Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαίνομαι την ΑΝΑΧΑΘΕΙ-way να δω πως θα δω το interstellar.....

:-D

Θα λυσσάξει στο κλάμα και θα γουστάρεις.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Back to back σήμερα.Gone girl & interstellar.Θα δείξει..πάντως το trailer απο Interstellar είναι προμισινγκ.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπάμε Αnne Ηathaway!

Αγαπάμε περισσότερο εδω και χρόνια Eva Green. Ευάκι αν διαβάζεις το μήνυμά μου σταμάτα να μου κάνεις μούτρα και πάρε κανα τηλέφωνο. Τον αριθμό μου τον έχει ο τηλεφωνικός κατάλογος. 

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι ΚΥΡΙΕΣ ΚΙ ΚΥΡΙΟΙ επιτελους οι κοποι αρχιζουν και αποδιδουν και τα ταμεια γεμιζουν.

Μετα απο 1 μηνα πηξιμο ειμαι κανα μηνα μακρυα απο το τελος και 2 βδομαδες ακομα μεχρι το σπιτι να ερθει στα ισα του. ουφ. :rolleyes:

Δημοσ.

Παίρνω πίσω αυτο του είπα για το advanced warfare. Το storytelling ηταν σχετικά καλο με κάποια elements να ξεχωρίζουν απο το σύνολο...

Δημοσ.

Plz, πείτε ό,τι θέλετε για τον Χριστό και τον Ολυμπιακό, αλλά όχι για την Hathaway.

• Like 2
Δημοσ.

Plz, πείτε ό,τι θέλετε για τον Χριστό και τον Ολυμπιακό, αλλά όχι για την Hathaway.

Οχι ρε σλιπ, γιατ το είπες αυτο; Θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι αν δεν είχες γράψει το συγκεκριμένο post...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Kavli Foundation

Οχι ρε σλιπ, γιατ το είπες αυτο; Θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι αν δεν είχες γράψει το συγκεκριμένο post...

Το αγορέ μαλλί ήταν ΛΑΘΟΣ, από κει και πέρα δεν μετανιώνω τίποτα. Είναι σαν την ποίηση...

Στο QuizUp, σε μια συγκεκριμένη κατηγορία βρήκα έναν BIG GUY που έχει TOP10 GR ranking σε αυτήν και στην κατηγορία Coffee. Στάνταρ είσαι εσύ. 

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ.

Οταν τα πεταγε εξω δεν σε ειδα να παραπονιεσαι.

Το ξέρατε ότι το πλοκάμι έβγαζε και "κανονική" μουσική?

In other trollonews

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/421583/to-neo-prosopo-tis-loreal-einai-69hroni-helen-mirren/

Ξέρει τι γουστάρει ο Mod .

:-D

Νταξει ειναι gilf.

• Like 1
Δημοσ.

The Kavli Foundation

Το αγορέ μαλλί ήταν ΛΑΘΟΣ, από κει και πέρα δεν μετανιώνω τίποτα. Είναι σαν την ποίηση...

Στο QuizUp, σε μια συγκεκριμένη κατηγορία βρήκαν έναν BIG GUY που έχει TOP10 GR ranking σε αυτήν και στην κατηγορία Coffee. Στάνταρ είσαι εσύ.

Αρνούμαι οποιαδήποτε κατηγορία

737.png

Νταξει ειναι gilf.

Ίιιιιιου ρε μαν

In other news

Γιατι δεν αξιώθηκε ο criterion να βγάλει το stalker?

Δημοσ.

Αρνούμαι οποιαδήποτε κατηγορία

Ξέρεις ότι ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε μια νέα εποχή. Οι προοπτικές τεράστιες, sky's the limit. Και μόνο που σκέφτομαι όλα τα νέα threads με πιάνει μια έκσταση.

2012-2014

RIP Baneposting

Δημοσ.

Ξέρεις ότι ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε μια νέα εποχή. Οι προοπτικές τεράστιες, sky's the limit. Και μόνο που σκέφτομαι όλα τα νέα threads με πιάνει μια έκσταση.

2012-2014

RIP Baneposting

It's not a mountain

It's a wave

For you by space ghost

In other news

Μου αρεσει που θα έβρεχε σημερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...