viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πόσο κουκουρούκου πρέπει να είσαι ρε φίλε για να βγεις να θυλάσεις το μωρό έξω στον δρόμο μάζι με τις άλλες κουκουρούκου; check ur privilege Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5AsMrwn1T3g Τώρα φταίω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω ακουστικά για να κάνω like In other news Τρελή τσόντα το snack-off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Η Ελεονώρα Μελέτη πίνει τον μπάφο της. Συγκλονισμένα δηλώνουν τα σόσιαλ μύδια. Κι εγώ επίσης. Δεν το περίμενα αυτό από την Ελεονώρα μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @^ υγεία λοιπόν μάγκες μου σας έφτιαξα ακούστε τον ηχο του διαστήματος κ ελάτε να μου πείτε οτι δεν υπάρχει εξτρατερέστιαλ λαιφ ! αυτά τα διαστημόπλοια που ακούγονται να φανταστώ ειναι τυχαίος ήχος .. ε??????????οκ για βάλτε 1:56:25 το ίδιο! ακούγεται το ίδιο ! το άκουσα όλο και ακούγονται διαστημόπλοια σε όλο το βίντεο 1:59:59 διαστημόπλοια ! το 1/59/59 eιναι κάποιου ειδους κώδικας ? maybe or not ?γιατί να κοπe το βίντεο εκεί ? 1 sec δε βάζανε για να ειναι full pie ?οκ οκ ας πούμε οτι όλο το βίντεο ειναι ψευτικο καλύτερα και οτι ο ήχος ειναι κλιτσ απο την κάμερα και το μικρόφωνο που βγάλανε απο το παράθυρο του διαστημοπύραλου .Θα σας πω κάτι και μάρκ μαη γουορντς , kapoia στιγμή θα έρθουν , i can feel it!πείτε με sci-fi lover και ufo enthusiast αλλα ξέρω οτι ειναι κάπου εκεί έξω και το x-files ηταν βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα !>......α και κάτι που παρατήρησα .ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΝΙΣ ηταν εξωγήινος ! βασικά εκείνος που το έπαιζε πειρατής , δεν ηταν παιδί τότε απλά τον βρήκα σε φωτογραφία οταν ηταν παιδί και ειπα να share . δείτε την πραγματικότητα .btw τώρα που ξέχασα το βιντεο να παίζει απο το click έκανε ενα ηχο σαν water monster , leviathan - ctulhu φάση , λέτε η άβυσσος να ειναι στο διάστημα ????.,... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες. Ο ποδοσφαιριστής μιλάει στην μητρική του που είναι τα ιταλικά, τα ιταλικά τα ακούει ένας που ξέρει ιταλικα και αγγλικά αλλά όχι ελληνικά, οπότε και τα λέει στα αγγλικά σε εναν που ξέρει ελληνικά και αγγλικά αλλά όχι ιταλικά και αυτός τα μεταφέρει σε εμάς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 fucking logic. Τι δεν καταλαβαίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5AsMrwn1T3g Τώρα φταίω? Να τολμήσω να ρωτήσω τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες. Ο ποδοσφαιριστής μιλάει στην μητρική του που είναι τα ιταλικά, τα ιταλικά τα ακούει ένας που ξέρει ιταλικα και αγγλικά αλλά όχι ελληνικά, οπότε και τα λέει στα αγγλικά σε εναν που ξέρει ελληνικά και αγγλικά αλλά όχι ιταλικά και αυτός τα μεταφέρει σε εμάς. υπάρχουν και χειρότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 O Σετρακιαν ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.dailydot.com/esports/reason-gaming-eswc-assault-imaginary-gaming-assault/ Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Good morning people Αυτή η Δευτέρα μου φαίνεται ωραία! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχω ένα προαίσθημα ότι θα κερδίσω το Τζόκερ. Καλημέρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Good morning people Αυτή η Δευτέρα μου φαίνεται ωραία! Μερα. Δεν εχει ερθει καν η Κυριακη της οποιας η Δευτερα να μου φαινεται ωραια οποτε πρ0σπαθω να καταλαβω το συναισθημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις