STORM1978 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Στα 37 πάμε σιγα σιγα.... τα πρόλαβα μια χαρά 3,5 ο μικρός σχεδόν και 6,5 σχεδόν η μικρή. Όσο για δώρα... πρώτα δουλειά να βρούμε και μετά τα δώρα... Ο μικρός έχει πάει σε 15 μάτς ήδη πέρυσι και 2 φέτος... από μικρός στα βάσανα αλλά ΑΡΗ μου όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Pms? Xa Also Κόψτε την ζάχαρη και φάτε κανά ξυνομηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ξινομηλο μόνο ψητό στο φούρνο παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γάμα τα, δεν το περίμενα. Το πορτοκάλι είναι γλυκό και πικρό ταυτόχρονα. Ε αυτό ήταν μόνο ξυνό. Τίποτα άλλο. Τι σκατά τα κάνουν; Μόνο σε καμιά συνταγή ξερωγώ; Είναι θέμα γούστου. Πχ. ο χυμός γκρέιπφρουτ είναι ο αγαπημένος μου και από έτοιμους μάλιστα αυτός από τα LIDL που είναι ο πιο πικρός που έχω δοκιμάσει. Ακόμη και στα πορτοκάλια, δε μπορώ τα υπερβολικά γλυκά. Σοκολάτες μόνο υγείας και πάνω, Lacta ούτε που να την αγγίξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αναλαμβάνω την ευθύνη όταν μεγαλώσει ο μικρός να οργανώνω την κερκίδα έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει για να βγάζει γουστα. Αρκεί να πάει καλά η ομάδα γιατί σε μένα το ρητό είναι Αρη όσο με πληγώνεις, τόσο με ξενερώνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Στα 37 πάμε σιγα σιγα.... τα πρόλαβα μια χαρά 3,5 ο μικρός σχεδόν και 6,5 σχεδόν η μικρή. 37??? Nεούδι είσαι, σε μπέρδεψα με τον διάσημο oldman του φόρουμ... συννικναιμία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αναλαμβάνω την ευθύνη όταν μεγαλώσει ο μικρός να οργανώνω την κερκίδα έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει για να βγάζει γουστα. Αρκεί να πάει καλά η ομάδα γιατί σε μένα το ρητό είναι Αρη όσο με πληγώνεις, τόσο με ξενερώνεις. Αν έχουμε ηρεμία επιτέλους πιστεύω να ανεβούμε άμεσα εκεί που μας αρμόζει, Superleague. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για Champions League μιλούσα εγώ ή κάνα πρωτάθλημα/κύπελλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάντως το γκρέιπφρουτ εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το ξινομηλο αυτή τη πληγή του Φαραώ. Τα ξινόμηλα είναι εύγευστα και καθόλου βαρετά, σε αντίθεση με τα απλά. Είναι το #2 στην προσωπική μου κατάταξη φρούτων. Αποτελούν κατάλληλο σνακ για όλες τις εποχές και προσωπικά μπορώ να φάω ευχάριστα ένα μπολ με 3-4 οποιαδήποτε στιγμή. Λένε ότι "ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα", εγώ όμως θα πω ότι ένα ξινόμηλο την ημέρα, ξεβρομίζει τη χολέρα. Της plebιας. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Shots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 I give up.παρτε τα ξινομηλα σας. Εγώ που δεν έχω ζάχαρο θα κρατήσω τους αναναδες,τα Pink Lady,τα φετελ, τις βανιλιες, τους γιορμαδες, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα σύκα , τις μπανάνες και οποίο άλλο φρούτο δεν έχει την γεύση του pure evil.Thank you very much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ακούστε τουμπανάρα που μόλις βρήκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εντάξει περιμένω αύριο να ξημερώσει να το σπάσω στα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 μλκες τι bitch slap ηταν αυτο που παιχτηκε στo vids topic?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 I give up.παρτε τα ξινομηλα σας. Εγώ που δεν έχω ζάχαρο θα κρατήσω τους αναναδες,τα Pink Lady,τα φετελ, τις βανιλιες, τους γιορμαδες, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα σύκα , τις μπανάνες και οποίο άλλο φρούτο δεν έχει την γεύση του pure evil.Thank you very much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 I give up.παρτε τα ξινομηλα σας. Εγώ που δεν έχω ζάχαρο θα κρατήσω τους αναναδες,τα Pink Lady,τα φετελ, τις βανιλιες, τους γιορμαδες, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα σύκα , τις μπανάνες και οποίο άλλο φρούτο δεν έχει την γεύση του pure evil.Thank you very much. Τα πράσινα είναι τα ξινόμηλα, τα κίτρινα πώς λέγονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις