Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου ήρθε ενα κλειδί crusader kings 2 για steam , απ τη μία δεν έχω τι να παίξω και απ την άλλη δεν ξέρω αν ειναι του γούστου μου και μάλλον θα πάει χαμένο αν το περάσω στο acc μου . 
χμμμμμμμ στο steam λέει 39,99€...ανταλλάσσετε τώρα αυτό η balls? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και μπαινω στο συνεδριο διαβάζοντας το παρών thread.

#like a boss

Πρέπει να είναι από τα πιο βαρετά συνέδρια ever, γιατί το thread είναι D-E-A-D.

Πρέπει να είναι από τα πιο βαρετά συνέδρια ever, γιατί το thread είναι D-E-A-D.

Σωστός ο playa.

On that note γίνεται να ερχεσαι σε συνέδριο (που δεν ασχολείται με αγροτικά) και να βρωμας σαν γιδοβοσκος;

#ΕΛΕΟΣ

Θα προωθήσω τα μηνύματα στο ανάλογο thread για τη σωστή χρήση smartphone. Δεν είμαι κακός απλά μου αρέσει να ανάβω φωτιές.

Επίσης, να τους πεις οτι: α) στα 20 μέτρα δεν κάνει τπτ το flash του iPhone για την ποιότητα της εικονας

Β) τα focus points του smartphone δεν θα πρέπει να εστιάζουν την καραφλα του μπροστινου τους.

Αυτά για τώρα.

• Like 1

Εχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες.

Ο ποδοσφαιριστής μιλάει στην μητρική του που είναι τα ιταλικά, τα ιταλικά τα ακούει ένας που ξέρει ιταλικα και αγγλικά αλλά όχι ελληνικά, οπότε και τα λέει στα αγγλικά σε εναν που ξέρει ελληνικά και αγγλικά αλλά όχι ιταλικά και αυτός τα μεταφέρει σε εμάς.

O αλενατόρε Γκατούζο ποδοσφαιριστής? Μισή ώρα έψαχνα να βρω ποιό είναι το παιχτρόνι με τα μπλε godamnit.. :huh:

οκ το παραδεχομαι ειμαι λιγο ατσουμπαλη αλλα 3 φορες?λες και εχω ορεξη να τα καθαριζω -_- και χανονται πολυτιμες γουλιες καφε.

Πολύτιμες meaning πανάκριβες?  Nespresso fan detected.

• Like 1

νεσπρεσο δεν εχω χυσει ακομα γιατι δεν γεμιζει μεχρι τερμα το φλιτζανι.αλλα οποτε φτιαχνω απο το ιταλικο μπρικι το σταυρο μ κανω πριν σηκώσω το φλιτζάνι.

θα εχω κατσει να αλεσω ποσα γραμμαρια καφε με αυτη τη μαλακια:
 hario+hand+grinder+RM+165.jpg

για να τα φαει το πατωμα?τζαμπα η γυμναστικη :devil:

ειναι ιδεα μ ή οποτε ανοίγω τη tv εχει καποια εκπομπη μαγειρικής?τι στο καλο?food network καταντησαμε..

ειναι ιδεα μ ή οποτε ανοίγω τη tv εχει καποια εκπομπη μαγειρικής?τι στο καλο?food network καταντησαμε..

έχω να δω τηλεόραση 3-4-5 χρόνια? ουτε που θυμάμαι , αν και τώρα σκέφτομαι να πάρω καμια 32-40ρα με ενα ps3 να λιώσω τα exclusives του lel 

η tv ειναι καλή μόνο για console-dvd 

Πήγαμε και εμείς στο 24ωρο ΑΤΜ - γάλακτος που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη .

Καλή φάση , δεδομένου οτι δεν με φανταζομαι χωρίς γαλα ( πίνω καθε μέρα ) συν του οτι άπειρες φορές ξεμένω .

Το θέμα είναι οτι ακόμα έχουν λίγα και σε εμένα κοντά ακόμη όχι , πρέπει λέει είτε να τρέξω στην Τούμπα ή να κατέβω κέντρο .

α καλά .

Θα ανοίξουν άλλα 6 , ελπίζω πιο κοντά προς εδω μερια .

Κερδίζεις κάτι με αυτό το πράγμα; Δηλαδή ποια η διαφορά να πας στο ψιλικατζίδικο να πάρεις ένα μπουκάλι; Πληρώνεις με κάρτα; Τα έσοδα σε ποιον πάνε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...