Valerie_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μην απαντήσετε. Ερώτηση-παγίδα ειναι για να σας χαρακτηρισουν μετά πονυ. (trap avoided) Ρε γιατί με κάνεις έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 το μόνο που ζηλευω ας πουμε στο iphone ειναι το ios , για κάποιο λόγο μ αρέσει πολύ σαν λειτουργικό , πέρα απόλα που δε γουστάρω στα iφόνια Τι ακριβώς σου αρέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλα μη νομιζεις, 6 χρονια με ενα Νοκια ήμανε κ ψαχνομουν γ κατι ηπιο σε σαμαουγκ , Απλα το αιφονι το κερδισα σε κληρωση γιαυτο και η οποια αποφαση για σερβις αν ξεπερναει τα 50€ δε ξερω αν αξιζει να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Είχα αφήσει το ραδιόφωνο να παίζει και έβαλα να δω ταινία. Και επι μισή ώρα έλεγα τι μουσικάρες έχει αυτή η ταινία. Και το πιάνο πάνω από τους διαλόγους πολύ τολμηρή αλλά όμορφη επιλογή. Αισθάνομαι περίεργα . Μην το πείτε παραέξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τι ακριβώς σου αρέσει? δεν ξέρω , η αίσθηση που μου δίνει σαν λειτουργικό , οτι δεν κολλάει κλπ μπορεί να φταίει οτι η εμπειρία μου με android ηταν μέχρι 512ram και είχε θέματα μετά απο κάποια φάση πάντως ούτε έχω ούτε θα πάρω ποτέ iφόνι , κοιτάω να πάρω κανα android στα 2gb ram next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι πρόσεχε που δεν κολλάει. Κάτι κολλήματα ΝΑ κάνει μερικές φορές. Χειρότερα και από windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν ξέρω , η αίσθηση που μου δίνει σαν λειτουργικό , οτι δεν κολλάει κλπ μπορεί να φταίει οτι η εμπειρία μου με android ηταν μέχρι 512ram και είχε θέματα μετά απο κάποια φάση πάντως ούτε έχω ούτε θα πάρω ποτέ iφόνι , κοιτάω να πάρω κανα android στα 2gb ram next Προφανώς με 512 δεν γάμησε κανείς και το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο Open Source. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς με 512 δεν γάμησε κανείς και το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο Open Source. θα πάρω κανα κινέζο με 2gb ram να κάνω δουλειά μου :"3 τα κατάφερα! μετά απο 2 ώρες πέρασα custom rom :"3 έτσι να την παλέψει λιγο μέχρι να έρθει το άλλο γιατι οι κινέζοι κάνουν 20-30 μέρες να έρθουν :"S OMFG ΤΙ ΕΓΙΝΕ? IS THIS MY PHONE? !!!!!!!! τώρα ειναι μια απο τις στιγμές που λες "γιατι δεν το δοκίμασα νωρίτερα?!?!?!" με ics σερνόταν , να σου έρχεται να το κοπανίσεις στον τοίχο ακόμα και μετά απο factory reset και wipe στα πάντα όλα. Με gb δεν μπορούσα να παίξω σχεδόν τα μισά απόσα μου άρεσαν και σερνόταν μετά απο 2-3 games που έβαζα. Τώρα με αυτή την custom rom μου έχει έτοιμο root και πάει και σφαίρα γιατι ειναι gaming rom thx xda :"3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και άλλη διακοπή ρεύματος; Δεν προκειται να κατέβει ποτέ αυτο το da3... Μέρες αγαπουλες που φοβάστε να αγοράσετε δικαρτο κινέζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Περαν του οτι δεν υφισταται η εννοια service (βγαζω την οθόνη και την αντικαθιστώ) μου ειπε εκει η υπαλληλος οτι το κινητο στελνεται στην Αθήνα , το εκτιμουν , και με περίπου 200€ σου κανουν αντικατάσταση συσκευης αφου σου μεταφερουν ολα τα δεδομενα κλπ στη καινουρια! Εννοειται οτι δε θα το κανω αυτό , αλλά... Τι στον μπούτσο ;;; Νόμιζα γίνεται σέρβις!! Δες και σε κανενα ανεπισημο service. Δυστυχως δεν ξερω κανενα στη Σαλονικα, αλλα αμα ανοιξεις θεμα στανταρακι θα σου πουν καμια ιδεα. @Νικοτς, λογικο να ξεμπουκωσε με την custom, αλλα το πραγματικο πολιτισμικο σοκ θα το παθεις οταν ερθει ο κινεζος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δες και σε κανενα ανεπισημο service. Δυστυχως δεν ξερω κανενα στη Σαλονικα, αλλα αμα ανοιξεις θεμα στανταρακι θα σου πουν καμια ιδεα. @Νικοτς, λογικο να ξεμπουκωσε με την custom, αλλα το πραγματικο πολιτισμικο σοκ θα το παθεις οταν ερθει ο κινεζος. δεν τον έχω παραγγείλει ακόμα , σε 1-2 εβδομάδες αλλα με 150euros άντε λιγο παραπάνω θα πάρω κάτι καλό , το sola το είχα πάρει κοντά 300 και σιχάθηκα lag . Να φανταστείς οτι το πήρα που ημουν φαντάρος με άδεια ορκωμοσίας και πήγα κ το έκανα update το βράδυ πριν φύγω σε ics αν θυμάμαι καλά γιατι δεν ήξερα. Άαααλλη ξενέρα . Καλά εκείνο το βράδυ μου έμεινε αξέχαστο , ειχα πυρετό και δεν πήρα να κανονίσω μηπως γινόταν να πάω μια μέρα μετά γιατι ήθελα να πάω κανονικά να παρουσιαστώ στην μονάδα με κανα φιλαράκι γιατι λίγο πολύ ειχαμε γίνει παρέα κανα 2 θάλαμοι. Με ξύπνισαν 2 παρα 20 το βράδυ και το κτέλ εφευγε 2:15 με 2:30 απο το σταθμό στην Πάτρα, παίρνω τηλ για ταξί και δεν υπήρχε κανένα στην κοντινή πιάτσα και ερχόταν απο απόσταση 10 λεπτών , πως πήγαινε έτσι ο άνθρωπας για να το προλάβω , μέχρι και κόκκινο πήγε να φάει xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν τον έχω παραγγείλει ακόμα , σε 1-2 εβδομάδες αλλα με 150euros άντε λιγο παραπάνω θα πάρω κάτι καλό , το sola το είχα πάρει κοντά 300 και σιχάθηκα lag . Να φανταστείς οτι το πήρα που ημουν φαντάρος με άδεια ορκωμοσίας και πήγα κ το έκανα update το βράδυ πριν φύγω σε ics αν θυμάμαι καλά γιατι δεν ήξερα. Άαααλλη ξενέρα . το coolpad 7320 ειναι μια χαρα με τα psp roms... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δες και σε κανενα ανεπισημο service. Δυστυχως δεν ξερω κανενα στη Σαλονικα, αλλα αμα ανοιξεις θεμα στανταρακι θα σου πουν καμια ιδεα. @Νικοτς, λογικο να ξεμπουκωσε με την custom, αλλα το πραγματικο πολιτισμικο σοκ θα το παθεις οταν ερθει ο κινεζος. Ναι , το είχα ψάξει και λίγο πρόχειρα παλαιότερα και έβλεπα site που έλεγαν ( 9 στα 10 τουλάχιστον ) οτι η οθόνη αλλάζει σε 5 λεπτά επι τόπου κλπ . Αλλά όπως είχα σκεφτεί και τότε , δε ξέρω αν υπάρχει ρίσκο στο να το πάω σε ανεπίσημο για σέρβις , μη και γίνει στραβή τοποθέτηση ξερωγώ και ουσιαστικά γίνει πιο δύσχρηστο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το coolpad 7320 ειναι μια χαρα με τα psp roms... ωραίο αλλα με χαλάει το 1gb ram την παλεύεις να παίξεις psp στο κινητό ? δεν μπορώ να συνηθίσω το virtual stick xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ωραίο αλλα με χαλάει το 1gb ram την παλεύεις να παίξεις psp στο κινητό ? δεν μπορώ να συνηθίσω το virtual stick xD με custom rom δεν εχεις προβλημα. Επισης το virtual stick δεν παλευεται αλλα everything ειναι free... + ips screen =] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις