gatokoritso Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τι ησυχία ειναι αυτη; Mη με προκαλείς. Το έκανε κι άλλος στην προηγούμενη σελίδα και θα πάρει σε λίγο την απάντηση που του αρμόζει. Γατοκορίτσι ήσυχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mη με προκαλείς. Το έκανε κι άλλος στην προηγούμενη σελίδα και θα πάρει σε λίγο την απάντηση που του αρμόζει. Γατοκορίτσι ήσυχα. Ξύλο, ξύλο, ξυλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mη με προκαλείς. Το έκανε κι άλλος στην προηγούμενη σελίδα και θα πάρει σε λίγο την απάντηση που του αρμόζει. Γατοκορίτσι ήσυχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τι, δηλαδή, δεν εχει ξύλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ξύλο, ξύλο, ξυλο Wait for it.. Διακρίνω περίεργα βλέμματα να με κοιτάζουν και απορώ ΓΙΑΤΙ. Τι βρήκες παράξενο ρε λίνκην; το Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή το ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Απλά καθημερινά πράγματα ρε συ.. δεν είμαστε κάτι το σπέσιαλ που λέει και μια ψυχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Wait for it.. κουταμαριτσες..... Διακρίνω περίεργα βλέμματα να με κοιτάζουν και απορώ ΓΙΑΤΙ. Τι βρήκες παράξενο ρε λίνκην; το Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή το ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Απλά καθημερινά πράγματα ρε συ.. δεν είμαστε κάτι το σπέσιαλ που λέει και μια ψυχή.. Ε νταξει ρε μαν, οσο και να ναι, Παοκ και Οσφπ δεν ταιριαζουν πολυ ως ομαδες απο αποψη φιλοσοφιας. Να μου λεγες Ολυμπιακος και Αιγαλεω που ειχε πει και μια ψυχη να πω ΟΚ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τι, δηλαδή, δεν εχει ξύλο; Έχει, μη βιάζεσαι.. ΒΤW τι ώρα είναι αυτή ρε βαπ? Τι θες να αποδείξεις μ' αυτό σου το ξενύχτι? Ότι δεν είσαι ο γιαλαντζί ινσόμνιακ όπως κάποτε -πολύ εύστοχα- σε είχα χαρακτηρίσει. Η ιστορία έχει γραφτεί και το ποτάμι ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ξεχνάς πόσες φορές μας άφησες πριν αλλάξει η μέρα? ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ?? Ευτυχώς εγώ και πολλοί άλλοι ΟΧΙ. Scripta manet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έχει, μη βιάζεσαι.. ΒΤW τι ώρα είναι αυτή ρε βαπ? Τι θες να αποδείξεις μ' αυτό σου το ξενύχτι? Ότι δεν είσαι ο γιαλαντζί ινσόμνιακ όπως κάποτε -πολύ εύστοχα- σε είχα χαρακτηρίσει. Η ιστορία έχει γραφτεί και το ποτάμι ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ξεχνάς πόσες φορές μας άφησες πριν αλλάξει η μέρα? ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ?? Ευτυχώς εγώ και πολλοί άλλοι ΟΧΙ. Scripta manent. To χορευεις το λατινικον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ε νταξει ρε μαν, οσο και να ναι, Παοκ και Οσφπ δεν ταιριαζουν πολυ ως ομαδες απο αποψη φιλοσοφιας. Να μου λεγες Ολυμπιακος και Αιγαλεω που ειχε πει και μια ψυχη να πω ΟΚ.... Koίτα, μιλάμε για εποχές Πέτζα Καμήλοβιτς. Όλοι ήμασταν ΠΑΟΚ τότε. To χορευεις το λατινικον? Πολύ με τη λες σήμερα, πολύ με τη λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Koίτα, μιλάμε για εποχές Πέτζα Καμήλοβιτς. Όλοι ήμασταν ΠΑΟΚ τότε. Α τοοοσο προσφατα! Ποσο χρονωνε εισαι ρε μπζιλε για να χουμε καλο ερωτημα?? Πολύ με τη λες σήμερα, πολύ με τη λες.. Ειμαι στα χαι μου γι αυτο. Αλλα σταματαω να στη λες γιατι εκατεβη αροου και ειναι φελισιτι σμοουκ ταιμ. Μακια αγορινες. Και αντε κοιμηθειτε, 5 πηγε (νομιζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ένα 24άρι κοντά. Μικρός ήμουν τότε αλλά το μπάσκετ ήτο στας δόξας του. Δεν πήγε ακόμα 5, σε ένα τέταρτο θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καταρχάς είμαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ^ Αγαπώ, λατρεύωωωωω <3 Καλημέρα ρε παιδιά! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οτι γράφεται στα Λατινικά ακούγεται πιο έξυπνο; =] Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις