Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν είσαι εκτός league όπως λες Τότε την ρίχνεις την βαλεριε στο χαλαρο Εκτός αν εννοούσες εκτός league προς τα κάτω οπότε ζητάω συγγνώμη που δεν το κατάλαβα.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ρουφάτεν... Καλό βράδυ :-D & let the world bow or die Αν είσαι εκτός league όπως λες Τότε την ρίχνεις την βαλεριε στο χαλαρο Εκτός αν εννοούσες εκτός league προς τα κάτω οπότε ζητάω συγγνώμη που δεν το κατάλαβα. καμία δε ρίχνω γιατι δεν ενδιαφέρομαι για καμία άλλη απο αυτή που έχω δώσει την ψυχή μου θα μου ξεριζώσει την καρδιά και θα την φάει αν αλλα δεν κινδυνεύω αφου κατάλαβες τι εννοώ?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ναι κατάλαβα. Ο άλλος σου έδωσε το πεδίο ελεύθερο και αντί να πεις σαν κυριος 'όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι αυτόν τον καιρό' Κάθεσαι και μας δείχνεις πόσο μπακουρι είσαι.
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μια μερα δεν πήγα γυμναστήριο και πονάω παντου. Σπερες
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ναι κατάλαβα. Ο άλλος σου έδωσε το πεδίο ελεύθερο και αντί να πεις σαν κυριος 'όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι αυτόν τον καιρό' Κάθεσαι και μας δείχνεις πόσο μπακουρι είσαι. μου έκανες τα μούτρα κρέας αλήτη
Valerie_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πολλή πρεμούρα ρε συ τρία πουλάκια γιατί έτσι;
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Να δώσω το κινητό μου στο yahoo? Με έχει πρήξει το γαμήδι. Θα μου πεις, φακελωμένοι ήμαστε ήδη
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 κάνε gmail να ησυχάσει το κεφάλι σου το yahoo mail δεν την παλευει χρόνια τώρα
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Είχα gmail μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν και αποφάσισε το μπουρδέλο να μην αρκείται στον σωστό κωδικό μου και να μου ζητάει ερώτηση ασφαλείας "για μεγαλύτερη ασφάλεια" την οποία δεν θυμόμουν γιαί δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ποτέ. Και έτσι δεν μπορώ να μπω στο gmail μου. Για τον πούτσο είναι η google, σε πολλά θέματα
Gtr34 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το εχω δωσει σε yahoo ,gmail,outlook δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ναι το κινητό σου δώσε το δεν έχει θέμα , ίσα ίσα που αν σου κλέψουν με κάποιο τρόπο το acc το παίρνεις πίσω σε χρόνο ντετέ + σου στέλνει μήνυμα για περίεργη δραστηριότητα. δυο φορές το έχασα απο Κινέζο και τις δύο πήρε τα @@ μου χαχ
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Είχα gmail μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν και αποφάσισε το μπουρδέλο να μην αρκείται στον σωστό κωδικό μου και να μου ζητάει ερώτηση ασφαλείας "για μεγαλύτερη ασφάλεια" την οποία δεν θυμόμουν γιαί δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ποτέ. Και έτσι δεν μπορώ να μπω στο gmail μου. Για τον πούτσο είναι η google, σε πολλά θέματα Πρεπει να εχω τουλάχιστον 6 λογαριασμούς gmail και δεν εχω πρόβλημα με κανένα...
BadBoy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ναι γτπ είναι η Google και η κάθε Google, όχι ο χρήστης που πατάει ότι να 'ναι στην ερώτηση ασφαλείας, γιατί «δε θα του χρειαστεί ποτέ»...
Valerie_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 εγώ σημειώνω και τις ερωταπαντήσεις ασφαλείας. τόσο νουμπάς ναι ξέρω. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ναι γτπ είναι η Google και η κάθε Google, όχι ο χρήστης που πατάει ότι να 'ναι στην ερώτηση ασφαλείας, γιατί «δε θα του χρειαστεί ποτέ»... Γτπ είναι για πολλούς λόγους. Από εκεί και πέρα, η ερώτηση ασφαλείας ήταν για άμα ξεχάσεις τον κωδικό σου, μέχρι που μια μέρα της κάβλωσε να τον ζητάει έτσι και αλλιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις