GreekMonkey Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο torch broswer είναι το ίδιο ελαφρύς με τον chrome; Θέλω να τον δοκιμάσω αλλά το σύστημα δεν είναι και για πολλά πολλά.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μόνο γάλα από μαστάρι. Α ρε παίχτη ρίβο, εχθές ήταν η μέρα σου.. 2
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Call it attiki syntaxi. Οταν ειναι απαντά με spoiler
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Η χαρά του απλυτου neckbeard Και αυτο ισχύει... In other news Δουλευει κανεις κανά display port hub?
NickTG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Η χαρά του απλυτου Προσπαθώ να κάνω τη σύνδεση μούσι-άπλυτος και δυσκολεύομαι.
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 σκότος παντού σα στάχτες οι αγγέλοι πέφτουν κάτω οι πύλες του ουρανού φτύνουν τα πτώματα στο βάλτο στην κόλαση του κόσμου μας σου δίνουν στέμμα βάλτο η τηλεόραση είναι τρόπος τους μιλάν μέσα από πιάτο δορυφόροι στην ατμόσφαιρα σα σφαίρα διαπερνούν τον κρόταφο σου διαταράσσουνε τη σκέψη μπαίνουν μέσα στο μυαλό σου τώρα ποιος θα σε πιστέψει αντίπαλος σου ο εαυτό σου μια στη χάση μια στη φέξη βλέπεις πράγματα θολά μες του καπνούς σε κάνω πέρα και η φάση προχωρά ........ ο νου σου ικανός να σταματήσει κ μια σφαίρα ο τσακνόρις στο insomnia κ αυτή είναι νέα era ζιζάνια στον αέρα σας μολύνουνε τη μέρα μεταλλάξεις ufo ολα ειναι εδώ δε κάνω πέρα σκάει φάση απο το Σείριο να δουμε άσπρη μέρα yeah yeah yeah yeah ...nicoc89-aliens 1-0e-t why u mad bro ?-e-t phone home :"( εγώ έχω beard και στα δύο κεφάλια ! αφήνω μούσι να ειναι σκληρότερος χοοοοοοοοοοοοοοο τι ειπε ο έξτρα τερέστιαλ πάλι ... ☺ ο μουσάτος της φωτογραφίας φαίνεται χοντρός θα προσπαθεί να καλύψει τα μάγουλα
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 λεω να πάω για ύπνο απ την άλλη λεω κάτσε και τελικά θα πάω για υπνο καθήστε και εγώ insomniac ειμαι αλλα νύσταξα οπότε θα πάω για ύπνοθέλω και να ξυπνήσω το πρωί άρα πάω για υπνο και τέλος ειναι 12:51 αν ηταν καλοκαίρι θα καθόμουν μέχρι τις 1:51 αλλα άλλαξε η ώρα άρα το 1:51 ειναι το 12:51 οπότε πάω για ύπνο
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 σκότος παντού σα στάχτες οι αγγέλοι πέφτουν κάτω οι πύλες του ουρανού φτύνουν τα πτώματα στο βάλτο στην κόλαση του κόσμου μας σου δίνουν στέμμα βάλτο η τηλεόραση είναι τρόπος τους μιλάν μέσα από πιάτο δορυφόροι στην ατμόσφαιρα σα σφαίρα διαπερνούν τον κρόταφο σου διαταράσσουνε τη σκέψη μπαίνουν μέσα στο μυαλό σου τώρα ποιος θα σε πιστέψει αντίπαλος σου ο εαυτό σου μια στη χάση μια στη φέξη βλέπεις πράγματα θολά μες του καπνούς σε κάνω πέρα και η φάση προχωρά ........ ο νου σου ικανός να σταματήσει κ μια σφαίρα ο τσακνόρις στο insomnia κ αυτή είναι νέα era ζιζάνια στον αέρα σας μολύνουνε τη μέρα μεταλλάξεις ufo ολα ειναι εδώ δε κάνω πέρα σκάει φάση απο το Σείριο να δουμε άσπρη μέρα yeah yeah yeah yeah ... Αρτέμης - Το Ξόδι #3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις