*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν έπιανε ήμουν και είμαι άσχημος. Τστστς δεν πας καλά εσύ. Στορμ άντε στα μιλφάκια τώρα και μην χαζολογάς στο Μπλά-Μπλά! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τστστς δεν πας καλά εσύ. Στορμ άντε στα μιλφάκια τώρα και μην χαζολογάς στο Μπλά-Μπλά! Μμμ εννοεις τα γλυκα ε; Πληζ αποσαφηνισε πως εννοείς τα γλυκα
GreekMonkey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι καλύτερο; Να έχω primary storage την build-in μνήμη του κινητού, ή την removable;
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μμμ εννοεις τα γλυκα ε; Πληζ αποσαφηνισε πως εννοείς τα γλυκα Έλα που δεν κατάλαβες βέβαια τα 'μιλφάκια' μπορεί να συνοδεύονται και με διάφορα γλυκάκια. Γούστα είναι αυτά. 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Plus εφαγα και ενα απο τα πιο περιεργα πεσιματα της ζωης μου. ΕΒΕΡ. Απο ενα μιλφ ανατολικου μπλοκ που δεν ελεγε και τιποτα, αλλα τοσο απροκαλυπτο και χυμα πρωτη φορα. Ευτυχως δεν ειχα πιει και υπερβολικα πολυ. 24-08-2014 Δεν ξεχνώ 7
nicoc89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε η σκονη και ήρθε και η ζεστη ναουμ...Σπερες βιπερ ο Ντόριαν γκρέι δίχως πορτρέτο ακούστε τι λέειθέλει πακέτο δεν ήρθε δε ξέρει τι φταίειμια μπριζόνεται μια θυμώνει λέει ζεστένετε φταίει η σκόνη τι λέει ρε μαν απο δω κανει κρύο χέστην ΕΜΥ τι να μου πει? φοράω ζακέτα κρυώνωμέστην κουβέρτα χωμένος πληκτρολογώ μόνο υγεία μονολογώ βαριέμαι πάρω να φάω 3ης παρα τέταρτο πήγε πεινawwwwwwπεινawwww αου άου 3
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γιατι μου το κανεις αυτό; Θες σχολια ε; Τστστς δεν πας καλά εσύ. Στορμ άντε στα μιλφάκια τώρα και μην χαζολογάς στο Μπλά-Μπλά! πολλη ενταση ρε παιδες. τι γινεται; in other news skeletor delivers 2
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μμμ ...Στορμ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά μετά από κάποια ηλικία, αν μας τη πέσει καμιά γυναίκα θα ανήκει στη κατηγορία ΜΙΛΦ. Όχι για κάνα ιδιαίτερο λόγο, αλλά λόγω του ότι θα είμαστε συνομήλικοι. ΜΠΛΟΚ,ΜΠΑΝ. ΝΤΙΛΙΤ! Έλα μην κανείς έτσι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας :P 3
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οτι γράφεται στα Λατινικά ακούγεται πιο έξυπνο; =] Τα λατινικά είναι η μητρική μου (check Anthracomartus Trilobitus), μη κοιτάς που δεν τα πολυμιλάω για να συνεννοούμαστε εδώ πέρα..
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τα λατινικά είναι η μητρική μου (check Anthracomartus Trilobitus), μη κοιτάς που δεν τα πολυμιλάω για να συνεννοούμαστε εδώ πέρα.. okay
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να βγάζουμε μια άκρη.. Για σας το κάνω.
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έφυγαν όλοι.Τί μπορώ να κάνω για μια ώρα μόνη στο γραφείο;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε η άλλη να βάλει φωτιά σ' αυτό το ήρεμο κατα τ' άλλα θρεντ. Δική σας!
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι καλύτερο; Να έχω primary storage την build-in μνήμη του κινητού, ή την removable; Τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις συχνα στην built-in. Eκτος αμα εχεις καμια class 10 οπου εκει δεν πολυπαιζει ρολο εκτος αμα benchareis απο το κινητο. Έφυγαν όλοι. Τί μπορώ να κάνω για μια ώρα μόνη στο γραφείο; Τσουγκρανα. Ήρθε η άλλη να βάλει φωτιά σ' αυτό το ήρεμο κατα τ' άλλα θρεντ. Δική σας! Εγω ειδες ε? Κυριος.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 24-08-2014 Δεν ξεχνώ Τι ειχα γραψει τοτε; Φακ με τα γραπτα που μενουν ε.. Στορμ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά μετά από κάποια ηλικία, αν μας τη πέσει καμιά γυναίκα θα ανήκει στη κατηγορία ΜΙΛΦ. Όχι για κάνα ιδιαίτερο λόγο, αλλά λόγω του ότι θα είμαστε συνομήλικοι. ΜΠΛΟΚ,ΜΠΑΝ. ΝΤΙΛΙΤ! Έλα μην κανείς έτσι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας :P ιιιιι κι εσυ βρουτε; Δεν πειραζει αν καποια στιγμη δε μπορεις να λογκαρεις θα ξερεις τι φταει.. Τί μπορώ να κάνω για μια ώρα μόνη στο γραφείο; ε τα θες ε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις