viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 4η φορά σημερα το price alert. Μαλιστα-μάλιστα... In other news 3ή μερα σημερα με πονοκέφαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τσουρέκια το yahoo κάθε φορά, να μου λέει να αλλάξω κωδικό. Και μπουρδέλο και η γκουγκλ που χωρίς λόγο με απέκλεισε ουσιαστικά από το μαιλ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 4η φορά σημερα το price alert. Μαλιστα-μάλιστα... In other news 3ή μερα σημερα με πονοκέφαλο. εντάξει, σε λίγες μέρες θα έχει περίοδο, θα αλλάξει δικαιολογία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 εντάξει, σε λίγες μέρες θα έχει περίοδο, θα αλλάξει δικαιολογία. Τι μλκς που είσαι; Για εμένα μιλαγα. XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Nα είσαι προετοιμασμένος. Πάρε ταμπον που έχουν και οδηγίες χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έφαγα γκρέιπ φρουτ. Τι ξινίλα ήταν αυτή; Όσο ελκυστικό ήταν το χρώμα τόσο χάλια η γεύση. Καλύτερα το πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τσουρέκια το yahoo κάθε φορά, να μου λέει να αλλάξω κωδικό. Και μπουρδέλο και η γκουγκλ που χωρίς λόγο με απέκλεισε ουσιαστικά από το μαιλ μου το έπαθα years ago , απο τότε μόνο gmail. έχω συνδέσει και το κινητό μου και no problem . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 <p>Έφαγα γκρέιπ φρουτ. Τι ξινίλα ήταν αυτή; Όσο ελκυστικό ήταν το χρώμα τόσο χάλια η γεύση.</p> <p> </p> <p>Καλύτερα το πορτοκάλι</p> Τι πάτησες και εσύ? Lol!!προχθές όταν ξυπνησα και πήγα στη κουζίνα για πρωινό βρήκα ένα πιατάκι με καθαρισμενο κόκκινο πορτοκάλι. Λέω ωπα είναι εποχή για σαγκουινι?τσιμπαω ένα κομμάτι και τα βλέπω όλα. Η γλώσσα έκανε reboot και τις πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξαναξεχωρίσει γεύσεις .Πάντως το γκρέιπφρουτ εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το ξινομηλο αυτή τη πληγή του Φαραώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 grapefruit & ξυνομηλα ειναι μια χαρά. ΕΣΕΙΣ έχετε το πρόβλημα. In other news Όσο περισσότερη γυμναστική κάνω τόσο περισσοτερο πονάει το κεφάλι μου. Wtf Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εντελώς offtopic όμως.... Ορίστε τα 2 αγγελούδια μου, Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ελπίζω να τα έχεις κάνει Αρειανάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Στορμ πότε πρόλαβες;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 grapefruit & ξυνομηλα ειναι μια χαρά. ΕΣΕΙΣ έχετε το πρόβλημα. <br><br> In other news<br><br> Όσο περισσότερη γυμναστική κάνω τόσο περισσοτερο πονάει το κεφάλι μου. Wtf<br><br> Σπερες Εμείς έχουμε? Lol OK... Τεσπα ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι υπερένταση, κρύωμα που σε τριγυρνάει, pms κτλ Εντελώς offtopic όμως.... Ορίστε τα 2 αγγελούδια μου, Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία</span></p> <p> </p> <p> </p> Η ερώτηση που γουστάρω να κάνω σε όλους τους γονείς:τι δώρα θα τους πάρεις τα Χριστούγεννα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γιατί τόσο μένος για τα ξινόμηλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι πάτησες και εσύ? Lol!!προχθές όταν ξυπνησα και πήγα στη κουζίνα για πρωινό βρήκα ένα πιατάκι με καθαρισμενο κόκκινο πορτοκάλι. Λέω ωπα είναι εποχή για σαγκουινι?τσιμπαω ένα κομμάτι και τα βλέπω όλα. Η γλώσσα έκανε reboot και τις πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξαναξεχωρίσει γεύσεις .Πάντως το γκρέιπφρουτ εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το ξινομηλο αυτή τη πληγή του Φαραώ. Γάμα τα, δεν το περίμενα. Το πορτοκάλι είναι γλυκό και πικρό ταυτόχρονα. Ε αυτό ήταν μόνο ξυνό. Τίποτα άλλο. Τι σκατά τα κάνουν; Μόνο σε καμιά συνταγή ξερωγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις