revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Παιδιά πότε θα ανοίξει το thread με τις photos? Το κορίτσι για pc δεν νομίζω να το αντιπαθούσε κανείς όπως άλλωστε και τους περισσότερους εδώ μέσα.Απλώς, ο συνδιασμός δυσλεξίας+γραμμικής β + semi troll σε πολλά ποστ μάλλον κούρασε.Πάντως είχε φάση κακά τα ψέματα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήτο αρσενικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Απλώς, ο συνδιασμός δυσλεξίας+γραμμικής β + qfe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ααααααααααααααα νικολάκη εδώ προσπεράσαμε το στάνταρ μας με τους ξανθούς κι εσύ δεν μπορείς να ξεφύγεις μια ώρα από το συμβούλιο; τι είσαι γυναίκα,να πρέπει να ισιώσεις μαλλί και να βαφτείς; Μακάρι να μην πήγαινα και καθόλου αλλά είμαστε σε λίγο περίεργη κατάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Νταξ, ελεοςΚαλά ρε παιδιά, συγγνώμη αν σας εθιξα. Καλά ο άλλος τι μνήμη έχει; μιλάμε αυτό παιζει να ήταν πριν 3 χρόνια σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 LoL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 LoL εισαι fb ? μπαίνω τώρα , αν εισαι στείλε chat να σου πω κάτι γιατι μου κολλάει και δεν δείχνει ποιος ειναι μέσα Καλά ρε παιδιά, συγγνώμη αν σας εθιξα. το ιδανικό ειναι να είσαι bisexual μακάρι να ημουν αλλα με αρέσουν μονο οι γυνιαίκες αν είμασταν όλοι bi θα είχαμε περισότερες επιλογές και θα είμασταν και ποιο νορμαλ σαν άνθρωποι το bi μου φαίνεται το νορμάλ τελικά. χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πάντως δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με άντρες για να εκδηλώνεις το bi κομμάτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πάντως δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με άντρες για να εκδηλώνεις το bi κομμάτι σου αλλα πως ? αφου πρέπει να σου αρέσει ο άντρας για να εισαι bi πάντως οι str8 δεν ειμαστε normal λέει μια φίλη μου κάτσε να στη δώσω στο τηλέφωνο , αν δεν ηταν forum θα στα έλεγε βασικά , μπορεί να μη με πιστευεις αλλα οκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το ιδανικό ειναι να είσαι bisexual μακάρι να ημουν αλλα με αρέσουν μονο οι γυνιαίκες αν είμασταν όλοι bi θα είχαμε περισότερες επιλογές και θα είμασταν και ποιο νορμαλ σαν άνθρωποι το bi μου φαίνεται το νορμάλ τελικά. χμμμ νομιζω πως θα συμφωνησω μαζι σου. Γουσταρεις τα παντα και κανεις οτι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 όποιος καταλάβει τι ακριβώς πουλάει εδώ ο Βαλάντις, κερδίζει ματζούνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 όποιος καταλάβει τι ακριβώς πουλάει εδώ ο Βαλάντις, κερδίζει ματζούνι. Ένα minimal σκάφος. Μάλλον πρέπει να είναι λάτρης της αφαιρετικής τέχνης και είπε να την εφαρμόσει στη κυριολεξία και στο σκάφος. Τι κερδίζω εκτός απο ματζούνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μπαλαδομηχανή τετρακάρουλη είναι, για συρτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δεν έχω καθόλου καλη διάθεση ... δεν έχει και κανα αγώνα να ξεχαστουμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Υπομονή...δες καμιά σειρά. Μόνο με true blood δεν θα την πάλευα....άρχισα penny dreadful και dominion.Και ψάχνομαι και για καμιά άλλη μιας και το penny τελειώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις