Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν τω  μεταξύ έμαθα οτι φίλος βγήκε για ταινία με κοπέλα ( καινούρια , 1 "έξοδος" ) πήρε τα εισίτήρια με τη προσφορά  2 in 1 , και η τύπισσα ξενέρωσε .

Δε ξέρω ποιός απο τους 2 φταίει , αυτός ή αυτή που στη τελική ποια νομιζει οτι ειναι ;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εν τω  μεταξύ έμαθα οτι φίλος βγήκε για ταινία με κοπέλα ( καινούρια , 1 "έξοδος" ) πήρε τα εισίτήρια με τη προσφορά  2 in 1 , και η τύπισσα ξενέρωσε .

Δε ξέρω ποιός απο τους 2 φταίει , αυτός ή αυτή που στη τελική ποια νομιζει οτι ειναι ;

σιγα μην ξενερωσε γιαυτο...

Περι phone gaming ξερετε πως εχουν βγει τετοια ε? http://www.ebay.co.uk/itm/301133586554?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

:confused:  οχι   :confused:

Δημοσ.

Περι phone gaming ξερετε πως εχουν βγει τετοια ε? http://www.ebay.co.uk/itm/301133586554?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Τώρα αυτό είναι καλύτερο,εγώ πήρα αυτό πριν 6 και μήνες και το σκυλομετάνοιωσα:

http://www.snakebyte-europe.com/en/container-produkte/products/android/idroidcon/

Κακή υποστήριξη firmware και άβολο γιατί δεν έχει θήκη για το κινητό και δεν μπορείς να το πάρεις μαζί εύκολα...

Τεσπα.

• Moderators
Δημοσ.

Eχει διαφορα τετοια, αλλα το ipega υποτιθεται ειναι decent. Νταξει υπαρχουν και καποια σουπερ ντουπερ και καλα οπως αυτο της σαμσουνγκ που κοστιζουν κανα 60ρι νομιζω, αλλα ειναι overkill :P

Δημοσ.

Τώρα αυτό είναι καλύτερο,εγώ πήρα αυτό πριν 6 και μήνες και το σκυλομετάνοιωσα:

http://www.snakebyte-europe.com/en/container-produkte/products/android/idroidcon/

Κακή υποστήριξη firmware και άβολο γιατί δεν έχει θήκη για το κινητό και δεν μπορείς να το πάρεις μαζί εύκολα...

Τεσπα.

παιζει η δεν παιζει?

Eχει διαφορα τετοια, αλλα το ipega υποτιθεται ειναι decent. Νταξει υπαρχουν και καποια σουπερ ντουπερ και καλα οπως αυτο της σαμσουνγκ που κοστιζουν κανα 60ρι νομιζω, αλλα ειναι overkill :P

τι ειπες τωρα... εχω ενθουσιαστει μιλαμε. 

In other news

δεν κατεβαινει με τπτ το da3 και θα μεινω με το farcry4...

Δημοσ.

παιζει η δεν παιζει?

τι ειπες τωρα... εχω ενθουσιαστει μιλαμε. 

In other news

δεν κατεβαινει με τπτ το da3 και θα μεινω με το farcry4...

ελπίζω να μην ειναι απο το θειο γιατι τζάμπα θα το κατεβάσεις , δεν έχει σπάσει 

Δημοσ.

παιζει η δεν παιζει?

Παίζει,αλλά μέχρι να βρει το γ@μημένο το bluetooth της συσκευής που το συνδέεις πρώτη φορά λες το αμήν.

Επίσης κάποια gaming mode(έχει 3 ή 4) δεν λειτουργούν.

Το μόνο καλό είναι η εξαιρετική αίσθηση που έχει όταν παίζεις,είναι πάρα πολύ καλά κατασκευασμένο.Αλλά φυσικά τι να το κάνεις όταν σου βγάζει την πίστη να αλλάξεις συσκευή(από smartphone σε λαπτοπ και τούμπαλιν).

Δημοσ.

ελπίζω να μην ειναι απο το θειο γιατι τζάμπα θα το κατεβάσεις , δεν έχει σπάσει 

supreme console master-race

Παίζει,αλλά μέχρι να βρει το γ@μημένο το bluetooth της συσκευής που το συνδέεις πρώτη φορά λες το αμήν.

Επίσης κάποια gaming mode(έχει 3 ή 4) δεν λειτουργούν.

Το μόνο καλό είναι η εξαιρετική αίσθηση που έχει όταν παίζεις,είναι πάρα πολύ καλά κατασκευασμένο.Αλλά φυσικά τι να το κάνεις όταν σου βγάζει την πίστη να αλλάξεις συσκευή(από smartphone σε λαπτοπ και τούμπαλιν).

μια χαρα, δεν το κοιταω καν

T.HANKS

in other news

-Τι δουλεια κανεις;; -Ασχολουμαι επαγγελματικα με το τραγουδι. -Με ποιο ειδος; -Με τα καλαντα.

Δημοσ.

Έπινα καφέ σήμερα και χάζευα έξω από το μαγαζί μια Ducati Multistrada 1200

Οργασμός...πολλαπλός!

Περι phone gaming ξερετε πως εχουν βγει τετοια ε? http://www.ebay.co.uk/itm/301133586554?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δοκιμασμένο;

Παίζει με όλους τους emulators?

Δημοσ.

Φοιτητικα χρονια Πατρα και εχω κατσει σε μια καφετερια στο πανεπιστημιο με εναν κολλητο και ταβλαρουμε. Εχουν κατσει διπλα μας κατι γκομενες (με την κακια εννοια) και το τι εχουν ακουσει τα αυτια μου δεν υπαρχει. Το καλυτερο ηταν το εξης

Γκ1 - Αμα βγεις με γκομενο θες να πληρωσει για σενα ή οχι??

Γκ2 - Εννοειται πως οχι, τι ειμαι εγω καμια φτωχη του πεταματου και αυτος τι νομιζει οτι ειναι καλυτερος?

Γκ1 - Δηλαδη δεν θες να πληρωσει για σενα?

Γκ2 - Εννοειται πως θελω, τι αντρας ειναι αυτος που δεν πληρωνει??

317.gif 

• Moderators
Δημοσ.

Έπινα καφέ σήμερα και χάζευα έξω από το μαγαζί μια Ducati Multistrada 1200

Οργασμός...πολλαπλός!

Δοκιμασμένο;

Παίζει με όλους τους emulators?

Δε βρισκω το λογο να μην παιζει, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δοκιμασει. Ακομα that is, γιατι το περιμενω να ερθει :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...