Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 "Last-minute deals for Las Vegas and Delfoi. Get them before they're gone!" το newsletter του booking.com ειναι λιγο σουρεαλ με τις προτάσεις του. Δελφοί και λας βεγκας, να παρουμε ενα χρησμό και να παμε να ποντάρουμε 2
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ο τριμέγιστος ,ανεπανάληπτος θεούλης σας τόξος μόλις χτύπησε νέο milestone αναφορικά με το PhD του.Ξενύχτησα όλο το βράδυ (ενώ έκανα κ χιλιά δυο άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω) ,γάμησα στο ρηπορτ κ μόλις πήρα αποθεωτική απάντηση από τον super μου.Είμαι με 1 ώρα ύπνο τώρα στη δουλειά αλλά κλαιν. Δε φταίω εγώ που κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν μέσοι όροι.Απλά οι περισσότεροι όντως είστε.
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ο τριμέγιστος ,ανεπανάληπτος θεούλης σας τόξος μόλις χτύπησε νέο milestone αναφορικά με το PhD του.Ξενύχτησα όλο το βράδυ (ενώ έκανα κ χιλιά δυο άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω) ,γάμησα στο ρηπορτ κ μόλις πήρα αποθεωτική απάντηση από τον super μου.Είμαι με 1 ώρα ύπνο τώρα στη δουλειά αλλά κλαιν. Δε φταίω εγώ που κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν μέσοι όροι.Απλά οι περισσότεροι όντως είστε. πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος απο εσένα και αν δεν το αναγνωρίζεις εισαι χειρότερος απο κάποιον σε ενα ακόμα χαρακτηριστικό σου
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στατιστικά κ μόνο θα πρέπει να υπάρχουν 14 δις άτομα στον πλανήτη για να υπάρχει σημαντική πιθανότητα να υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα. Από τους ζωντανούς αυτή τη στιγμή δύσκολα.Από όσους είναι στα θυμαράκια θα δώσω μια μικρή πιθανότητα να έχει υπάρξει κάπου,κάποτε κάποιος το πολύ μέχρι ισάξιος μου.Αν κ αμφιβάλω.
Valerie_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Την ορθογραφία να τσεκάρεις μόνο Mr Perfect.
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 PhD is for faggots. Βέβαια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έπιασα αυτό που λες, αλλά ΑΝ είναι αυτό που κατάλαβα, όχι, δεν είμαι αυτός. Χθες πέρασες από Πάντειο λες, σήμερα γράφεις αυτό. Ασφαλίτης κι εσύ; Κρίμα, και θα μπορούσες να γράψεις άπειρα PhD papers In other news Ο carpenter θα βγάλει album. Also Evolve beats 4 ftw
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στατιστικά κ μόνο θα πρέπει να υπάρχουν 14 δις άτομα στον πλανήτη για να υπάρχει σημαντική πιθανότητα να υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα. Από τους ζωντανούς αυτή τη στιγμή δύσκολα.Από όσους είναι στα θυμαράκια θα δώσω μια μικρή πιθανότητα να έχει υπάρξει κάπου,κάποτε κάποιος το πολύ μέχρι ισάξιος μου.Αν κ αμφιβάλω. οχι
Praetorianos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δε φταίω εγώ που κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν μέσοι όροι.Απλά οι περισσότεροι όντως είστε.Χρειαστηκε να κανεις PhD για να το καταλαβεις αυτο? Σπιρτο αναμμενο πρεπει να εισαι στη στατιστικη ρε.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα να ξεπεράσεις το γεγονός ότι είσαι απόφοιτος ελλαδιστάν uni μαρή πρετ?
Praetorianos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα να ξεπεράσεις το γεγονός ότι είσαι απόφοιτος ελλαδιστάν uni μαρή πρετ?Εκει μας μαθανε τι ειναι μ.ο. ομως απο το Λυκειο, φαντασου. Εσυ τι γινεται σπουδασες καμια σοβαρη επιστημη ή ακομα κουμπακια πατας στην SPSS? 2
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τοξοβολε, και 3 μεταδιδακτορικά να κάνεις το επάγγελμά σου θα εξακολουθήσει να είναι λίγο καλύτερο από του μπάτσου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις