*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ξερωγω ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν, η υπεύθυνή μου άργησε να έρθει, όλα καλά so far 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα μικρά χαμογελαστά πονυ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλημερα! παλι δεν κληρωθηκε το τζοκερ?θα αναγκαστω να ξαναπαιξω και δεν κανει..δωστε τα καπου να τελειωνουμε... οχι τιποτα αλλο αλλα ολο αυτο το διαστημα που γινονται τζακποτ μου εχει χυθει ο καφες 3 φορες και ουτε ευρω δεν εχω παρει ακομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλημερα! παλι δεν κληρωθηκε το τζοκερ?θα αναγκαστω να ξαναπαιξω και δεν κανει..δωστε τα καπου να τελειωνουμε... οχι τιποτα αλλο αλλα ολο αυτο το διαστημα που γινονται τζακποτ μου εχει χυθει ο καφες 3 φορες και ουτε ευρω δεν εχω παρει ακομα. Εάν τον χύνεις μόνη σου δεν πιάνει το γούρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 οκ το παραδεχομαι ειμαι λιγο ατσουμπαλη αλλα 3 φορες?λες και εχω ορεξη να τα καθαριζω και χανονται πολυτιμες γουλιες καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Good morning people Αυτή η Δευτέρα μου φαίνεται ωραία! Καλησπέρα μικρά χαμογελαστά πονυ. καλημερα! παλι δεν κληρωθηκε το τζοκερ?θα αναγκαστω να ξαναπαιξω και δεν κανει..δωστε τα καπου να τελειωνουμε... οχι τιποτα αλλο αλλα ολο αυτο το διαστημα που γινονται τζακποτ μου εχει χυθει ο καφες 3 φορες και ουτε ευρω δεν εχω παρει ακομα. καλημέρα δερφούλεσμ! έχω την εντύπωση οτι ειχα παίξει τουλάχιστον 4-5 νούμερα απο αυτά που κληρώθηκαν + joker αλλα δεν έχω το δελτίο να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 πηγαινε και ψαξε ΤΩΡΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Νταξ ο ήλιος ψηνει... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 έχω την εντύπωση οτι ειχα παίξει τουλάχιστον 4-5 νούμερα απο αυτά που κληρώθηκαν + joker αλλα δεν έχω το δελτίο να δω Mε την εντυπωση θα μεινεις , τζακ ποτ ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 πηγαινε και ψαξε ΤΩΡΑ!! θα το look l8rz , τώρα πίνω το ΦΡΑΠΕ Mε την εντυπωση θα μεινεις , τζακ ποτ ειχε. ε κλαιν , λεφτά υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχω την νοσηρη υποψία ότι τα συνέδρια θα ήταν άδεια αν δεν είχαν φαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 φαντάζεσαι να μην ειχε φαΐ και να είχες ομιλία? ΠΑΚΕΤΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 φαντάζεσαι να μην ειχε φαΐ και να είχες ομιλία? ΠΑΚΕΤΟ! Φανταζεσαι να μην είχε καφέ; In other news Πάλι προβλημα έχει το glorious forum μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Φανταζεσαι να μην είχε καφέ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Και μπαινω στο συνεδριο διαβάζοντας το παρών thread. #like a boss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις