katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλημέρες! Ο άλλος λέει πως το spf15 στο αντηλιακό τον προστατεύει 12 ώρεςΤζιζους Καλά στα 45 που θα έχει αλλοιωθεί το δέρμα του,μιλάμε... Τι θα γίνει τελικά σήμερα θα ρθει κανείς ή θα καταλήξουμε εγώ η nenya και ο storm???
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 πρωινιατικα τηλεφωνο απο vodafone. δεν πανε καλα
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 πρωινιατικα τηλεφωνο απο vodafone. δεν πανε καλα Αυτό που σε παίρνουν και μιλάνε λες κι έχουν όλη τη μέρα μπροστά τους ενώ εσύ βιάζεσαι να το κλείσεις για να συνεχίσεις τη δουλειά σου, γιατί το κάνουν;; 2
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τι θα γίνει τελικά σήμερα θα ρθει κανείς ή θα καταλήξουμε εγώ η nenya και ο storm??? Καλημέρα! Γιατί, σε χαλάει;;;;;;; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;; Χ-) 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Φεύγω από τη Wind και πάω στη Forthnet. "Στέλνουμε κούριερ στο σπίτι, υπογράφετε και παίρνει την αίτηση". Τέλεια. Έρχεται. Δεν ανεβαίνει γιατί έχει χαλάσει το ασανσέρ. Του λέω "μισό να φέρω τις φωτοτυπίες της αίτησης". Δεν ξέρει/παίρνει τίποτε, αφήνει ένα φάκελο και φεύγει (ΕΛΤΑ οε-οε-οε δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ). Η αίτηση έχει λάθη (επουσιώδη, αλλά έχει). Τηλεφωνώ στη Forthnet. "Πηγαίνετε από κατάστημα να κάνετε την αίτηση". Πάω. Μια χαρά ο υπάλληλος, μέχρι που μου σκάει "στο τηλέφωνο λένε πως θέλουν 10 μέρες για τη μεταφορά, 3 εβδομάδες θα κάνουν". Ποιος λέει ψέματα; Θα δούμε. Μου δίνει το router. Είναι το τιτανοτεράστιο ZTE που μου είχε δώσει και η Wind, αλλά με μια φτηνιάρικη γκρίζα στάμπα της εταιρίας (ούτε καν την έγχρωμη της Wind). Καλή αρχή (δεν) κάναμε. 1
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Γιατί, σε χαλάει;;;;;;; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;; Χ-) όχι καλέ ούτε καν αλλά τουλάχιστον να κανονίσουμε απο τώρα που να πάμε, το apolis είναι ωραιότατο τέτοια εποχή! χα χα χα
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Να τους κλάσουμε όλους και να πάμε Apolis ή Terra Petra; Καλή φάση χεχεχε!
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Να τους κλάσουμε όλους και να πάμε Apolis ή Terra Petra; Καλή φάση χεχεχε! πάντως καλό κόσμο δεν είχε, πήγα προχθές (Τρίτη) τίγκα στο 15χρονο... άσχετο, αλλά θέλω ένα spaaaaa. να με βάλουν κάτω να ξεπιαστώ γιατί δεν ξέρω τι παίζει οι καρέκλες, το πως κοιμάμαι τα βράδια, πονάω
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ωχ μαλακία. Άστο, μπορεί να πετύχω μαθητές μου.
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 πρωινιατικα τηλεφωνο απο vodafone. δεν πανε καλα Με παίρνει και με ξυπνάει ο πατέρας μου πρωί πρωί, "με πήρε μια δικηγόρος από Αθήνα, για μια υπόθεση ξέρεις εσύ, πάρε στο 210..... κλπ κλπ" wtf Κάποιος συνονόματος χρωστάει 500€ στη βόντα
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 μια σελιδουλα και ενα μικρο edit πρεπει να κανω αλλα χασμουριέμαι συνέχεια...
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 με πονάει το αυτί μου.. ας μην είναι οι αμυγδαλές μου 1
katiepie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 με πονάει το αυτί μου.. ας μην είναι οι αμυγδαλές μου πάρε φακό και κοίτα, αν είναι κάτι εκεί θα φαίνεται πριν απ όλα. κι αν δεις πύον μίλα με το γιατρό και ξεκίνα αντιβίωση άμεσα μην πάρει πολλές μέρες, όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά. απλά άσε ανοιχτό και το ενδεχόμενο ψύξης/ωτίτιδας 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το έκανα μόλις αλλά δεν είδα κάτι,ούτε πρησμένες είναι. καλα αν δω και με γρατζουνάει όταν καταπίνω θα πάρω αντιβίωση,δεν καθομαι να κανω τον ηρωα ασχετο το φιλετο στηθος κοτοπουλο ξερει κανεις ποση ωρα το ψηνουμε;;;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Φεύγω από τη Wind και πάω στη Forthnet. "Στέλνουμε κούριερ στο σπίτι, υπογράφετε και παίρνει την αίτηση". Τέλεια. Έρχεται. Δεν ανεβαίνει γιατί έχει χαλάσει το ασανσέρ. Του λέω "μισό να φέρω τις φωτοτυπίες της αίτησης". Δεν ξέρει/παίρνει τίποτε, αφήνει ένα φάκελο και φεύγει (ΕΛΤΑ οε-οε-οε δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ). Η αίτηση έχει λάθη (επουσιώδη, αλλά έχει). Τηλεφωνώ στη Forthnet. "Πηγαίνετε από κατάστημα να κάνετε την αίτηση". Πάω. Μια χαρά ο υπάλληλος, μέχρι που μου σκάει "στο τηλέφωνο λένε πως θέλουν 10 μέρες για τη μεταφορά, 3 εβδομάδες θα κάνουν". Ποιος λέει ψέματα; Θα δούμε. Μου δίνει το router. Είναι το τιτανοτεράστιο ZTE που μου είχε δώσει και η Wind, αλλά με μια φτηνιάρικη γκρίζα στάμπα της εταιρίας (ούτε καν την έγχρωμη της Wind). Καλή αρχή (δεν) κάναμε. Tωρα θα σε παρει για αντιπροσφορά η wind. ασχετο το φιλετο στηθος κοτοπουλο ξερει κανεις ποση ωρα το ψηνουμε;;; Μεχρι να ψηθεί και μέσα. Δεν εχει ώρα. Το κόβεις, αν δεις ότι ασπρισε και μεσα ειναι έτοιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις