Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις ξύπνησα. Ανοίγω και βλέπω ποστ για 5 Νοεμβρίου. Το ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου μου λέει να γράψω ένα πόστ γεμάτο ειρωνία και χλευασμό για τους αριστερούς. Το συνειδητό μου λέει πως μπορεί να φάω μπαν. Ε καλημέρα λοιπόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είμαστε απείρως περήφανοι για τον Guy Fawkes στο νησί.Ότι κ να λένε οι κανάγιες.

Αυτό το αίσθημα entitlement που βγάζεις στα απελπισμένα posts σου αρχίζει και κουράζει... Δεν μπορείς να γράφεις έτσι απλά ότι έμμεσα ανήκει στο LGBT κίνημα, όσο μεγάλο, σοβαρό και δυναμικό κι αν είναι κατά τα άλλα, μόνο και μόνο επειδή ήταν καθολικός ας πούμε. Ο Guy Fawkes αντιπροσωπεύει τον καθένα, βρίσκεται μέσα σου όποιος κι αν είσαι! Οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες.

πω γαμώ το κεφάλι τους , 6 μηνες τώρα ανακαινίζουν το διπλανό σπίτι 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ Κ ΣΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 
ειναι μεσημέρι ρε μπουστηδες !!!!!!!!!!!!!!!
με έπιασε το κεφάλιμ κ έχω κλειστό το τζάμι που κόβει κάμποσο ήχο 

1. έχουν πάρει άδεια για ανακαίνιση;

2. είναι νόμιμοι (ασφαλισμένοι οι εργάτες κλπ κλπ);

3. κάνε κλήση στην αστυνομία να γελάσουμε λίγο.

μόνοι τους τα φτιάχνουν , δεν έχουν εργάτες , ειναι η δουλειά τους 

ρε αμα δεν ηταν "γνωστές "με τη μάνα της η μάνα μου θα τους ειχα κάνει τρέλες αλλα ποιος ακούει πάλι γκρίνια 

πριν καμια εβδομάδα βγήκα στο μπαλκόνι κατα τις 8:30 να μιλήσω στο τηλέφωνο κ έριχνα παναγίες και τα μαζέψανε κατευθείαν κ μπήκαν μέσα , θα νομίζανε οτι τα έλεγα σε αυτούς 

Βασικά αυτό. Είναι μεσημέρι, πες τους να βγάλουν τον σκασμό. Άντε, τόσα μπράτσα έχεις, αξιοποίησέτα λίγο.

αυτό δουλευει , οταν έχεις μια εικόνα μπορείς να επιβληθείς αλλα τι γίνεται αμα ενας απο αυτούς αντιμιλήσει κ το παίξει τσαμπουκάς μπροστά στο γκομενάκι?,αμα γυρίσει το μυαλό μου και έχουμε πανηγύρια ? αξίζει να έχεις ντράβαλα γιατι έκαναν φασαρία ? να ημουν κάπου που δεν ξέρουν το όνομα μου να κάνω οτι θες κ μετά να εξαφανιστώ 

Δε με χωνεύουν που δε με χωνεύουν στη γειτονιά μου να βρεθώ με καμια μήνυση και 20 μάρτυρες οτι φταίω 

Να κρατήσεις τα νεύρα σου ρε μαν. Έχεις τον νόμο με το μέρος σου, έχεις και την εικόνα. Δεν θα πάρει και ώρα. Αν στο παίξει ιστορία εκμεταλεύσεσαι τον νόμο, όχι τα μπράτσα.

Έχεις τον νόμο και τα γκομενάκια με το μέρος σου (ενίοτε και τον τόξο) οπότε δεν σου κολλάει κανείς.

Το σημερινό μου first world problem είναι ότι έσπασε το νύχι στο δεξί πόδι και δεν μπορώ καλά καλά να περπατήσω.

Sad story  <3

#που_παμε

Για λέσχη το ψήνω αλλά να κατέβω κέντρο μόνο για αυτό; Τα μαγαζία είναι ανοιχτά το απόγευμα; Κάνα media markt να πάρω βραστήρα που θέλω;

Εννοείται το βράδυ rewatch V for Vendetta

Το Krav Maga αρχίζει και γινεται mainstream...

#που_παμε

Σπερες

Not mainstream enough, ακόμη περιμένω σχολή στην πόλη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για λέσχη το ψήνω αλλά να κατέβω κέντρο μόνο για αυτό; Τα μαγαζία είναι ανοιχτά το απόγευμα; Κάνα media markt να πάρω βραστήρα που θέλω;

Εχει πιο φθηνούς βραστήρες στο jumbo.

#just_saying

Επεξ/σία από viper2005

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...