Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι ησυχία ειναι αυτη;

Mη με προκαλείς. Το έκανε κι άλλος στην προηγούμενη σελίδα και θα πάρει σε λίγο την απάντηση που του αρμόζει. Γατοκορίτσι ήσυχα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mη με προκαλείς. Το έκανε κι άλλος στην προηγούμενη σελίδα και θα πάρει σε λίγο την απάντηση που του αρμόζει. Γατοκορίτσι ήσυχα.

Ξύλο, ξύλο, ξυλο

• Like 1

MV5BMTk3Mjg3MzEzMV5BMl5BanBnXkFtZTYwNDE4

Ξύλο, ξύλο, ξυλο

Wait for it..

Διακρίνω περίεργα βλέμματα να με κοιτάζουν και απορώ ΓΙΑΤΙ. Τι βρήκες παράξενο ρε λίνκην; το Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή το ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Απλά καθημερινά πράγματα ρε συ.. δεν είμαστε κάτι το σπέσιαλ που λέει και μια ψυχή..

Wait for it..

κουταμαριτσες.....

Διακρίνω περίεργα βλέμματα να με κοιτάζουν και απορώ ΓΙΑΤΙ. Τι βρήκες παράξενο ρε λίνκην; το Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή το ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Απλά καθημερινά πράγματα ρε συ.. δεν είμαστε κάτι το σπέσιαλ που λέει και μια ψυχή..

Ε νταξει ρε μαν, οσο και να ναι, Παοκ και Οσφπ δεν ταιριαζουν πολυ ως ομαδες απο αποψη φιλοσοφιας. Να μου λεγες Ολυμπιακος και Αιγαλεω που ειχε πει και μια ψυχη να πω ΟΚ....

Τι, δηλαδή, δεν εχει ξύλο;

Έχει, μη βιάζεσαι.. ΒΤW τι ώρα είναι αυτή ρε βαπ? Τι θες να αποδείξεις μ' αυτό σου το ξενύχτι? Ότι δεν είσαι ο γιαλαντζί ινσόμνιακ όπως κάποτε -πολύ εύστοχα- σε είχα χαρακτηρίσει. Η ιστορία έχει γραφτεί και το ποτάμι ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ξεχνάς πόσες φορές μας άφησες πριν αλλάξει η μέρα? ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ?? Ευτυχώς εγώ και πολλοί άλλοι ΟΧΙ. Scripta manet.

• Like 1

Έχει, μη βιάζεσαι.. ΒΤW τι ώρα είναι αυτή ρε βαπ? Τι θες να αποδείξεις μ' αυτό σου το ξενύχτι? Ότι δεν είσαι ο γιαλαντζί ινσόμνιακ όπως κάποτε -πολύ εύστοχα- σε είχα χαρακτηρίσει. Η ιστορία έχει γραφτεί και το ποτάμι ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ξεχνάς πόσες φορές μας άφησες πριν αλλάξει η μέρα? ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ?? Ευτυχώς εγώ και πολλοί άλλοι ΟΧΙ. Scripta manent.

To χορευεις το λατινικον?

Ε νταξει ρε μαν, οσο και να ναι, Παοκ και Οσφπ δεν ταιριαζουν πολυ ως ομαδες απο αποψη φιλοσοφιας. Να μου λεγες Ολυμπιακος και Αιγαλεω που ειχε πει και μια ψυχη να πω ΟΚ....

Koίτα, μιλάμε για εποχές Πέτζα Καμήλοβιτς. Όλοι ήμασταν ΠΑΟΚ τότε.

To χορευεις το λατινικον?

Πολύ με τη λες σήμερα, πολύ με τη λες..

Koίτα, μιλάμε για εποχές Πέτζα Καμήλοβιτς. Όλοι ήμασταν ΠΑΟΚ τότε.

Α τοοοσο προσφατα! Ποσο χρονωνε εισαι ρε μπζιλε για να χουμε καλο ερωτημα??

Πολύ με τη λες σήμερα, πολύ με τη λες..

Ειμαι στα χαι μου γι αυτο. Αλλα σταματαω να στη λες γιατι εκατεβη αροου και ειναι φελισιτι σμοουκ ταιμ.

Μακια αγορινες. Και αντε κοιμηθειτε, 5 πηγε (νομιζω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...