Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Tωρα θα σε παρει για αντιπροσφορά η wind. Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν με πάρει για αντιπροσφορά η Wind. Εδώ όταν συμπλήρωσα χρόνο μου ανέβασαν την τιμή, και επειδή η αίτηση ανανέωσης έγινε την ίδια ημέρα που έληγε το συμβόλαιο αλλά την πέρασαν την επόμενη στο σύστημα έκδοσης λογαριασμών, τον πρώτο μήνα δεν είχα καν την "έκπτωση" και δεν θέλησαν να μου την κάνουν στον επόμενο. Γενικά, αυτά παθαίνεις όταν, αντί για ένα σοβαρό τμήμα παραπόνων, ξοδεύεις λεφτά σε Αγαπούλες. Το μόνο που ελπίζω είναι να με θυμηθούν νωρίς για να παραλάβουν το ΖΤΕ που μου "νοίκιαζαν", κι όχι ένα 6μηνο μετά όπως η λατρεμένη CYTA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αραλίκι στη δουλειά και θα την κοπανήσω και νωρίτερα... Μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το έκανα μόλις αλλά δεν είδα κάτι,ούτε πρησμένες είναι. καλα αν δω και με γρατζουνάει όταν καταπίνω θα πάρω αντιβίωση,δεν καθομαι να κανω τον ηρωα κοίτα και τις λεμφαδένες εξωτερικά αν έχουν πρηστεί λίγο. ξανακοίτα κατά το απόγευμα γιατί γενικά εξελίσσονται γρήγορα αν είναι αμυγδαλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν με πάρει για αντιπροσφορά η Wind. Εδώ όταν συμπλήρωσα χρόνο μου ανέβασαν την τιμή, και επειδή η αίτηση ανανέωσης έγινε την ίδια ημέρα που έληγε το συμβόλαιο αλλά την πέρασαν την επόμενη στο σύστημα έκδοσης λογαριασμών, τον πρώτο μήνα δεν είχα καν την "έκπτωση" και δεν θέλησαν να μου την κάνουν στον επόμενο. Γενικά, αυτά παθαίνεις όταν, αντί για ένα σοβαρό τμήμα παραπόνων, ξοδεύεις λεφτά σε Αγαπούλες. Το μόνο που ελπίζω είναι να με θυμηθούν νωρίς για να παραλάβουν το ΖΤΕ που μου "νοίκιαζαν", κι όχι ένα 6μηνο μετά όπως η λατρεμένη CYTA. Απο τη cyta γιατι έφυγες; Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια στη μετακομιση που εκανα διακοπη το πήγα εγώ το ρουτερ... Θα κανουν σιγουρα αντιπροσφορά ειναι η στανταρ διαδικασία. Ειχες το πακετο των 25 που γινόταν 30 το 2ο χρονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Από τη CYTA έφυγα γιατί ουσιαστικά δεν είχα τηλέφωνο, πολλά παράσιτα και σε περίπτωση διακοπής... τίποτε. Σύνδεση έτσι κι έτσι. Στη Wind είχα το 20αρι που έγινε 25. Μέχρι τους 11 μήνες, αν με ρωτούσες έπινα νερό στο όνομά τους. Εκεί άρχισε να κάνει κόλπα η γραμμή, μου έλεγαν το "ήλεγξαν" και δεν είχε τίποτε, μέχρι που έστειλαν τεχνικό εδώ και το πρόβλημα ήταν σε κομμάτι του ΟΤΕ (τι "ήλεγχαν" τόσο καιρό -μήνες μιλάμε- δεν ξέρω). Και έρχεται ο επικός ΟΤΕ και το "φτιάχνει" και πάλι τα ίδια. Ειδοποίηση από τη Wind καμία, μύριζα τα νύχια μου. "Δε σας τηλεφωνήσαμε;" "Για να σας τηλεφωνώ εγώ, μάλλον όχι". Σουρεάλ καταστάση. Η παροιμιώδης σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν στη "φτιαγμένη" γραμμή -που έκανε τα ίδια κόλπα- βρέθηκε μετά από οχλήσεις μου (τους ενοχλούσα κιόλας, ο θρασύς) πρόβλημα, πάλι του ΟΤΕ. Το "έφτιαξε" ο ΟΤΕ και το ρεζουμέ είναι πως 4 μήνες μετά έχω χειρότερη σύνδεση από ό,τι πριν τους αναφέρω το πρόβλημα. Τους έχω πλακώσει στις αρνητικές αξιολογήσεις και δεν πήρε ένας να δει τι συμβαίνει. Είναι και πού θα πέσεις. Σε φιλικό σπίτι, η Hol είναι άψογη, παρακάτω τους έχει πρήξει τα συκώτια. Φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν παντού. 15 ευρώ το μήνα (χωρίς τηλέφωνα, όμως) θα μου πάει η Forthnet, ας έρθει η Wind να μου πει ότι είχε καλύτερη πρόταση και τόσο καιρό δε μου την έλεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μπα, δυσκολα να σου κανει καλύτερη προσφορά, το πολυ-πολυ να σου προτεινει τα ιδια και όταν αρνηθεις να σε ρωτήσει η υπάλληλος (γιατι παντα γυναικα ειναι σε τετοιες καταστασεις) "Μα καλά, δεν ειστε ευχαριστημενος με τις υπηρεσίες μας;" Το προβλημα σου παντως, αν δεν ειναι στο σπίτι, πρεπει να ειναι στα καλώδια οπότε εκει εξαρτασαι από την καλή διαθεση του υπαλληλου του ΟΤΕ κ της Forthnet. Κοινώς, και με βαση ότι μου έχει πει φιλος που δουλευει στη cyta, αν ο υπάλληλος της forthnet έχει διαθεση να ψάξει το πρόβλημα και έχει καλές σχεσεις και με τον υπάλληλο του ΟΤΕ στην περιοχή τότε θα σου αλλάξουν και το ζευγάρι των καλωδίων, θα κοιτάξουν τη γραμμή, θα βρουν το πρόβλημα. Διαφορετικά και αν συγχρονιζεις σε ανεκτες ταχυτητες δεν θα ασχοληθεί κανεις περαιτέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ξενέρωτοι οι Αθηναίοι....οι άλλοι πάνω θα την βγάλουν σε Beach bar γυμνοί και εσείς συμβατικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ------________-------- Εχουν ανοιξει ολοι τις μπαλκονοπορτες και ακουμε τα μακρυ και το κοντο του καθενός.. Καπου στην περιοχη καποιοι έχουν ενα παιδάκι που εδώ και 2 ωρες ακριβως κλαιει και τσιριζει όλη την ώρα με τη μανα-γιαγια να του φωναζουν... Ελεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μπα, δυσκολα να σου κανει καλύτερη προσφορά, το πολυ-πολυ να σου προτεινει τα ιδια και όταν αρνηθεις να σε ρωτήσει η υπάλληλος (γιατι παντα γυναικα ειναι σε τετοιες καταστασεις) "Μα καλά, δεν ειστε ευχαριστημενος με τις υπηρεσίες μας;" Το προβλημα σου παντως, αν δεν ειναι στο σπίτι, πρεπει να ειναι στα καλώδια οπότε εκει εξαρτασαι από την καλή διαθεση του υπαλληλου του ΟΤΕ κ της Forthnet. Κοινώς, και με βαση ότι μου έχει πει φιλος που δουλευει στη cyta, αν ο υπάλληλος της forthnet έχει διαθεση να ψάξει το πρόβλημα και έχει καλές σχεσεις και με τον υπάλληλο του ΟΤΕ στην περιοχή τότε θα σου αλλάξουν και το ζευγάρι των καλωδίων, θα κοιτάξουν τη γραμμή, θα βρουν το πρόβλημα. Διαφορετικά και αν συγχρονιζεις σε ανεκτες ταχυτητες δεν θα ασχοληθεί κανεις περαιτέρω! Συμφωνώ μαζί σου: το θέμα είναι πως έχω χάσει data rate όλο αυτό το διάστημα και κανείς δεν ασχολείται. Ε, δε θα τους πω και μπράβο. Φτηνότεροι είναι οι άλλοι, ας μου τα φάνε αυτοί αδιαφορώντας για ένα χρόνο. Μόλις λήξει το 12μηνο, όλο και κάποιος θα έχει προσφορά. Πάω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ξενέρωτοι οι Αθηναίοι....οι άλλοι πάνω θα την βγάλουν σε Beach bar γυμνοί και εσείς συμβατικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ πόσο advertising να κάνουμε πια;;; μας σνομπάρουν ------________-------- Εχουν ανοιξει ολοι τις μπαλκονοπορτες και ακουμε τα μακρυ και το κοντο του καθενός.. Καπου στην περιοχη καποιοι έχουν ενα παιδάκι που εδώ και 2 ωρες ακριβως κλαιει και τσιριζει όλη την ώρα με τη μανα-γιαγια να του φωναζουν... Ελεος! τι θέλει το παιδάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πείτε ότι θα κάνετε δροσερή εμφάνιση, ξέρω 'γω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ------________-------- Εχουν ανοιξει ολοι τις μπαλκονοπορτες και ακουμε τα μακρυ και το κοντο του καθενός.. Καπου στην περιοχη καποιοι έχουν ενα παιδάκι που εδώ και 2 ωρες ακριβως κλαιει και τσιριζει όλη την ώρα με τη μανα-γιαγια να του φωναζουν... Ελεος! Και όχι μόνο αυτό...πολλές φορές ακούς τις βρωμιές από αυτά μου μαγειρεύουν. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την μπόχα του σκόρδου. Έστω να εμφανιστείτε με μαγιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τι θέλει το παιδάκι; Μισο να πάω να ρωτησω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ξενέρωτοι οι Αθηναίοι....οι άλλοι πάνω θα την βγάλουν σε Beach bar γυμνοί και εσείς συμβατικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Πφφφτ ρηβολβα πρεπει να σου πω το εξής... What happens in our meetings stays IN the meetings. Απλώς είμαστε πιο αυθόρμητοι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και όχι μόνο αυτό...πολλές φορές ακούς τις βρωμιές από αυτά μου μαγειρεύουν. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την μπόχα του σκόρδου. Εμενα ο απο κατω αναβει καρβουνα 3 φορες τη βδομαδα. Ενα σουβλακι(καλαμακι για τους Αθηνέζους) δεν εχει κερασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις