whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το νατασσάκι η Μποφίλιου είναι και γαμω τα παιδιά.
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το νατασσάκι η Μποφίλιου είναι και γαμω τα παιδιά. ισως, αλλα δεν μπορει τους φιλους τους δανεικούς. 1
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σαββατο back to back Nightcrawler - Interstellar. Θα γινει το σωσε. Κυριακή το Interstellar εγώ, θα είμαι αυτός που στο τέλος θα σηκωθεί χειροκροτώντας και θα φωνάξει "BRAVO NOLAN". Εύχομαι μόνο να είναι και ο Killik μέσα. 1
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κυριακή το Interstellar εγώ, θα είμαι αυτός που στο τέλος θα σηκωθεί χειροκροτώντας και θα φωνάξει "BRAVO NOLAN". Εύχομαι μόνο να είναι και ο Killik μέσα. BRAVO R A V O NOLAN O L A N 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ισως, αλλα δεν μπορει τους φιλους τους δανεικούς. Λόγια του αέρα, μια χαρά τους μπορεί... Είναι περίεργο που γράφω από Ελλάδα...
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λόγια του αέρα, μια χαρά τους μπορεί... Είναι περίεργο που γράφω από Ελλάδα... ελα ρε. παρε τον slip και το killik και πατε να δειτε το interstellar
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κυριακή το Interstellar εγώ, θα είμαι αυτός που στο τέλος θα σηκωθεί χειροκροτώντας και θα φωνάξει "BRAVO NOLAN". Εύχομαι μόνο να είναι και ο Killik μέσα. Aχαχα, killi θεος ρε. Θα του αρεσει αλλα θα κραζει παλι.
revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει user που να μην έχει διαφωνήσει με τον Killik...έστω νοερά. Love to hate τύπος <3
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κι εμεις παλιοτερα ειχαμε φαγωθει αλλα απο τοτε απλα δεν ποσταρω, καθομαι και τον διαβαζω και απολαμβανω!
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Aχαχα, killi θεος ρε. Θα του αρεσει αλλα θα κραζει παλι. Δεν υπάρχει user που να μην έχει διαφωνήσει με τον Killik...έστω νοερά. Love to hate τύπος <3 Κι εμεις παλιοτερα ειχαμε φαγωθει αλλα απο τοτε απλα δεν ποσταρω, καθομαι και τον διαβαζω και απολαμβανω! τα μισα να ισχυουν απο τα spoiler που κυκλοφορουν και θα εχετε την ιδια αντιδραση με αυτον... inb4 space ghost
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 >διαβάζεις spoilers για την ταινία πριν τη δεις >διαβάζεις κριτικές για την ταινία πριν τη δεις >βλέπεις trailer της ταινίας πριν τη δεις P L E B L E B 2
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 To θεμα δεν ειναι αν θα ειναι καλη ή κακη η ταινια. Αμα ειναι κακη, θα το πουμε. Το θεμα ειναι πως δεν του αρεσει τιποτα! Παντα στεκεται στα αρνητικα μια ταινιας και ξεχναει τα θετικα (ή τρολλαρει ασυστολα). 1
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 >διαβάζεις spoilers για την ταινία πριν τη δεις (sometimes) >διαβάζεις κριτικές για την ταινία πριν τη δεις (nope) >βλέπεις trailer της ταινίας πριν τη δεις (nope) P L E B L E B patrician reporting in To θεμα δεν ειναι αν θα ειναι καλη ή κακη η ταινια. Αμα ειναι κακη, θα το πουμε. Το θεμα ειναι πως δεν του αρεσει τιποτα! Παντα στεκεται στα αρνητικα μια ταινιας και ξεχναει τα θετικα (ή τρολλαρει ασυστολα). i dont know
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 patrician reporting in Γενικό ήταν, δεν πήγαινε σε κάποιον. Ξέρω ότι είσαι 420% certified patrician.
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 επεσε το ρευμα, εμεινα απο server, ξαναηρθε το ρευμα, ξανάνοιξε ο server, δείχνει τα glorious αρχεία μου στο δίκτυο αλλα δεν με αφήνει να συνδεθω με rdc. win = pleb in other news αρχιζουν και σπανε @@ Woman tech entrepreneur rises despite "ecosystem not ... favorable to girls" nyti.ms/1uBun1h via @NYTSmallBiz pic.twitter.com/tlWfsX6I9T
Προτεινόμενες αναρτήσεις