Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πφφφτ ρηβολβα πρεπει να σου πω το εξής... What happens in our meetings stays IN the meetings. Απλώς είμαστε πιο αυθόρμητοι ;)

storm αγόρι μου βγάλε το φίδι απ την τρύπα, δε βγάζω άκρη με αυτούς εδώ πέρα, όλοι ακυρώνουν! δε με θέλουνεεεεεε  :cry:

Μισο να πάω να ρωτησω.

2 ώρες τσιρίδα και δεν έχεις καταλάβει ΗΔΗ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

α είχα τηλεφωνική διάγνωση του τι έχω.

"ε βέβαια αφού πας στη θάλασσα και δεν περιμένεις να στεγνώσεις για να φύγεις και ανεβαίνεις και στη μηχανή λογικό να σε πονάει το αυτί σου. έναν άνθρωπο από πίσω σας να σας τα λέει θέλετε"

όλα αυτά γρήγορα και με μια ανάσα,νομίζω δεν χρειάζεται να διευκρινίσω ποιος το είπε :D

• Like 1

α είχα τηλεφωνική διάγνωση του τι έχω.

"ε βέβαια αφού πας στη θάλασσα και δεν περιμένεις να στεγνώσεις για να φύγεις και ανεβαίνεις και στη μηχανή λογικό να σε πονάει το αυτί σου. έναν άνθρωπο από πίσω σας να σας τα λέει θέλετε"

όλα αυτά γρήγορα και με μια ανάσα,νομίζω δεν χρειάζεται να διευκρινίσω ποιος το είπε :D

μανούλα <3

δεν υπάρχουν, πραγματικά, αλλά τις αγαπάμε όπως και να χει. εμένα χθες με έψελνε που δεν τρώω φρούτα :P

• Like 1

Εμενα ο απο κατω αναβει καρβουνα 3 φορες τη βδομαδα. Ενα σουβλακι(καλαμακι για τους Αθηνέζους) δεν εχει κερασει.

Ακόμα χειρότερα...να ακούς την σουβλακομυρουδιά και συ να τρως όσπρια :( Ούτε στον εχθρό μου.

Χαχαχα μην αγχεσαι Katie, κάτσε να δεις που θα έρθει κοσμος που δεν το έχει δηλώσει..

1 ερώτηση, θα χει να παρκάρουμε ή να πάω στο συνηθισμένο στο Σύνταγμα να τελειώνουμε;

Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν με πάρει για αντιπροσφορά η Wind.

Εδώ όταν συμπλήρωσα χρόνο μου ανέβασαν την τιμή, και επειδή η αίτηση ανανέωσης έγινε την ίδια ημέρα που έληγε το συμβόλαιο αλλά την πέρασαν την επόμενη στο σύστημα έκδοσης λογαριασμών, τον πρώτο μήνα δεν είχα καν την "έκπτωση" και δεν θέλησαν να μου την κάνουν στον επόμενο.

Γενικά, αυτά παθαίνεις όταν, αντί για ένα σοβαρό τμήμα παραπόνων, ξοδεύεις λεφτά σε Αγαπούλες.

Το μόνο που ελπίζω είναι να με θυμηθούν νωρίς για να παραλάβουν το ΖΤΕ που μου "νοίκιαζαν", κι όχι ένα 6μηνο μετά όπως η λατρεμένη CYTA.

:lol:  ωραιο ανέκδοτο! Τι ανάποδη εταιρεια!!

Εμεις με HOL και ευτυχως (ξαναλέω ευτυχως) ολα μια χαρά. Και γραμμουλα καλη κλειδωνω, 16αρα, και τηλεφωνακια σε σταθερα και κινητα και με 23ευρω/μηνα.

Μη σου πω πως θα παρω τηλ να μου το κατεβασουν κι άλλο. Και ειμαστε περιπου 4ετια ( ; ) αν δε κανω λάθος.

• Super Moderators

Eίναι πού θα πέσεις: πριν από χρόνια, Νέα Σμύρνη, ήμουν στον ΟΤΕ και ήταν εξαιρετικά. Ό,τι χρειάστηκε άμεση ανταπόκριση, αξιοπρεπής γραμμή.

Αλλά, φαρμακείο. Κοίταζα τώρα γραμμές και βλέπω 4αρα σύνδεση με €27,90 και μετά το εξάμηνο €32,90.

Ακόμα χειρότερα...να ακούς την σουβλακομυρουδιά και συ να τρως όσπρια :( Ούτε στον εχθρό μου.

να ακούς

να ακούς

να ακούς

να ακούς

τη μαμά σου

• Like 2

Ρε παιδιά εμείς στον ΟΤΕ και vdsl έχουμε και απεριόριστα και κάτι φραγές, ISDN κτλ βέβαια πάει αρκετά πάνω αλλά από ταχύτητα κλπ κανένα θέμα. και προφανώς όχι στη γραμμή το τηλ δεν έχει ποτέ πρόβλημα εκτός κι αν βγάλουν καλώδιο απ την περιοχή

• Moderators

Οχι ρε συ που να παρκάρεις Παρασκευή βραδυ στο Μοναστηράκι. Στο γνωστο στο σύνταγμα (η στη Βουλης κ Νικοδημου βασικα)

1 ερώτηση, θα χει να παρκάρουμε ή να πάω στο συνηθισμένο στο Σύνταγμα να τελειώνουμε;

Οχι ρε συ που να παρκάρεις Παρασκευή βραδυ στο Μοναστηράκι. Στο γνωστο στο σύνταγμα (η στη Βουλης κ Νικοδημου βασικα)

εκεί πάω :D απλά κλείνει στη 1 και τρέχαμε την προηγούμενη.

εεεε έχει τύχει να βρούμε ψυρρή οι κωλόφαρδοι Σάββατο κατά τις 9-10

κάτιε για πες και πόσο δίνετε;

ξέρω γω νομίζω κάπου 90κτ για τις 2 γραμμές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...