GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μόλις ξύπνησα. Ανοίγω και βλέπω ποστ για 5 Νοεμβρίου. Το ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου μου λέει να γράψω ένα πόστ γεμάτο ειρωνία και χλευασμό για τους αριστερούς. Το συνειδητό μου λέει πως μπορεί να φάω μπαν. Ε καλημέρα λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 implying οτι ο γκαη φωξ ηταν γραμμένος στο Κ.Κ.Η.Β. , το 1606 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Είμαστε απείρως περήφανοι για τον Guy Fawkes στο νησί.Ότι κ να λένε οι κανάγιες. Αυτό το αίσθημα entitlement που βγάζεις στα απελπισμένα posts σου αρχίζει και κουράζει... Δεν μπορείς να γράφεις έτσι απλά ότι έμμεσα ανήκει στο LGBT κίνημα, όσο μεγάλο, σοβαρό και δυναμικό κι αν είναι κατά τα άλλα, μόνο και μόνο επειδή ήταν καθολικός ας πούμε. Ο Guy Fawkes αντιπροσωπεύει τον καθένα, βρίσκεται μέσα σου όποιος κι αν είσαι! Οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 πω γαμώ το κεφάλι τους , 6 μηνες τώρα ανακαινίζουν το διπλανό σπίτι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ Κ ΣΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ειναι μεσημέρι ρε μπουστηδες !!!!!!!!!!!!!!!με έπιασε το κεφάλιμ κ έχω κλειστό το τζάμι που κόβει κάμποσο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1. έχουν πάρει άδεια για ανακαίνιση; 2. είναι νόμιμοι (ασφαλισμένοι οι εργάτες κλπ κλπ); 3. κάνε κλήση στην αστυνομία να γελάσουμε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βασικά αυτό. Είναι μεσημέρι, πες τους να βγάλουν τον σκασμό. Άντε, τόσα μπράτσα έχεις, αξιοποίησέτα λίγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1. έχουν πάρει άδεια για ανακαίνιση; 2. είναι νόμιμοι (ασφαλισμένοι οι εργάτες κλπ κλπ); 3. κάνε κλήση στην αστυνομία να γελάσουμε λίγο. μόνοι τους τα φτιάχνουν , δεν έχουν εργάτες , ειναι η δουλειά τους ρε αμα δεν ηταν "γνωστές "με τη μάνα της η μάνα μου θα τους ειχα κάνει τρέλες αλλα ποιος ακούει πάλι γκρίνια πριν καμια εβδομάδα βγήκα στο μπαλκόνι κατα τις 8:30 να μιλήσω στο τηλέφωνο κ έριχνα παναγίες και τα μαζέψανε κατευθείαν κ μπήκαν μέσα , θα νομίζανε οτι τα έλεγα σε αυτούς Βασικά αυτό. Είναι μεσημέρι, πες τους να βγάλουν τον σκασμό. Άντε, τόσα μπράτσα έχεις, αξιοποίησέτα λίγο. αυτό δουλευει , οταν έχεις μια εικόνα μπορείς να επιβληθείς αλλα τι γίνεται αμα ενας απο αυτούς αντιμιλήσει κ το παίξει τσαμπουκάς μπροστά στο γκομενάκι?,αμα γυρίσει το μυαλό μου και έχουμε πανηγύρια ? αξίζει να έχεις ντράβαλα γιατι έκαναν φασαρία ? να ημουν κάπου που δεν ξέρουν το όνομα μου να κάνω οτι θες κ μετά να εξαφανιστώ Δε με χωνεύουν που δε με χωνεύουν στη γειτονιά μου να βρεθώ με καμια μήνυση και 20 μάρτυρες οτι φταίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Να κρατήσεις τα νεύρα σου ρε μαν. Έχεις τον νόμο με το μέρος σου, έχεις και την εικόνα. Δεν θα πάρει και ώρα. Αν στο παίξει ιστορία εκμεταλεύσεσαι τον νόμο, όχι τα μπράτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έχεις τον νόμο και τα γκομενάκια με το μέρος σου (ενίοτε και τον τόξο) οπότε δεν σου κολλάει κανείς. Το σημερινό μου first world problem είναι ότι έσπασε το νύχι στο δεξί πόδι και δεν μπορώ καλά καλά να περπατήσω. Sad story <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το Krav Maga αρχίζει και γινεται mainstream... #που_παμε Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 #που_παμε Για λέσχη το ψήνω αλλά να κατέβω κέντρο μόνο για αυτό; Τα μαγαζία είναι ανοιχτά το απόγευμα; Κάνα media markt να πάρω βραστήρα που θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 το μίντια είναι ανοικτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 αλλεργικη επιπεφυκιτιδα. πανε οι φακοι πανε τα μακιγιαζ πανε ολα.. παω να πιω καφε :mad: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εννοείται το βράδυ rewatch V for Vendetta Το Krav Maga αρχίζει και γινεται mainstream...#που_παμεΣπερες Not mainstream enough, ακόμη περιμένω σχολή στην πόλη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για λέσχη το ψήνω αλλά να κατέβω κέντρο μόνο για αυτό; Τα μαγαζία είναι ανοιχτά το απόγευμα; Κάνα media markt να πάρω βραστήρα που θέλω; Εχει πιο φθηνούς βραστήρες στο jumbo. #just_saying Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις