Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Last-minute deals for Las Vegas and Delfoi. Get them before they're gone!"

το newsletter του booking.com ειναι λιγο σουρεαλ με τις προτάσεις του. Δελφοί και λας βεγκας, να παρουμε ενα χρησμό και να παμε να ποντάρουμε

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο τριμέγιστος ,ανεπανάληπτος θεούλης σας τόξος μόλις χτύπησε νέο milestone αναφορικά με το PhD του.Ξενύχτησα όλο το βράδυ (ενώ  έκανα κ χιλιά δυο άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω) ,γάμησα στο ρηπορτ κ μόλις πήρα αποθεωτική απάντηση από τον super μου.Είμαι με 1 ώρα ύπνο τώρα στη δουλειά αλλά κλαιν.

Δε φταίω εγώ που κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν μέσοι όροι.Απλά οι περισσότεροι όντως είστε.

Δημοσ.

Ο τριμέγιστος ,ανεπανάληπτος θεούλης σας τόξος μόλις χτύπησε νέο milestone αναφορικά με το PhD του.Ξενύχτησα όλο το βράδυ (ενώ  έκανα κ χιλιά δυο άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω) ,γάμησα στο ρηπορτ κ μόλις πήρα αποθεωτική απάντηση από τον super μου.Είμαι με 1 ώρα ύπνο τώρα στη δουλειά αλλά κλαιν.

Δε φταίω εγώ που κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν μέσοι όροι.Απλά οι περισσότεροι όντως είστε.

πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος απο εσένα και αν δεν το αναγνωρίζεις εισαι χειρότερος απο κάποιον σε ενα ακόμα χαρακτηριστικό σου 

Δημοσ.

Στατιστικά κ μόνο θα πρέπει να υπάρχουν 14 δις άτομα στον πλανήτη για να υπάρχει σημαντική πιθανότητα να υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα.

Από τους ζωντανούς αυτή τη στιγμή δύσκολα.Από όσους είναι στα θυμαράκια θα δώσω μια μικρή πιθανότητα να έχει υπάρξει κάπου,κάποτε κάποιος το πολύ μέχρι ισάξιος μου.Αν κ αμφιβάλω.

Δημοσ.

PhD is for faggots.

Βέβαια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έπιασα αυτό που λες, αλλά ΑΝ είναι αυτό που κατάλαβα, όχι, δεν είμαι αυτός.

Χθες πέρασες από Πάντειο λες, σήμερα γράφεις αυτό. Ασφαλίτης κι εσύ;

Κρίμα, και θα μπορούσες να γράψεις άπειρα PhD papers

In other news

Ο carpenter θα βγάλει album.

Also

Evolve beats 4 ftw

Δημοσ.

Στατιστικά κ μόνο θα πρέπει να υπάρχουν 14 δις άτομα στον πλανήτη για να υπάρχει σημαντική πιθανότητα να υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα.

Από τους ζωντανούς αυτή τη στιγμή δύσκολα.Από όσους είναι στα θυμαράκια θα δώσω μια μικρή πιθανότητα να έχει υπάρξει κάπου,κάποτε κάποιος το πολύ μέχρι ισάξιος μου.Αν κ αμφιβάλω.

οχι 

Δημοσ.

Χρειαστηκε να κανεις PhD για να το καταλαβεις αυτο?

Σπιρτο αναμμενο πρεπει να εισαι στη στατιστικη ρε.

Δημοσ.

Ακόμα να ξεπεράσεις το γεγονός ότι είσαι απόφοιτος ελλαδιστάν uni μαρή πρετ?

Εκει μας μαθανε τι ειναι μ.ο. ομως απο το Λυκειο, φαντασου.

Εσυ τι γινεται σπουδασες καμια σοβαρη επιστημη ή ακομα κουμπακια πατας στην SPSS?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...