Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νταξει μωρε, μην ειστε τοσο σκληροι, καλο ηταν.

Καλό αλλά καλύτερο το gone girl....σκέφτομαι να ρίξω 2ο εισητήριο σήμερα.

Δημοσ.

Καλό αλλά καλύτερο το gone girl....σκέφτομαι να ρίξω 2ο εισητήριο σήμερα.

Δεν το εχω δει το gone girl αλλα θελω. Παιζουν τοσες ταινιαρες ATM, δεν ξερω τι να πρωτοδω.

birdman, citizenfour, dear white people, fury, nightcrawler, maze runner, equalizer, st. vincent, whiplash, gone girl, the theory of everything

Δημοσ.

Δεν το εχω δει το gone girl αλλα θελω. Παιζουν τοσες ταινιαρες ATM, δεν ξερω τι να πρωτοδω.

birdman, citizenfour, dear white people, fury, nightcrawler, maze runner, equalizer, st. vincent, whiplash, gone girl, the theory of everything

Λένε οτι ο jake έσπειρε στο nightcrawler...

• Like 1
Δημοσ.

Gone girl και nightcrawler να τα δεις όπως και δήποτε.

Όπως έγραψα και χθες για μένα αν εξαιρέσεις κάτι μικρά plot holes είναι στο επίπεδο του seven.

Τα ίδια ακούω με τον viper για το nightcrawler.

Επίσης, soon

http://www.imdb.com/title/tt1528100/?ref_=nm_flmg_prd_17

Δημοσ.

Indeed, εχει παρει τρελες κριτικες, παιζει να παω τριτη που ειναι 5,75 το τικετο γιατι με το 13,30 δεν πολυβγαινω.

btw, o edgerton χωρις μαλλια εχει πολυ creepy μουρη.

Δημοσ.

Κατέβασα zombeavers και το είδα διαγώνια• 2shitty ακόμα και για τελείως κόκκαλο-κατάσταση 2/10

ποιο πολύ κ απ το rubber

Δημοσ.

επισης κατεβαζω wolfcop

=]

κ εγώ κ επίσης wolves που αν και φαίνεται αντιγραφή του teen wolf μπορεί να ειναι watchable 

• Moderators
Δημοσ.

αυτή την εποχή δουλευω κάτι τέτοιο 

attachicon.gifes.jpg

αλλα επειδή δεν έχω καλή μηχανή για maintain δεν το αφήνω να φύγει πολύ , το κρατάω λίγο μικρότερο , σε κανα μηνα που θα πάρω καλή μηχανή κ κανα λάδι να ισιώνει θα το αφήνω να φτάσει κάπου εκεί σε μέγεθος

attachicon.gifas.jpg

και θα το κρατήσω 

Kαι πως διαλο το κανεις ετσι, εννοω πως το τριμαρεις για να κανει γωνια? Χρονοβορο μου φαινεται, μαλλον δεν...

@Βαλ, εγω ζητησα διπλο καπουτσινο ντεκαφεινε γιατι εχω πηξει στους καφεδες σημερα. Αυτο που ηπια (εκ του αποτελεσματος) δεν ηταν ντεκαφεινε, αλλα μαλλον τουρμπο. Περαστικα μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...