Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αμα ανοιξω θεμα προβλεπω να με ξηλωνουν Βαηπα ειδα εναν τυπα (οχι τον Leonidas) με τετοια φαση και ημουν στο what if Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 To grow a pointy beard or not? Διλημματα της Κυριακης. Ω θεοί... Εκτός και είσαι στην εκδούλευση του Ρισελιέ και έχεις να πολεμήσεις τους Τρεις Σωματοφύλακες μην το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αμα ανοιξω θεμα προβλεπω να με ξηλωνουν Έχεις εμάς να σε στηρίζουμε. Μη φοβού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Οκ οκ το πιανω το νοημα, δεν αρεσουν σε κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Από μένα έχεις το ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 επ freeleech & καβάτζα invite στο what.cd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι. Φυσικά. Κρίμα, θα ήταν πιο safe επιλογή από Zombeavers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 επ freeleech & καβάτζα invite στο what.cd... Rub it in why don't you... Κρίμα, θα ήταν πιο safe επιλογή από Zombeavers. Δεν γίνεται να είμαστε 420% patrician all the time... In other news Κλεισαν τα πάντα με τον μαραθώνιο τους... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν γίνεται να είμαστε 420% patrician all the time... Προφανώς, ίσα ίσα πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει εναλλαγή, απλά θεωρώ μερικές τέτοιες fun/mindless ταινίες πιο value από άλλες. Το όλο setup του Zombeavers μου θύμισε Dead Snow βασικά. Σήμερα είμαστε μόνο patricians όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς, ίσα ίσα πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει εναλλαγή, απλά θεωρώ μερικές τέτοιες fun/mindless ταινίες πιο value από άλλες. Το όλο setup του Zombeavers μου θύμισε Dead Snow βασικά. Σήμερα είμαστε μόνο patricians όμως. Dude το dead snow 1&2 είναι εξαιρετικά για αυτά που είναι. Also, Nolan is getting #rekt on the intrawebs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Rub it in why don't you... σήμερα το πρόσεξα κι εγώ, κατέβασα καμιά 20αρια soundtracks (FLAC ofc)... κρίμα που δεν έχει βγει από τώρα του Interstellar και του Hobbit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 #οδύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 To grow a pointy beard or not? Διλημματα της Κυριακης. αυτή την εποχή δουλευω κάτι τέτοιο αλλα επειδή δεν έχω καλή μηχανή για maintain δεν το αφήνω να φύγει πολύ , το κρατάω λίγο μικρότερο , σε κανα μηνα που θα πάρω καλή μηχανή κ κανα λάδι να ισιώνει θα το αφήνω να φτάσει κάπου εκεί σε μέγεθος και θα το κρατήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Dude το dead snow 1&2 είναι εξαιρετικά για αυτά που είναι. Δεν έχω δει το 2ο, αλλά γενικώς συμφωνούμε και το Hobo with a Shotgun το θεωρώ επίσης ταινιάρα, αυτό που υπόσχονται το κάνουν deliver και με το παραπάνω. Βασικά ήθελα να πω ότι το setup του Zombeavers μου κάνει για αντιγραφή, κολεγιόπαιδα που κάνουν διακοπές σε καμπίνα και τους την πέφτουν "zombies" κλπ. Επίσης δεν έχω και την καλύτερη σχέση με horror-comedies που περιλαμβάνουν zombified ζώα μετά το Black Sheep, που είναι από τις λίγες ταινίες που έχω βγάλει πριν τελειώσουν. Also, Nolan is getting #rekt on the intrawebs... Όπως πάντα δηλαδή, δεν μπορεί να βγει ταινία του Nolan χωρίς να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενοι haters, ούτε καν σε παράλληλο σύμπαν. Που να βγούνε και τα σωστά rips. Και δεν είμαι καν Nolan "fan". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Όπως πάντα δηλαδή, δεν μπορεί να βγει ταινία του Nolan χωρίς να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενοι haters, ούτε καν σε παράλληλο σύμπαν. Που να βγούνε και τα σωστά rips. Και δεν είμαι καν Nolan "fan". Αυτός διάλεξε να κάνει καριέρα στο Hollywood και να θυσιάσει την τέχνη του. (Το έχει πει εμμέσως στο ηθοποιό που κάνει τον Luther ) Also, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις