Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 37 πάμε σιγα σιγα.... τα πρόλαβα μια χαρά 3,5 ο μικρός σχεδόν και 6,5 σχεδόν η μικρή. :wub:

Όσο για δώρα... πρώτα δουλειά να βρούμε και μετά τα δώρα... :-(

Ο μικρός έχει πάει σε 15 μάτς ήδη πέρυσι και 2 φέτος... από μικρός στα βάσανα αλλά ΑΡΗ μου όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις!  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γάμα τα, δεν το περίμενα.

Το πορτοκάλι είναι γλυκό και πικρό ταυτόχρονα. Ε αυτό ήταν μόνο ξυνό. Τίποτα άλλο.

Τι σκατά τα κάνουν; Μόνο σε καμιά συνταγή ξερωγώ;

Είναι θέμα γούστου. Πχ. ο χυμός γκρέιπφρουτ είναι ο αγαπημένος μου και από έτοιμους μάλιστα αυτός από τα LIDL που είναι ο πιο πικρός που έχω δοκιμάσει. Ακόμη και στα πορτοκάλια, δε μπορώ τα υπερβολικά γλυκά. Σοκολάτες μόνο υγείας και πάνω, Lacta ούτε που να την αγγίξω.

• Like 3

Αναλαμβάνω την ευθύνη όταν μεγαλώσει ο μικρός να οργανώνω την κερκίδα έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει για να βγάζει γουστα. Αρκεί να πάει καλά η ομάδα γιατί σε μένα το ρητό είναι Αρη όσο με πληγώνεις, τόσο με ξενερώνεις.

• Like 1

Στα 37 πάμε σιγα σιγα.... τα πρόλαβα μια χαρά 3,5 ο μικρός σχεδόν και 6,5 σχεδόν η μικρή. :wub:

37???  Nεούδι είσαι, σε μπέρδεψα με τον διάσημο oldman του φόρουμ... συννικναιμία!

• Like 1

Αναλαμβάνω την ευθύνη όταν μεγαλώσει ο μικρός να οργανώνω την κερκίδα έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει για να βγάζει γουστα. Αρκεί να πάει καλά η ομάδα γιατί σε μένα το ρητό είναι Αρη όσο με πληγώνεις, τόσο με ξενερώνεις.

Αν έχουμε ηρεμία επιτέλους πιστεύω να ανεβούμε άμεσα εκεί που μας αρμόζει, Superleague.

Πάντως το γκρέιπφρουτ εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το ξινομηλο αυτή τη πληγή του Φαραώ.

Τα ξινόμηλα είναι εύγευστα και καθόλου βαρετά, σε αντίθεση με τα απλά. Είναι το #2 στην προσωπική μου κατάταξη φρούτων. Αποτελούν κατάλληλο σνακ για όλες τις εποχές και προσωπικά μπορώ να φάω ευχάριστα ένα μπολ με 3-4 οποιαδήποτε στιγμή. Λένε ότι "ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα", εγώ όμως θα πω ότι ένα ξινόμηλο την ημέρα, ξεβρομίζει τη χολέρα. Της plebιας.

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.

• Like 1

I give up.παρτε τα ξινομηλα σας. Εγώ που δεν έχω ζάχαρο θα κρατήσω τους αναναδες,τα Pink Lady,τα φετελ, τις βανιλιες, τους γιορμαδες, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα σύκα , τις μπανάνες και οποίο άλλο φρούτο δεν έχει την γεύση του pure evil.Thank you very much.

Ακούστε τουμπανάρα που μόλις βρήκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει περιμένω αύριο να ξημερώσει να το σπάσω στα ηχεία.

I give up.παρτε τα ξινομηλα σας. Εγώ που δεν έχω ζάχαρο θα κρατήσω τους αναναδες,τα Pink Lady,τα φετελ, τις βανιλιες, τους γιορμαδες, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα σύκα , τις μπανάνες και οποίο άλλο φρούτο δεν έχει την γεύση του pure evil.Thank you very much.

:huh:

PinkBlowMeImage.jpg

Τα πράσινα είναι τα ξινόμηλα, τα κίτρινα πώς λέγονται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...