Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλή πρεμούρα ρε συ τρία πουλάκια

γιατί έτσι;

Γιατί τα πουλάκια είναι τρία

[/trolling]

(σοβαρά, δεν έχω ιδέα πως να σου απαντήσω)

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>εγώ σημειώνω και τις ερωταπαντήσεις ασφαλείας. τόσο νουμπάς ναι ξέρω.</p>

Εγώ δεν τις σημειώνω μου αρέσει να ζω στο κίνδυνο.

• Like 1
Δημοσ.

​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑ ΡΕ αχαχαχχααχχα

πάρτε και το μαντόνα της music 

και πάω να ξεραθώ γιατι νταγκλάρω 
  • Like 2
Δημοσ.

εγώ σημειώνω και τις ερωταπαντήσεις ασφαλείας. τόσο νουμπάς ναι ξέρω.

Κι εγώ το εκανα αυτό μέχρι που μου παν πως τη μάνα μου τη λενε Κική και οτι οδηγώ άσπρο αυτοκίνητο. Και έβαλα λαστιχακι στο δάχτυλο να μην ξεχάσω τις απαντήσεις...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω.

U r always welcome love.

​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ​αχαχαχχαχ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑ ΡΕ αχαχαχχααχχα

πάρτε και το μαντόνα της music 

και πάω να ξεραθώ γιατι νταγκλάρω 

Ρε μλκ Nicoc σε αποθεωνω!!!!! 

http://www.insomnia.gr/topic/539482-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/page-8

post #109

Δημοσ.

B)

Κι εγώ το εκανα αυτό μέχρι που μου παν πως τη μάνα μου τη λενε Κική και οτι οδηγώ άσπρο αυτοκίνητο. Και έβαλα λαστιχακι στο δάχτυλο να μην ξεχάσω τις απαντήσεις...

οπότε οποιος σε ξέρει μπορεί να κλέψει το account σου οπως κάνανε σε ενα γνωστό και αναρωτιόταν πως του κλέψανε το fb

ή μπορείς να χρησιμοποιείς στοιχεία που δε τα ξέρεις ούτε συ και κάθε φορά διαφορετικά 

έχεις ενα τετράδιο με accounts και κωδικούς σε ενα συρτάρι και δεν τα χάνεις ποτέ

Δημοσ.

Τετράδιο με accounts? Welcome pstn

In other news

20gb to da3? Πωω...

Σπερες αγαπουλες που δεν το λεω γιατι θα φάω ban.

Δημοσ.

Τετράδιο με accounts? Welcome pstn

In other news

20gb to da3? Πωω...

Σπερες αγαπουλες που δεν το λεω γιατι θα φάω ban.

λες να αξίζει το da3 ??? δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα γιατι ειχα δει το pause στο real time battle και ξενέρωσα , μπορείς να παίζεις κ χωρίς αυτό ? η ειναι απαραίτητο αλλιώς ψόφος ?

Δημοσ.

λες να αξίζει το da3 ??? δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα γιατι ειχα δει το pause στο real time battle και ξενέρωσα , μπορείς να παίζεις κ χωρίς αυτό ? η ειναι απαραίτητο αλλιώς ψόφος ?

ετσι και κατεβει αυριο, θα σου πω.

but wait, υπαρχουν και reviews

• Moderators
Δημοσ.

Θα σε διαβασουν συγκροτήματα τυπου Queen,  Rolling Stones κλπ και θα σε στείλουν να σπας πετρες στη Σιβηρία ε. 

:lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...