linkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Νταξει μωρε, μην ειστε τοσο σκληροι, καλο ηταν.
revolver1990 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Νταξει μωρε, μην ειστε τοσο σκληροι, καλο ηταν. Καλό αλλά καλύτερο το gone girl....σκέφτομαι να ρίξω 2ο εισητήριο σήμερα.
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλό αλλά καλύτερο το gone girl....σκέφτομαι να ρίξω 2ο εισητήριο σήμερα. R u made out of cash?
linkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλό αλλά καλύτερο το gone girl....σκέφτομαι να ρίξω 2ο εισητήριο σήμερα. Δεν το εχω δει το gone girl αλλα θελω. Παιζουν τοσες ταινιαρες ATM, δεν ξερω τι να πρωτοδω. birdman, citizenfour, dear white people, fury, nightcrawler, maze runner, equalizer, st. vincent, whiplash, gone girl, the theory of everything
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν το εχω δει το gone girl αλλα θελω. Παιζουν τοσες ταινιαρες ATM, δεν ξερω τι να πρωτοδω. birdman, citizenfour, dear white people, fury, nightcrawler, maze runner, equalizer, st. vincent, whiplash, gone girl, the theory of everything Λένε οτι ο jake έσπειρε στο nightcrawler... 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Gone girl και nightcrawler να τα δεις όπως και δήποτε. Όπως έγραψα και χθες για μένα αν εξαιρέσεις κάτι μικρά plot holes είναι στο επίπεδο του seven. Τα ίδια ακούω με τον viper για το nightcrawler. Επίσης, soon http://www.imdb.com/title/tt1528100/?ref_=nm_flmg_prd_17
linkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Indeed, εχει παρει τρελες κριτικες, παιζει να παω τριτη που ειναι 5,75 το τικετο γιατι με το 13,30 δεν πολυβγαινω. btw, o edgerton χωρις μαλλια εχει πολυ creepy μουρη.
Teisos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασα zombeavers και το είδα διαγώνια• 2shitty ακόμα και για τελείως κόκκαλο-κατάσταση 2/10
nicoc89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασα zombeavers και το είδα διαγώνια• 2shitty ακόμα και για τελείως κόκκαλο-κατάσταση 2/10 ποιο πολύ κ απ το rubber?
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Nεο Βourne με π-οι-ους βρηκα http://www.imdb.com/news/ni57985895/?ref_=hm_nw_tp_t2 on that film note squat and otas the thriller χωρις τα squats... επισης κατεβαζω wolfcop =] 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 επισης κατεβαζω wolfcop =] κ εγώ κ επίσης wolves που αν και φαίνεται αντιγραφή του teen wolf μπορεί να ειναι watchable
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 αυτή την εποχή δουλευω κάτι τέτοιο es.jpg αλλα επειδή δεν έχω καλή μηχανή για maintain δεν το αφήνω να φύγει πολύ , το κρατάω λίγο μικρότερο , σε κανα μηνα που θα πάρω καλή μηχανή κ κανα λάδι να ισιώνει θα το αφήνω να φτάσει κάπου εκεί σε μέγεθος as.jpg και θα το κρατήσω Kαι πως διαλο το κανεις ετσι, εννοω πως το τριμαρεις για να κανει γωνια? Χρονοβορο μου φαινεται, μαλλον δεν... @Βαλ, εγω ζητησα διπλο καπουτσινο ντεκαφεινε γιατι εχω πηξει στους καφεδες σημερα. Αυτο που ηπια (εκ του αποτελεσματος) δεν ηταν ντεκαφεινε, αλλα μαλλον τουρμπο. Περαστικα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις