viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 http://www.economist.com/blogs/economist-explains/2014/11/economist-explains-3?fsrc=scn/tw/te/bl/ed/guyfawkes
Gtr34 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 sugata, καλυτερα ανοιξε θεμα στο "Συνδεσεις Vdsl&Adsl" γιατι στο oott θα το δουν λιγα ατομα.
GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για αρχή γράφε σωστά. Σε όλο το ποστ προσπαθούσα να πιάσω τον ειρμό των λέξεων σου αλλά ζοριζόμουν.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ήταν μια φάση θυμάμαι στα ενενήντα'ς που καλή ώρα στον ΜΑΧ αλλά και σε πολλά παιδικά , θυμάμαι οτι και καλά για να βρούν χρυσάφι , όλοι έπιαναν ενα ξύλο με 3 άκρες το οποίο τους έδειχνε το χρυσάφι . Ποτέ δεν κατάλαβα αν έχει κάποια βάση την οποία απλά την απλοποίησαν για να γίνει παιδικό Ραβδοσκοπια ως μεθοδος ανευρεσης νερου (δεν ξερω καν αν εχει βαση κατι τετοιο)?
sugata Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 sugata, καλυτερα ανοιξε θεμα στο "Συνδεσεις Vdsl&Adsl" γιατι στο oott θα το δουν λιγα ατομα. Τη μαύρη μου αλήθεια, δεν ήξερα πού να το αναρτήσω. Για αρχή γράφε σωστά. Σε όλο το ποστ προσπαθούσα να πιάσω τον ειρμό των λέξεων σου αλλά ζοριζόμουν. Δεν είχε ειρμό. Thanks για την παρατήρηση πάντως, θα προσπαθήσω να είμαι πιο σαφής και περιεκτικός, χωρίς να κουράζω.
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 η ανηψούλα μου φωτογραφίζει Arch Enemy και Kreator. Τζήζους. Θα της σπάσω τα μούτρα όταν έρθει ελλάδα ε. Καλησπέρα σας. 3
linkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Συμπατριωτισσα η ανηψουλα?? Μπραβο για τα ακουσματα btw, εβαλες εσυ καθολου χερακι??
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καταρχάς είμαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ... 1
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Συμπατριωτισσα η ανηψουλα?? Μπραβο για τα ακουσματα btw, εβαλες εσυ καθολου χερακι?? Μπα, δεν έβαλα. Αυτοδίδακτη . Μεγάλωσε στο Τορόντο, φλασάρανε και ήρθανε για μερικά χρόνια στην Αθήνα, δεν τους έκατσε και έχει 4-5 χρόνια ξανά στο Τορόντο, τόσα έχω να την δω από κοντά... 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 λεπτά προτού χάσω επαφή με την ψυχή μου βουβή ευχή παρακαλάω να εκπληρωθεί μαζί μου μια σταγόνα χάος στον κόσμο που γυρνάω πέφτει σαν μαχαίρι άγγελοι νεκροί απο δαιμονα χέρι αιμορραγούν απο το στόμα το τέλος καλούν ακόμα το θεο τους ψάχνουν και δεν απαντά γιατι ξέχασε να βάλει πρόγραμμα προς όλους
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καταρχάς είμαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ... Καλά κι εγώ ήμουν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ τι να λέει.. Το απίστευτο έγινε μετά που βγήκε πράσινος και δε τον έκλεισε... Και μετά από λίγο βγαίνει κόκκινος και τον κλείνει..χαχαχαχαχ Καταλάθος βέβαια, αλλά τον κλείνει.. λελ!!!
GreekMonkey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πρέπει να κανονίσω να κάνω μια-μέρα-One-Piece. Μέχρι τελικής πτώσης. Το αξίζει. Διάλειμα μόνο για φαί. 1
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλά κι εγώ ήμουν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ τι να λέει.. Το απίστευτο έγινε μετά που βγήκε πράσινος και δε τον έκλεισε... Και μετά από λίγο βγαίνει κόκκινος και τον κλείνει..χαχαχαχαχ Καταλάθος βέβαια, αλλά τον κλείνει.. λελ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις