Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο κουκουρούκου πρέπει να είσαι ρε φίλε για να βγεις να θυλάσεις το μωρό έξω στον δρόμο μάζι με τις άλλες κουκουρούκου;

check ur privilege 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

image.ashx?fid=698252

Η Ελεονώρα Μελέτη πίνει τον μπάφο της. Συγκλονισμένα δηλώνουν τα σόσιαλ μύδια. Κι εγώ επίσης. Δεν το περίμενα αυτό από την Ελεονώρα μας...

• Like 1

@^ υγεία 

λοιπόν μάγκες μου σας έφτιαξα 
ακούστε τον ηχο του διαστήματος κ ελάτε να μου πείτε οτι δεν υπάρχει εξτρατερέστιαλ λαιφ !

αυτά τα διαστημόπλοια που ακούγονται να φανταστώ ειναι τυχαίος ήχος .. ε??????????
οκ για βάλτε 1:56:25 το ίδιο! ακούγεται το ίδιο ! το άκουσα όλο και ακούγονται διαστημόπλοια σε όλο το βίντεο 
1:59:59 διαστημόπλοια ! 

το 1/59/59 eιναι κάποιου ειδους κώδικας ? maybe or not ?γιατί να κοπe το βίντεο εκεί ? 1 sec δε βάζανε για να ειναι full pie ?

οκ οκ ας πούμε οτι όλο το βίντεο ειναι ψευτικο καλύτερα και οτι ο ήχος ειναι κλιτσ απο την κάμερα και το μικρόφωνο που βγάλανε απο το παράθυρο του διαστημοπύραλου .

Θα σας πω κάτι και μάρκ μαη γουορντς , kapoia στιγμή θα έρθουν , i can feel it!
πείτε με sci-fi lover και ufo enthusiast αλλα ξέρω οτι ειναι κάπου εκεί έξω και το x-files ηταν βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα !>......

α και κάτι που παρατήρησα .
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΝΙΣ ηταν εξωγήινος !

Tumblr_lhooomtD7e1qdsdmoo1_500.jpg

βασικά εκείνος που το έπαιζε πειρατής , δεν ηταν παιδί τότε απλά τον βρήκα σε φωτογραφία οταν ηταν παιδί και ειπα να share . δείτε την πραγματικότητα .

btw τώρα που ξέχασα το βιντεο να παίζει απο το click έκανε ενα ηχο σαν water monster , leviathan - ctulhu φάση , λέτε η άβυσσος να ειναι στο διάστημα ????.,... 

Εχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες.

Ο ποδοσφαιριστής μιλάει στην μητρική του που είναι τα ιταλικά, τα ιταλικά τα ακούει ένας που ξέρει ιταλικα και αγγλικά αλλά όχι ελληνικά, οπότε και τα λέει στα αγγλικά σε εναν που ξέρει ελληνικά και αγγλικά αλλά όχι ιταλικά και αυτός τα μεταφέρει σε εμάς.

• Like 7

• Super Moderators

Εχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες.

Ο ποδοσφαιριστής μιλάει στην μητρική του που είναι τα ιταλικά, τα ιταλικά τα ακούει ένας που ξέρει ιταλικα και αγγλικά αλλά όχι ελληνικά, οπότε και τα λέει στα αγγλικά σε εναν που ξέρει ελληνικά και αγγλικά αλλά όχι ιταλικά και αυτός τα μεταφέρει σε εμάς.

υπάρχουν και χειρότερα :P

• Like 2

• Moderators

tumblr_n10y1oM10o1s7clxco1_250.gif

Good morning people ^_^

Αυτή η Δευτέρα μου φαίνεται ωραία!

Μερα. 

Δεν εχει ερθει καν η Κυριακη της οποιας η Δευτερα να μου φαινεται ωραια οποτε πρ0σπαθω να καταλαβω το συναισθημα.. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...