agrio.imeros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Και που έχει αυτά τα ΑΤΜ να δω αν έχω κανένα κοντά. Θέλω Πολίχνη ΑΤΜ-γάλακτος τώρααααααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν μου κάνει κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Να φύγεις ρε, να πας στην Τούμπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μόνο γάλα από μαστάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το syfy θα βγάλει το 3001. Δεν μπορούσε να το βγάλει η HBO ή το netflix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πέρασα απο παντειο σημερα και μπορω να πω οτι κάποια στιγμή σκέφτηκα αυτο Ταπάντειόλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ταπάντειόλα? I am not familiar with this particular innuendo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όταν ένα τόρρεντ έχει μπόλικους σίντερς αλλά πας να το κατεβάσεις και σου γράφει "checked 0.0%" και μένει εκεί, τι σημαίνει; (η σύνδεση του ιντερνέ είναι εντάξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2255693/Last-pictures-life-iron-curtain-collapse-USSR.html Πουτ@ναριό όνομα και πράγμα το είχαν κάνει. πιο κιτρινισμός και ψέμμα πεθαίνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εμένα συνήθως κάνει check όταν το αρχείο βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή. Μήπως το έχεις κατεβάσει στο παρελθόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 παρτε κι ενα βιντεακι http://vimeo.com/110422816 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εμένα συνήθως κάνει check όταν το αρχείο βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή. Μήπως το έχεις κατεβάσει στο παρελθόν; Νοπε. Σκατά, πήρα καινούριο υπολογιστή πριν 2 μήνες και θα μου πάρει κανα χρόνο να τον κάνω να δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 I am not familiar with this particular innuendo... Call it attiki syntaxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του ΑΤΜ γάλατος, για τα 3 άτομα που θα ξεμείνουν από γάλα στις 4 το πρωί και είναι τόσο απαραίτητο να πάρουν εκείνη τη στιγμή; Ακόμη και σαν στήριξη στους συνεταιρισμούς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, καθώς σπάνια πάει κάποιος μόνο για γάλα, είναι κάτι που συμπεριλαμβάνεται στα γενικότερα ψώνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 πιο κιτρινισμός και ψέμμα πεθαίνεις Δεν μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις