nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Σίγουρα, οι dsl συνδέσεις ήταν αποκάλυψη σε όλους τους τομείς. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ξαφνικά είχες τη δυνατότητα να παίζεις online από το σπίτι σου να πάρεις, ήτανε da shit. Όχι ότι και με dial up-isdn δεν παίζανε, αλλά ήτανε γερή αναβάθμιση. i defrag my hdd to you, kind patrician sir ναι... no more 12χρονα μαλακισμένα να σκούζουν δίπλα στο αφτί σου, πιτσιρίκια να τρώνε πιτόγυρα και να λαδώνουν τα πληκτρολόγια και τόσα άλλα.... θυμάμαι φάση να σκάει η μάνα ενός στο net , να λέει στον 20χρονο? που δούλευε εκεί οτι θα του κάνει μήνυση γιατι το παιδί της αντί να πάει σχολείο πήγαινε στο net για lineage , λες και έφταιγε το net κ οχι οτι έδινε στο παιδί της αρκετά φράγκα να λιώνει ολη μέρα στο net. Εμένα η μάνα μου έδινε οταν ημουν μικρός αρκετά για να φάω/πιω στο σχολείο αλλα όχι αρκετά για να πάρω τους δρόμους , άλλες εποχές .
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 7 terabytes σκληρους δισκους.σας νικάω όλους ή?
viper2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 7 terabytes σκληρους δισκους.σας νικάω όλους ή? Εχεις ακομα...
nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 βάηπα κάτι μου λέει μη έχοντας δει φωτογραφία σου οτι μοιάζεις κάπως έτσι
LongTom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τώρα που το σκεφτομαι, πρεπει να μεταναστεύω τα δεδομένα μου σε unix filesystem... Χμμμ Μόνο 5tb? Να φανταστω βιβλιοφαγος; Το ~1Τ είναι βιβλία,τα υπόλοιπα είναι κλασσικές Ελληνικές ταινίες,μερικές κλασσικές σειρές(ξένες και ελληνικές) και μερικά ντοκιμαντέρ που δεν βρίσκονται εύκολα.Δεν έχω καμία 1080p ταινία και ελάχιστα qHD(όλα remastered) και έτσι βγαίνουν λίγα στο σύνολο χώρου.
nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 3 λεπτά ban στο νικοc παρακαλώ! θα έρθω κρυφά οταν θα κοιμάσαι και θα σου κλέψω το ps4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 αααααααααααααααργκχ χαχα
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Σιγά μην αγοράσω σκληρό δίσκο για ταινίες. 3ΤΒ γεματα με ταινιες και σειρες και περσι εχασα 1.5 Τωρα ετοιμαζω νεα αγορα γιατι τα εχω όλα χωρις μπακαπ και αγχωνομαι. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 θα έρθω κρυφά οταν θα κοιμάσαι και θα σου κλέψω το ps4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 αααααααααααααααργκχ χαχα 1
viper2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 βάηπα κάτι μου λέει μη έχοντας δει φωτογραφία σου οτι μοιάζεις κάπως έτσι Ισχύει οτι ο λαιμος μου ειναι μυωδης.
Valerie_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 3ΤΒ γεματα με ταινιες και σειρες και περσι εχασα 1.5 Τωρα ετοιμαζω νεα αγορα γιατι τα εχω όλα χωρις μπακαπ και αγχωνομαι. Ναι,αυτά δεν μπορώ
nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ποιος μαγειρευει τώρα .. και πεινάω .. γαμώ -.- σαλάτα έχω κομμένη στο ψυγείο νάνε καλά το μαχαίρι λαχανικών , κρέας έχω στο ψυγείο , είχα ψησει στα κάρβουνα για κανα 2-3 μέρες έλεγα να φτιάξω κανα ρύζι που πάει με το λάχανο αλλα @@ μου τέλειωσε κ δεν το ειδα , έβαλα να φτιάξω κανα μακαρόνι γιατι οι πατάτες αργούν , ε παπάρια κ βαριέμαι να πάω να ρίξω το μακαρόνι σσσσσσσσσσσσσσσδυο αυγά κ ενα κουτί ρυζογκοφρέτες με μέλι έφαγα που ξύπνησα τι να κλάσουν αυτο το κενό που νιώθω τώραθα γούσταρα κανένα περίεργο τυλιχτό με πίτα καλαμπόκι τζατζίκι κρέας πατάτες ντομάτα κρεμμύδι extra large και μια μπουκάλα κοκα κολα λαιτ να δω και κανα american horror να πάει καλά το μεσημέρι
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγω το πρωί εφαγα 6 φετες ψωμι με βουτηρο και μέλι μαζί με τον καφε.
slipknot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Πάντως εγώ πρέπει να είμαι ο πιο προσαρμόσιμος βάση περιστάσεων εδώ, για πολύ καιρό στο πρώτο pc είχα έναν 30άρη (που είναι ακόμα μικρότερος λόγω των marketingίστικων convertions κλασσικά) και έπρεπε να διατηρώ την απόλυτη ισορροπία με προγράμματα, games, data και torrents. Σε υποβρύχιο θα αξιοποιούσα βέλτιστα τον περιορισμένο χώρο. Ο δίσκος (Maxtor) δουλεύει ακόμα, 11 και πλέον χρόνια μετά, φοβερός. ναι... no more 12χρονα μαλακισμένα να σκούζουν δίπλα στο αφτί σου, πιτσιρίκια να τρώνε πιτόγυρα και να λαδώνουν τα πληκτρολόγια και τόσα άλλα....θυμάμαι φάση να σκάει η μάνα ενός στο net , να λέει στον 20χρονο? που δούλευε εκεί οτι θα του κάνει μήνυση γιατι το παιδί της αντί να πάει σχολείο πήγαινε στο net για lineage , λες και έφταιγε το net κ οχι οτι έδινε στο παιδί της αρκετά φράγκα να λιώνει ολη μέρα στο net. Εμένα η μάνα μου έδινε οταν ημουν μικρός αρκετά για να φάω/πιω στο σχολείο αλλα όχι αρκετά για να πάρω τους δρόμους , άλλες εποχές . Αυτό είναι light. Πολύ παλιά πηγαίναμε σε ένα net cafe στην Ομόνοια που είχε χώμα τιμές και ένα βράδυ όπως έπαιζα Lineaids και grindαρα σε ασιατικό mode ένας 2 pc πιο πέρα έβλεπε τσόντες και χάιδευε το πουλί του. Ένα άλλο, πριν χρόνια πάλι, στην ευρύτερη περιοχή είχε ανοίξει ένα EG. Ένα βράδυ μπήκε ένας μέσα και καθάρισε έναν Αλβανό με πιστόλι, c0re pvp. XP στο ghetto. Σιγά μην αγοράσω σκληρό δίσκο για ταινίες. >δεν βλέπει τουλάχιστον 30 ταινίες τον μήνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις