Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαι πως διαλο το κανεις ετσι, εννοω πως το τριμαρεις για να κανει γωνια? Χρονοβορο μου φαινεται, μαλλον δεν...

μουστάκι-μούσι-γένια βγαίνουν με σχήμα απο μόνα τους , εγώ απλά ορίζω το μάκρος 

μου παίρνει κανα 5λεπτο κάθε 5-6 μέρες 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτός διάλεξε να κάνει καριέρα στο Hollywood και να θυσιάσει την τέχνη του.

(Το έχει πει εμμέσως στο ηθοποιό που κάνει τον Luther )

Also, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Δε γνωρίζω την ιστορία, όμως θεωρώ ότι μια χαρά τέχνη μπορείς να κάνεις κι εκεί, έστω και με κάποιες παραχωρήσεις. Εκτός κι αν μιλάμε για το δεύτερο σκέλος, αυτό των θεατών, που κι εκεί διατηρώ τις επιφυλάξεις μου από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι για τους οποίους ο μέσος θεατής δεν έχει ποτέ κακή άποψη, όπως ο Tarantula για παράδειγμα. Όσο για τον καπνό θα διαφωνήσω ξερά, ειδικά εφόσον μιλάμε για internet και νομίζω καταλαβαινόμαστε...

Μια χαρά ήταν.

Κάποιος δεν έφαγε όλο του το φαγητό.. Κάποιος βουνίσιος είναι απόψε ο αδύναμος κρίκος.. (ανοίγετε το spoiler  μόνο όσοι δεν επιθυμείτε να κοιμηθείτε)

elena1newhkwlwl.jpg

Pioadynamoskrikos1.jpg

G. Morning

έλεγα να ξυπνήσω νωρίς να φύγω με τον 7 και 20 να πάω οαεδ για θεώρηση και να κάνω κ τα χαρτιά μου για το έσπα. Κατα τις 4 το πρωί με ξύπνησε ο Μένιος (μαυρος γάτης ημερών που βρήκα μπροστά στην πόρτα μου χθες) και του έκανα ενα μπάνιο με μωρομάντιλα και το πήρα να κοιμηθούμε παρέα ΜΠΑΣ κ σταματήσει να φωνάζει. Ειδα ενα όνειρο περίεργο οτι κάτι σφήκες προσπαθούσαν να μου τσιμπήσουν τον σβέρκο και ξύπνησα κ ηταν αυτό και μου έκανε μυτιές και ζυμώματα 

Ελπίζω να μη βρω καμια ουρά 50 ατόμων στον ΟΑΕΔ 

Εντομεταξύ αυτή η πρόστυχη η γάτα ΠΑΛΙ με θυμήθηκε , οποτε γεννάει μου πλασάρει κ ένα μωρό της.

and..... γουτου-γουτου is not amused 

-

Smart-gift: Putin presents Chinese leader with dual-screen YotaPhone 

αφού δεν έβγαλε κ ο Putin απ την τσέπη του καμια αρκούδα για gift πάλι καλά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...