katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ούτε ίσιωμα το μαλλί ούτε τίποτα. τα κάνεις έτσι και ησυχάζεις. και κυκλοφορείς απωθητική Εεεμ πήγα να κλειστώ στο ασανσέρ και ακόμα τρέμω... 1
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Να τους κλάσουμε όλους και να πάμε Apolis ή Terra Petra; Καλή φάση χεχεχε! Είστε από την δική μας πλευρά και κανονίζουμε για κέντρο! Ντροπή! :P
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Είστε από την δική μας πλευρά και κανονίζουμε για κέντρο! Ντροπή! :P εγώ είμαι απ του στορμ...
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Α δεν υπάρχει πρόβλημα....θα βρεθείτε σε ένα beach bar στη μέση. 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πέρνα να το πάρεις Νίκο το κορίτσι από το σπίτι της...
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δίπλα στο Apolis και στο Terra Petra δηλαδή! Μόνο Ψυχικό και Χαλάνδρι πάω εγώ, δεν ξέρω από εσάς!
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ενταξει...δυστυχως κοπηκα... Τουλαχιστον Σεπτεμβρη θα παω να το δωσω με τρελα και καυλα . 1 μερα ακομα ηθελα , για μια ερωτηση κοπηκα ... Και επισης επειδη στην προοδο εβαλαν πολυ πθο δυσκολα θεματα απο οτι τωρα για εκεινους που δεν εδωκαν προοδο , αλλα σε οσους εδωσαν δεν επιτρεποταν να ακυρωσουν την προοδο που εδωσαν και να δωσουν απο την αρχη το μαθημα... Τα νευρα μου Παω για υπνο
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πέρνα να το πάρεις Νίκο το κορίτσι από το σπίτι της... Ευκαιρία τώρα που βάλαμε και καινούρια λάστιχα!
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πέρνα να το πάρεις Νίκο το κορίτσι από το σπίτι της... Αφού δε θα ρθει καν, κι αυτός άκυρο μας έριξε... Δίπλα στο Apolis και στο Terra Petra δηλαδή! Μόνο Ψυχικό και Χαλάνδρι πάω εγώ, δεν ξέρω από εσάς! Ααααααμ να σε εκπαιδεύσει ο storm! Επίσης, μένουν εκεί οι φίλοι μου απ τη σχολή και δεν έχουν οπότε τουλάχιστον κάθε Κυριακή είμαι Περιστέρι, πλέον και 3 φορές τη βδομάδα 1
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ενταξει...δυστυχως κοπηκα... Τουλαχιστον Σεπτεμβρη θα παω να το δωσω με τρελα και καυλα . 1 μερα ακομα ηθελα , για μια ερωτηση κοπηκα ... Και επισης επειδη στην προοδο εβαλαν πολυ πθο δυσκολα θεματα απο οτι τωρα για εκεινους που δεν εδωκαν προοδο , αλλα σε οσους εδωσαν δεν επιτρεποταν να ακυρωσουν την προοδο που εδωσαν και να δωσουν απο την αρχη το μαθημα... Τα νευρα μου Παω για υπνο Το τελευταίο σου είναι? Αν όχι κλάιν μάιν
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αφού δε θα ρθει καν, κι αυτός άκυρο μας έριξε... Ααααααμ να σε εκπαιδεύσει ο storm! Επίσης, μένουν εκεί οι φίλοι μου απ τη σχολή και δεν έχουν οπότε τουλάχιστον κάθε Κυριακή είμαι Περιστέρι, πλέον και 3 φορές τη βδομάδα Λόγοι ανωτέρας βίας και μας το χτυπάς!!! Γυναίκες! Να βγάλεις πρόγραμμα εμφανίσεων να ξέρουμε!
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οχι δεν ειναι αλλα ουτε και κλαιν μαιν ειναι ρε συ ... Σπουδαζω στη πολη μου ητοθ δεν εχω πιεση για ενοικια κλπ αλλα θελω να τελειωνω καποια στιγμη... Α υποψιν,τωρα τελειωσα τη κανονικη διαρκεια της σχολης
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ευκαιρία τώρα που βάλαμε και καινούρια λάστιχα! Γιατί ρε άνθρωπε θα μπαίνεις με χειρόφρενα στις στροφές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις