Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Nα ρωτησω, video με μαλλια μεταλα τραγουδιστη οπου τον αγκαλιαζει fan on stage και τραβαει φρικη (ο τραγουδιστης) και με μια κινηση judo (or something) τον πεταει στο πατωμα κλπ?? Ψαχνω αλλα δεν το βρισκω. Ειχε ποσταριστει και εδω μεσα πριν καποια χρονια.

Οποιος το βρει θα εχει την αιωνια αγαπη μου και θα του στειλω και μια φωτογραφια το ποδι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

shots-fired-o.gif

The attack has began

360_nuclear_weapon_0122.jpg

Nα ρωτησω, video με μαλλια μεταλα τραγουδιστη οπου τον αγκαλιαζει fan on stage και τραβαει φρικη (ο τραγουδιστης) και με μια κινηση judo (or something) τον πεταει στο πατωμα κλπ?? Ψαχνω αλλα δεν το βρισκω. Ειχε ποσταριστει και εδω μεσα πριν καποια χρονια.

Οποιος το βρει θα εχει την αιωνια αγαπη μου και θα του στειλω και μια φωτογραφια το ποδι μου.

https://www.youtube.com/watch?v=noI3O-_AjCA

Δεν μιλάμε γι αυτό έτσι?

slipknot που είσαι τώρα που χρειάζεται τις γνώσεις σου ο συνάνθρωπος σου ωρέ;

φαντάζομαι οτι he is baneposting οταν στο διπλα μονιτορ θα παιζουν τα εργα του Nolan...

in other news

παω να παρω λαμπες. wish me luck

• Like 2

^^Διόρωθσε το λίγο. Για όποιον ενδιαφέρεται να βρει οδηγούς ζωής, μαγειρέματος, σεξ και λοιπά κατάλοιπα της super Κατερίνας.

Πήγα πέρυσι. Τραγική εμπειρία.

https://www.youtube.com/watch?v=HZhY1ohjv6k

Δε μου λέει κάτι το video, δεν πρέπει να το έχω δει ποτέ. Είναι σίγουρα σκηνικό από συναυλία, μήπως ήταν φτιαχτό για το video;

Πάρε αυτό τουλάχιστον για αποζημίωση.

φαντάζομαι οτι he is baneposting οταν στο διπλα μονιτορ θα παιζουν τα εργα του Nolan...

Δεν έχω dual monitor setup, αν και υπάρχει η δυνατότητα. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει να κάνω κάτι άλλο αν βλέπω ήδη ταινία, δεν ικανοποιούμαι έτσι.

• Like 2

To βρηκα __αμω τον Δια το βρηκα!!!!! Υστερα απο μια ωρα ψαξιμο και στην 30η σελιδα ενω πριν μου εχει βγαλει στα search results απο ylvis- jan egeland μεχρι iggy azalea.

Ιδου 

1:10

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...