Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε βρισκω το λογο να μην παιζει, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δοκιμασει. Ακομα that is, γιατι το περιμενω να ερθει :P

Όταν πέσει στα χέρια σου πες αν δουλεύει ή όχι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τώρα για ps3 κατεβαζω μιας και το xbox360 το έχω παρατήσει...

το έχω σχεδόν αποφασίσει να τσιμπήσω ps3 , κοίταζα πόσα απο τα exclusives του θα ήθελα να παίξω σαν τρελός και ειναι περισότερα απο 30++ άρα αξίζει κ ας ειχα 360

το ps4 λέω να το πάρω σε κανα χρόνο  

το έχω σχεδόν αποφασίσει να τσιμπήσω ps3 , κοίταζα πόσα απο τα exclusives του θα ήθελα να παίξω σαν τρελός και ειναι περισότερα απο 30++ άρα αξίζει κ ας ειχα 360

το ps4 λέω να το πάρω σε κανα χρόνο  

Μονο 30 gaemes? το ps3 εχει a shitload of gaems που τρεχουν απο το δισκο χωρις να σου καταστρεφουν την ακοη. επισης, πρεπει να παρεις συγκεκριμενο μοντελο

in other news

http://www.slate.com/articles/business/moneybox/2014/04/walmart_living_wage_if_the_company_paid_its_employees_more_how_much_would.html

Γκ1 - Αμα βγεις με γκομενο θες να πληρωσει για σενα ή οχι??

Γκ2 - Εννοειται πως οχι, τι ειμαι εγω καμια φτωχη του πεταματου και αυτος τι νομιζει οτι ειναι καλυτερος?

Γκ1 - Δηλαδη δεν θες να πληρωσει για σενα?

Γκ2 - Εννοειται πως θελω, τι αντρας ειναι αυτος που δεν πληρωνει??

Ματσέτα στο κεφάλι έτσι ΝΤΑΝ, όπως οι Los Zetas.

Ο παραπάνω διάλογος βέβαια αποδεικνύει απλώς κάτι που ξέραμε ήδη, ότι από τη φύση τους, η πλειοψηφία δυσκολεύεται στο να πάρει solid αποφάσεις επί τόπου. Γι' αυτό ακριβώς πολλές δεν τα πάνε καλά με την οδήγηση μεταξύ άλλων, είναι γνωστό.

• Like 1

Πήρα καινούργιο σκληρό. Οπότε καθάρισα όλο το σπίτι. Win-Win.

Δεν είμαι σίγουρος για το πως συνδέονται αυτα τα δυο

You were the chosen one! It was said that you would destroy the Feminazis, not join them. You were to bring balance to the broforce, not become a filthy sjw console peasant.

Dude, ειναι απλό. Αν θελεις να πληρώσεις τον πρωτο γύρο με τα ξυδια ειναι okay αλλα τον δευτερο θα πρεπει να τον πληρώσει αυτη.

Μην κανετε την ζωή σας δύσκολη...

οχι εγω , ενας φίλος μου , μου είπε οτι στους brazzers γιορτάζουν τα 10 χρόνια και έχουν επετειακά ωραία επεισόδια

Άκουσα οτι κυκλοφόρησαν σειρα: meat the parents? ισχύει;

Να ρωτησω τα μωρακια εδω, θελω να πεταξω format στου λαπτοπ αλλα θελω να αλλαξω τον hdd με ssd. Tα windows υπαρχουν σε ενα κρυφο partition στον σκληρο, αυτες τις ποζεριες που κανει η Τοshiba. Υπαρχει τροπος να παρω το partition ολοκληρο οπως ειναι και να τον βαλω στον ssd??

Nαι ξερω οτι ρωταω βλακιες αλλα απαντηστε για να μην πεσουν ban.

φχαιστω.

Μονο 30 gaemes? το ps3 εχει a shitload of gaems που τρεχουν απο το δισκο χωρις να σου καταστρεφουν την ακοη. επισης, πρεπει να παρεις συγκεκριμενο μοντελο

in other news

http://www.slate.com/articles/business/moneybox/2014/04/walmart_living_wage_if_the_company_paid_its_employees_more_how_much_would.html

ναι το ξέρω οτι ειναι περισσότερα απλά με μια γρήγορη ματιά ειναι τουλάχιστον τόσα που θέλω να τα παίξω οπωσδήποτε

τώρα για το μοντέλο .. να σου πω κάτι μεταχειρισμένα τα βλέπω με μισό μάτι , προτιμώ να πάρω καινούρια κονσόλα κ να βρίσκω μεταχειρισμένα αυθεντικά σε τιμές χώμα παρά να βρω σπασμένη ή να την τζολέψω 

Εχω κακή εμπειρία με τα μεταχειρισμένα ..

------

και μια ανάμνηση ------>

------

θυμάμαι το 2008?9? είχα πάει με τρεις φίλους να πάρω κονσόλα , είχα μαζί μου 2χιλιάρικα οπότε δε με ένοιαζε ποια ηταν ακριβότερη. Το 360 ειχε 300κάτι? και το ps3 350-380??? κάτι τέτοιο , ηταν σε εκπτώσεις σκέτες αν θυμάμαι καλά.

Δεν ήξερα τι να πάρω γιατι η εμπειρία με το xbox original ηταν τέλεια και ειχε παιχνίδια αβέρτα κουβέρτα. οπότε έλεγα τι να πάρω τι να πάρω... ο ενας επέμενε 360 , ο άλλος την έπεφτε σε μια γκόμενα κ εκείνη κόντευε να τον αρχίσει στα καντήλια και ο τρίτος έλεγε δειλά δειλά ps3 γιατι δεν είχε καμία κονσόλα και όλες του φαινόντουσαν ωραίες, αλλα το ps3 ήξερε οτι ειναι καλύτερο για εμένα αφου ήξερε τι παίζω και συνήθως παίζαμε μαζί.

Τελικά ο υπάλληλος του Πλαίσιο 

ptlgnn.jpg

με έπιασε στο μονότερμα και μου παρουσίαζε το 360 σαν θεό μπροστά στο ps3 , το τι είπε ούτε που θυμάμαι , αλλα μίλαγε για κανα 20λεπτο , με ζάλισε κ λέω ας πάρω το 360 , το original βγήκε μαμαουα θα ειναι κ αυτό καλό 

χαζεύοντας στο net μερικό καιρό μετά , με το 360 να πιάνει σκόνη ,βλέπω upcoming ps3 exclusives 

medium_5914092322.jpg

η μεγαλύτερη fail αγορά που έκανα , τα παιχνίδια που ευχαριστήθικα ηταν μετρημένα στα δάχτυλα , όχι μόνο λόγο του είδους αλλα κ επειδή ηταν falcon και χρειάστηκε επισκευές και την ειχα πειράξει και μου στοίχισε ο κούκος αηδόνι. Απο ενα σημείο και μετά έπαιζα με το άγχος του rrod λόγο οτι ειχε κάνει κάτι freezαρίσματα , δεν είχα εγγύηση λόγο ανοίγματος και οι ανεμιστήρες βαράγανε σαν πριόνια. Βράδυ πχ δεν μπορούσα να παίξω αλλιώς θα ξενυχτάγανε όλοι στο σπίτι μου.

ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω :"3 

θέλω να παίξω bleach/god of war /one piece/ unchrtd και τόσα άλλα 

ναι το ξέρω οτι ειναι περισσότερα απλά με μια γρήγορη ματιά ειναι τουλάχιστον τόσα που θέλω να τα παίξω οπωσδήποτε

τώρα για το μοντέλο .. να σου πω κάτι μεταχειρισμένα τα βλέπω με μισό μάτι , προτιμώ να πάρω καινούρια κονσόλα κ να βρίσκω μεταχειρισμένα αυθεντικά σε τιμές χώμα παρά να βρω σπασμένη ή να την τζολέψω 

Εχω κακή εμπειρία με τα μεταχειρισμένα ..

εγω μιλαγα για συγκεκριμενα μοντελα επειδη δεν φλασαρονται ολα...

Απο τα τελευταία 200 μηνύματα καταλήγουμε πως βρίσκουμε μοντέλο γκομενα που δέχεται αναβαθμιςη, της βάζουμε ssd κατεβάζουμε τη σωστή ρομ απτά ιντερνετζ και της κάνουμε dd. Αγοράζουμε και το σωστό χειριστήριο αν δεν ειναι φτωχιά και έχουμε και παίζουμε...

Πάνω απόλα αγάπη ρεμουνιά, εφόσον δεν έχει διακοπή ρεύματος....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...