Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

ήταν μια φάση θυμάμαι στα ενενήντα'ς που καλή ώρα στον ΜΑΧ αλλά και σε πολλά παιδικά , θυμάμαι οτι και καλά για να βρούν χρυσάφι , όλοι έπιαναν ενα ξύλο με 3 άκρες το οποίο τους έδειχνε το χρυσάφι .

Ποτέ δεν κατάλαβα αν έχει κάποια βάση την οποία απλά την απλοποίησαν για να γίνει παιδικό

Ραβδοσκοπια ως μεθοδος ανευρεσης νερου (δεν ξερω καν αν εχει βαση κατι τετοιο)?

Δημοσ.

sugata, καλυτερα ανοιξε θεμα στο "Συνδεσεις Vdsl&Adsl" γιατι στο oott θα το δουν λιγα ατομα.

Τη μαύρη μου αλήθεια, δεν ήξερα πού να το αναρτήσω.

Για αρχή γράφε σωστά. Σε όλο το ποστ προσπαθούσα να πιάσω τον ειρμό των λέξεων σου αλλά ζοριζόμουν.

Δεν είχε ειρμό. Thanks για την παρατήρηση πάντως, θα προσπαθήσω να είμαι πιο σαφής και περιεκτικός, χωρίς να κουράζω.

Δημοσ.

Συμπατριωτισσα η ανηψουλα?? Μπραβο για τα ακουσματα btw, εβαλες εσυ καθολου χερακι??

Δημοσ.

Συμπατριωτισσα η ανηψουλα?? Μπραβο για τα ακουσματα btw, εβαλες εσυ καθολου χερακι??

Μπα, δεν έβαλα. Αυτοδίδακτη :) . Μεγάλωσε στο Τορόντο, φλασάρανε και ήρθανε για μερικά χρόνια στην Αθήνα, δεν τους έκατσε και έχει 4-5 χρόνια ξανά στο Τορόντο, τόσα έχω να την δω από κοντά...

• Like 1
Δημοσ.
λεπτά προτού χάσω επαφή με την ψυχή μου
βουβή ευχή παρακαλάω να εκπληρωθεί μαζί μου
μια σταγόνα χάος στον κόσμο που γυρνάω πέφτει 
σαν μαχαίρι άγγελοι νεκροί απο δαιμονα χέρι 
αιμορραγούν απο το στόμα το τέλος καλούν 
ακόμα το θεο τους ψάχνουν

και δεν απαντά γιατι ξέχασε να βάλει πρόγραμμα προς όλους 
:mellow:
Δημοσ.

Καλά κι εγώ ήμουν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ τι να λέει.. Το απίστευτο έγινε μετά που βγήκε πράσινος και δε τον έκλεισε... Και μετά από λίγο βγαίνει κόκκινος και τον κλείνει..χαχαχαχαχ  Καταλάθος βέβαια, αλλά τον κλείνει.. λελ!!!

Δημοσ.

Καλά κι εγώ ήμουν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ τι να λέει.. Το απίστευτο έγινε μετά που βγήκε πράσινος και δε τον έκλεισε... Και μετά από λίγο βγαίνει κόκκινος και τον κλείνει..χαχαχαχαχ  Καταλάθος βέβαια, αλλά τον κλείνει.. λελ!!!

Keanu-Reeves.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...