*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πήγαμε και εμείς στο 24ωρο ΑΤΜ - γάλακτος που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη . Ε;;;! Τί φάση είναι τούτο; (Φαντάζομαι κάτι σε τεράαααστιο βαρέλι με κανουλίτσα Επίσης, βγαίνει και σε edition για μωρά; Μιας που ο θηλασμός έχει γίνει και πολύ μόδα ρε παιδί μου τώρα τελευταία. Ή μήπως είναι μια τεράαααστια αγελάδα που παίρνει κέρματα και ανάλογα δίνει πόσα λίτρα γαλατάκι; ) ps.: δεν άρχισα τα ναρκωτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πληρώνεις με κέρματα (σου δίνει ρέστα) ή με κάτι σαν προπληρωμένη κάρτα ==> είναι ενα στικάκι σαν USB το οποίο το "φορτώνεις" με ενα Χ ποσό , οπότε πας , το βάζεις και σου αφαιρεί . ( δεν καίγομαι , και με τα κέρματα είσαι κομπλέ ) Το γάλα προέρχεται απο συνεταιρισμό πολλών Εκτροφών απο Μακεδονία και Θεσσαλία . Τα έσοδα δεν ξέρω σε ποιον πάνε , πιθανότατα στον συνεταιρισμό αυτόν . Κερδίζω το οτι ανα πάσα στιγμή , πχ 5 το βράδυ αν θες , πας στο μηχάνημα και παίρνεις γάλα . ΣΥΝ του οτι αν θες παιρνεις γυαλινο μπουκάλι , οπότε σου βγαίνει φθηνότερα γιατί το ξαναγεμίζεις και δεν χρειάζεται να ξανααγοράσεις , είναι και οικολογικό παράλληλα έναντι του πλαστικού-μιας χρήσης . Συν του οτι το γάλα είναι πολύ φθηνό σε σχέση με αυτό που βρίσκεται στα σουπερμαρκετ και τα ψιλικατζίδικα (1€ το λίτρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 νεσπρεσο δεν εχω χυσει ακομα γιατι δεν γεμιζει μεχρι τερμα το φλιτζανι.αλλα οποτε φτιαχνω απο το ιταλικο μπρικι το σταυρο μ κανω πριν σηκώσω το φλιτζάνι. θα εχω κατσει να αλεσω ποσα γραμμαρια καφε με αυτη τη μαλακια: για να τα φαει το πατωμα?τζαμπα η γυμναστικη ειναι ιδεα μ ή οποτε ανοίγω τη tv εχει καποια εκπομπη μαγειρικής?τι στο καλο?food network καταντησαμε.. Χύσε μια φορά νεσπρέσο πριν το τζακπότ. Ίσως εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ιν άδερ νιουζ δεν είναι ιδέα σου, ο λαός διψά για φαγητά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Από οτι ειδα εχει ενα σχετικα κοντα σε μενα, θα το δοκιμάσω συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 andreas2 strikes back biatcheshttps://www.youtube.com/watch?v=hgGK6qskEc4 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ε;;;! Τί φάση είναι τούτο; (Φαντάζομαι κάτι σε τεράαααστιο βαρέλι με κανουλίτσα Επίσης, βγαίνει και σε edition για μωρά; Μιας που ο θηλασμός έχει γίνει και πολύ μόδα ρε παιδί μου τώρα τελευταία. Ή μήπως είναι μια τεράαααστια αγελάδα που παίρνει κέρματα και ανάλογα δίνει πόσα λίτρα γαλατάκι; ) ps.: δεν άρχισα τα ναρκωτικά Κόψε τα πολλά-πολλά με νίκοτς.. ειναι ιδεα μ ή οποτε ανοίγω τη tv εχει καποια εκπομπη μαγειρικής? ατμ για μακαρονια ποτε θα βγει? Τελικά μάλλον δεν ανοίγεις τυχαία τη ντιβή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι όντως βολεύει. Και εμένα μια φορά μου τη βίδωσε στις 5 το ξημέρωμα να πιω γάλα με πέτσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Με έπιασε κρίση πανικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2255693/Last-pictures-life-iron-curtain-collapse-USSR.html Πουτ@ναριό όνομα και πράγμα το είχαν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το εψαξα λοιπον γιατι νομιζα πως κανατε πλακα και τελικα οντως υπαρχει ΑΤΜ γαλατος. Κοιτα να δεις...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο άπιστος ο μοντ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι όντως βολεύει. Και εμένα μια φορά μου τη βίδωσε στις 5 το ξημέρωμα να πιω γάλα με πέτσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Με έπιασε κρίση πανικού. Δεν είναι με πέτσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ε τότε ξηλώστε τα. Εγώ έτσι το πίνω. Να κολλάει στα χείλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και που έχει αυτά τα ΑΤΜ να δω αν έχω κανένα κοντά. Θέλω Πολίχνη ΑΤΜ-γάλακτος τώρααααααααα Επίσης, τι λέει η συσκευασία ρε; Ο καφές φίλτρου να μπει στο ψυγείο; Γουάτ δε φακ; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2014 από GreekMonkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πήγαμε και εμείς στο 24ωρο ΑΤΜ - γάλακτος που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη . Καλή φάση , δεδομένου οτι δεν με φανταζομαι χωρίς γαλα ( πίνω καθε μέρα ) συν του οτι άπειρες φορές ξεμένω . Το θέμα είναι οτι ακόμα έχουν λίγα και σε εμένα κοντά ακόμη όχι , πρέπει λέει είτε να τρέξω στην Τούμπα ή να κατέβω κέντρο . α καλά . Θα ανοίξουν άλλα 6 , ελπίζω πιο κοντά προς εδω μερια . Είχα δει live ρεπορτάζ με παρουσίαση του μηχανήματος-ιδέας στον Παπαδάκη και... 2 χρόνια πριν. Φαντάζομαι θα μπλέξανε με εκπληκτική γραφειοκρατία. Πρόοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πέρασα απο παντειο σημερα και μπορω να πω οτι κάποια στιγμή σκέφτηκα αυτο Σπερες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις