Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι εκτός league όπως λες

Τότε την ρίχνεις την βαλεριε στο χαλαρο

Εκτός αν εννοούσες εκτός league προς τα κάτω οπότε ζητάω συγγνώμη που δεν το κατάλαβα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρουφάτεν...

Καλό βράδυ :-D :-D

tumblr_mkntdcv09B1s5g1cso1_500.gif

& let the world bow or die 

Αν είσαι εκτός league όπως λες

Τότε την ρίχνεις την βαλεριε στο χαλαρο

Εκτός αν εννοούσες εκτός league προς τα κάτω οπότε ζητάω συγγνώμη που δεν το κατάλαβα.

καμία δε ρίχνω γιατι δεν ενδιαφέρομαι για καμία άλλη απο αυτή που έχω δώσει την ψυχή μου 

θα μου ξεριζώσει την καρδιά και θα την φάει αν αλλα δεν κινδυνεύω αφου

κατάλαβες τι εννοώ? 

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα.

Ο άλλος σου έδωσε το πεδίο ελεύθερο και αντί να πεις σαν κυριος 'όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι αυτόν τον καιρό'

Κάθεσαι και μας δείχνεις πόσο μπακουρι είσαι.

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα.

Ο άλλος σου έδωσε το πεδίο ελεύθερο και αντί να πεις σαν κυριος 'όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι αυτόν τον καιρό'

Κάθεσαι και μας δείχνεις πόσο μπακουρι είσαι.

μου έκανες τα μούτρα κρέας αλήτη 

Δημοσ.

κάνε gmail να ησυχάσει το κεφάλι σου το yahoo mail δεν την παλευει χρόνια τώρα 

Δημοσ.

Είχα gmail μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν και αποφάσισε το μπουρδέλο να μην αρκείται στον σωστό κωδικό μου και να μου ζητάει ερώτηση ασφαλείας "για μεγαλύτερη ασφάλεια" την οποία δεν θυμόμουν γιαί δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ποτέ.

Και έτσι δεν μπορώ να μπω στο gmail μου. Για τον πούτσο είναι η google, σε πολλά θέματα

Δημοσ.

ναι το κινητό σου δώσε το δεν έχει θέμα , ίσα ίσα που αν σου κλέψουν με κάποιο τρόπο το acc το παίρνεις πίσω σε χρόνο ντετέ + σου στέλνει μήνυμα για περίεργη δραστηριότητα. 

δυο φορές το έχασα απο Κινέζο και τις δύο πήρε τα @@ μου χαχ

Δημοσ.

Είχα gmail μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν και αποφάσισε το μπουρδέλο να μην αρκείται στον σωστό κωδικό μου και να μου ζητάει ερώτηση ασφαλείας "για μεγαλύτερη ασφάλεια" την οποία δεν θυμόμουν γιαί δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ποτέ.

Και έτσι δεν μπορώ να μπω στο gmail μου. Για τον πούτσο είναι η google, σε πολλά θέματα

Πρεπει να εχω τουλάχιστον 6 λογαριασμούς gmail και δεν εχω πρόβλημα με κανένα...

Δημοσ.

Ναι γτπ είναι η Google και η κάθε Google, όχι ο χρήστης που πατάει ότι να 'ναι στην ερώτηση ασφαλείας, γιατί «δε θα του χρειαστεί ποτέ»...

Δημοσ.

Ναι γτπ είναι η Google και η κάθε Google, όχι ο χρήστης που πατάει ότι να 'ναι στην ερώτηση ασφαλείας, γιατί «δε θα του χρειαστεί ποτέ»...

Γτπ είναι για πολλούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, η ερώτηση ασφαλείας ήταν για άμα ξεχάσεις τον κωδικό σου, μέχρι που μια μέρα της κάβλωσε να τον ζητάει έτσι και αλλιώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...