Valerie_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ΞΥ ΛΟ ΞΥ ΛΟ ΞΥ ΛΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 θα του αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Βασικά τους γνώρισα καλύτερα τους μπάτσους το τελευταίο 3μηνο.Ήμουν σε συνεργασία με τo Ηοme office για περιστατικά ασύλου γκέι προσφύγων.Έπαιζε πολύ μπατσιλίκι στα detention centres κ γαμώ τα παιδιά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στατιστικά κ μόνο θα πρέπει να υπάρχουν 14 δις άτομα στον πλανήτη για να υπάρχει σημαντική πιθανότητα να υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα. Nαι, αλλά αν συνυπολογίσεις όλους τους ζωντανούς οργανισμούς αυτού του πλανήτη τα δεδομένα αλλάζουν. Για παράδειγμα, δεν ξέρεις τι τάνες είν' αυτές οι αμοιβάδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Βασικά τους γνώρισα καλύτερα τους μπάτσους το τελευταίο 3μηνο.Ήμουν σε συνεργασία με τo Ηοme office για περιστατικά ασύλου γκέι προσφύγων.Έπαιζε πολύ μπατσιλίκι στα detention centres κ γαμώ τα παιδιά είναι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ΞΥ ΛΟ ΞΥ ΛΟ ΞΥ ΛΟ Στις λάσπες ή στο ζελέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στις λάσπες ή στο ζελέ; Ούτε μανίκια δεν σήκωσαν τι να λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πάντως τώρα που το λέτε δε νομίζω να με χάλαγε λίγο ξύλο.Ειδικά από μπάτσο ο οποίος να είναι από 1.90 και πάνω, μυώδης, σχετικά τριχωτός κ ιδανικά να με χει κρεμασμένο σε αιώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ούτε μανίκια δεν σήκωσαν τι να λέμε Φτου, και θα βγάζαμε κανά φράγκο... #στην_ζουλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πάντως τώρα που το λέτε Καλά δεν ειπαν ακριβώς αυτό... Πάντως τώρα που το λέτε Καλά δεν ειπαν ακριβώς αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ο τοξο ειναι σα την κακιά μάγισσα απο το παραμύθι , μπορεί να σου προσφέρει καραμελίτσες αλλα αυτό που θα χει στο μυαλό του θα ειναι να σε φάει if u know what i mean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πάντως τώρα που το λέτε δε νομίζω να με χάλαγε λίγο ξύλο.Ειδικά από μπάτσο ο οποίος να είναι από 1.90 και πάνω, μυώδης, σχετικά τριχωτός κ ιδανικά να με χει κρεμασμένο σε αιώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πάντως τώρα που το λέτε δε νομίζω να με χάλαγε λίγο ξύλο.Ειδικά από μπάτσο ο οποίος να είναι από 1.90 και πάνω, μυώδης, σχετικά τριχωτός κ ιδανικά να με χει κρεμασμένο σε αιώρα. Ίσως ήρθε η ώρα να το λύσουμε μια και καλή εδώ και τώρα αφού νομίζεις ότι είσαι τόσο σκληρός. Για πάμε, βάλε σε cooldown τις gay trollιές που γράφεις για να συγκεντρώνεις "στατιστικά δείγματα" και να γεμίζεις τα reports, εγώ δεν θα postάρω εικόνες και videos και το κανονίζουμε σαν άντρες. Πέτα αυτό το jabroni υφάκι. Θα σου δείξω ποιος είναι ο boss αυτού του thread. COME ON, LET'S GO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 COME ON, LET'S GO. Παίζεις με ύπουλο και υποχθόνιο τρόπο.Δεν είναι πολύ κομψό αυτή τη στιγμή ο κάτω τοξοβολίνος να είναι τέντα.Σε γραφείο βρίσκομαι.Λίγο έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παίζεις με ύπουλο και υποχθόνιο τρόπο.Δεν είναι πολύ κομψό αυτή τη στιγμή ο κάτω τοξοβολίνος να είναι τέντα.Σε γραφείο βρίσκομαι.Λίγο έλεος. Πιστεύεις στον γάμο των ομοφυλόφιλων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις