revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γκουντμορνες <3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Man to be 'eaten alive' by an anaconda while wearing a snake-proof suit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Διαβάζω τις (αυτιςτικες) συζητήσεις για το interstellar και είμαι σίγουρος οτι οι δικοί μας εικονολατρες θα πούνε bravo Nolan... =] In other news Πάλι καταλήψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή όταν η τροχαία έχει στήσει μπλόκο στο δρόμο και αρχίζει να γράφει μηχανές-αυτοκίνητα και συ είσαι μια από τις λίγες φορές χωρίς κράνος. Ξαφνικά γυρνάει ο χρόνος πίσω, τότε στο Δημοτικό, όταν δεν είχες διαβάσει και δεν ήθελες να σε ρωτήσει κάτι η δασκάλα...: DO NOT DO EYE CONTACT...DO NOT DO EYE CONTACT!!! Την επουλεψαμε άρον άρον! Καλημέρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Με σάπισε στο ξύλο… ένας νεαρός καβαλάρης! ΘΕΙΚΟ! Το μόνο που έλειπε ήταν επιστήμονες απο την ΝΑΣΑ να επιβεβαιώνουν το γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ε νταξει ρε μαν, οσο και να ναι, Παοκ και Οσφπ δεν ταιριαζουν πολυ ως ομαδες απο αποψη φιλοσοφιας. Να μου λεγες Ολυμπιακος και Αιγαλεω που ειχε πει και μια ψυχη να πω ΟΚ.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ξύλο, ξύλο, ξυλο Ξαφνικά γυρνάει ο χρόνος πίσω, τότε στο Δημοτικό, όταν δεν είχες διαβάσει και δεν ήθελες να σε ρωτήσει κάτι η δασκάλα...: DO NOT DO EYE CONTACT...DO NOT DO EYE CONTACT!!!εγω οποτε επαιζε τετοια φαση εντελώς τυχαια εψαχνα κατι στη τζαντα ή σήκωνα το μολυβι απο το πατωμα. ωραιες εποχες τελικα τι στο καλο αλλαζει στα σχολεια και εχουν λυσσαξει τα μικρα? ψήνομαι να φτιαξω μια παστουρμαδοπιτα σημερα αλλα κανει ζεστη ρε γαμωτο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή όταν η τροχαία έχει στήσει μπλόκο στο δρόμο και αρχίζει να γράφει μηχανές-αυτοκίνητα και συ είσαι μια από τις λίγες φορές χωρίς κράνος. Ξαφνικά γυρνάει ο χρόνος πίσω, τότε στο Δημοτικό, όταν δεν είχες διαβάσει και δεν ήθελες να σε ρωτήσει κάτι η δασκάλα...: DO NOT DO EYE CONTACT...DO NOT DO EYE CONTACT!!! Την επουλεψαμε άρον άρον! Καλημέρα. ^ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εγω οποτε επαιζε τετοια φαση εντελώς τυχαια εψαχνα κατι στη τζαντα ή σήκωνα το μολυβι απο το πατωμα. ωραιες εποχες . Πόσα μολύβια να έριχνα κάτω, μέσα σε μια μέρα; Λουμπαγκο θα παθαινα.Πόση τσάντα να κοιτάξω, δεν ημανε ο Σπορτ ο Μπιλι. Ναι Βαλ γέλα με τα χάλια μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ο Ανήλικος απλά θά'κανε τα γλυκά μάτια στις καθηγήτριες και θα την γλίτωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν έπιανε ήμουν και είμαι άσχημος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή όταν η τροχαία έχει στήσει μπλόκο στο δρόμο και αρχίζει να γράφει μηχανές-αυτοκίνητα και συ είσαι μια από τις λίγες φορές χωρίς κράνος.Ξαφνικά γυρνάει ο χρόνος πίσω, τότε στο Δημοτικό, όταν δεν είχες διαβάσει και δεν ήθελες να σε ρωτήσει κάτι η δασκάλα...: DO NOT DO EYE CONTACT...DO NOT DO EYE CONTACT!!!Την επουλεψαμε άρον άρον!Καλημέρα. ενας φίλος ηταν με παρέα 2-3 μηχανάκια ακόμα κ δεν ειχαν κράνος , βλέπουν οτι γράφανε , σταματάνε στην άκρη τα παρκάρουν κ καθόντουσαν δίπλα και χαζευαν... τι μούτρα είχαν οι τροχοmen οταν κατάλαβαν τι παίχτηκε .. χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν έπιανε ήμουν και είμαι άσχημος. Η γοητεία και άλλα χαρίσματα μετράνε . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ο Ανήλικος απλά θά'κανε τα γλυκά μάτια στις καθηγήτριες και θα την γλίτωνε. Γιατι μου το κανεις αυτό; Θες σχολια ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε η σκονη και ήρθε και η ζεστη ναουμ... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις