linkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 βρήκα μια φωτογραφία κάποιας που έχει δέσει τις ρώγες της μεταξύ τους!! ΤΙ ΡΩΓΕΣ ΕΙΝ ΑΥΤΕΣ? σα φίδια! link plz Εσείς οι ροκάδες-μεταλάδες πόσο βρωμόξυλο έχετε φάει από τους ραπάδες; Ειδικά τους σκυλάραπες; Γενικώς γιατί είστε τόσο φλωράκια ρε παιδί μου; WAT
nicoc89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 βροχή + μπουκάλα κοκα κολα λαιτ + ωραίο φαγητό + + πείραμα 3ου ματιούαλλα μακάρι να βρω λάμπα μη γινει καμια μαλακία και πάθω καρδιακό απ το χέσιμο γιατι έχει καεί το φως του δωματίου μου και θα γίνει κατα τις 12φευγα τουλ , θέλω να έχω τον έλεγχο του χώρου Ντώσει και εντώ; check ur pm
dEACTIVATEb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ισχυει οτι το ειπε ο Ολντριν αυτο? Ο Μπαζ Όλντριν δηλώνει: "Δεν πήγαμε στη Σελήνη" - Απάτη… διαστημικών διαστάσεων; [εικόνα]
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 check ur pm Θα 'λεγα ότι είναι fake αλλά έχω δει και με under lips σε video κάποτε, οπότε not sure 'bout this
thomasG4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ισχυει οτι το ειπε ο Ολντριν αυτο? Ο Μπαζ Όλντριν δηλώνει: "Δεν πήγαμε στη Σελήνη" - Απάτη… διαστημικών διαστάσεων; [εικόνα] Nope http://www.ibtimes.co.in/hoax-alert-report-stating-buzz-aldrin-admits-apollo-11-moon-landings-were-fake-false-613304
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ανοιγω το mail μου (τωρα) και βλεπω το αποκατω " σας στελνω link για το καινουργιο μου βιβλιο" . . . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ισχυει οτι το ειπε ο Ολντριν αυτο? Ο Μπαζ Όλντριν δηλώνει: "Δεν πήγαμε στη Σελήνη" - Απάτη… διαστημικών διαστάσεων; [εικόνα]
Προτεινόμενες αναρτήσεις