Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα, οι dsl συνδέσεις ήταν αποκάλυψη σε όλους τους τομείς. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ξαφνικά είχες τη δυνατότητα να παίζεις online από το σπίτι σου να πάρεις, ήτανε da shit. Όχι ότι και με dial up-isdn δεν παίζανε, αλλά ήτανε γερή αναβάθμιση.

i defrag my hdd to you, kind patrician sir

ναι... no more 12χρονα μαλακισμένα να σκούζουν δίπλα στο αφτί σου, πιτσιρίκια να τρώνε πιτόγυρα και να λαδώνουν τα πληκτρολόγια και τόσα άλλα....

θυμάμαι φάση να σκάει η μάνα ενός στο net , να λέει στον 20χρονο? που δούλευε εκεί οτι θα του κάνει μήνυση γιατι το παιδί της αντί να πάει σχολείο πήγαινε στο net για lineage , λες και έφταιγε το net κ οχι οτι έδινε στο παιδί της αρκετά φράγκα να λιώνει ολη μέρα στο net. Εμένα η μάνα μου έδινε οταν ημουν μικρός αρκετά για να φάω/πιω στο σχολείο αλλα όχι αρκετά για να πάρω τους δρόμους , άλλες εποχές .

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βάηπα κάτι μου λέει μη έχοντας δει φωτογραφία σου οτι μοιάζεις κάπως έτσι 

339_skynet-5-things-you-didnt-know_flash

Δημοσ.

Τώρα που το σκεφτομαι, πρεπει να μεταναστεύω τα δεδομένα μου σε unix filesystem...

Χμμμ

Μόνο 5tb?

Να φανταστω βιβλιοφαγος;

Το ~1Τ είναι βιβλία,τα υπόλοιπα είναι κλασσικές Ελληνικές ταινίες,μερικές κλασσικές σειρές(ξένες και ελληνικές) και μερικά ντοκιμαντέρ που δεν βρίσκονται εύκολα.Δεν έχω καμία 1080p ταινία και ελάχιστα qHD(όλα remastered) και έτσι βγαίνουν λίγα στο σύνολο χώρου.

Δημοσ.

3 λεπτά ban στο νικοc παρακαλώ! :cry:

θα έρθω κρυφά οταν θα κοιμάσαι και θα σου κλέψω το ps4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 αααααααααααααααργκχ 

χαχα 

Δημοσ.

Σιγά μην αγοράσω σκληρό δίσκο για ταινίες.

3ΤΒ γεματα με ταινιες και σειρες και περσι εχασα 1.5 :-( Τωρα ετοιμαζω νεα αγορα γιατι τα εχω όλα χωρις μπακαπ και αγχωνομαι. 

• Like 1
Δημοσ.

βάηπα κάτι μου λέει μη έχοντας δει φωτογραφία σου οτι μοιάζεις κάπως έτσι 339_skynet-5-things-you-didnt-know_flash

Ισχύει οτι ο λαιμος μου ειναι μυωδης.

Δημοσ.

3ΤΒ γεματα με ταινιες και σειρες και περσι εχασα 1.5 :-( Τωρα ετοιμαζω νεα αγορα γιατι τα εχω όλα χωρις μπακαπ και αγχωνομαι.

Ναι,αυτά δεν μπορώ

Δημοσ.

ποιος μαγειρευει τώρα .. και πεινάω .. γαμώ -.- 
σαλάτα έχω κομμένη στο ψυγείο νάνε καλά το μαχαίρι λαχανικών , κρέας έχω στο ψυγείο , είχα ψησει στα κάρβουνα για κανα 2-3 μέρες 
έλεγα να φτιάξω κανα ρύζι που πάει με το λάχανο αλλα @@ μου τέλειωσε κ δεν το ειδα , έβαλα να φτιάξω κανα μακαρόνι γιατι οι πατάτες αργούν , ε παπάρια κ βαριέμαι να πάω να ρίξω το μακαρόνι σσσσσσσσσσσσσσσ

δυο αυγά κ ενα κουτί ρυζογκοφρέτες με μέλι έφαγα που ξύπνησα τι να κλάσουν αυτο το κενό που νιώθω τώρα
θα γούσταρα κανένα περίεργο τυλιχτό με πίτα καλαμπόκι τζατζίκι κρέας πατάτες ντομάτα κρεμμύδι extra large και μια μπουκάλα κοκα κολα λαιτ να δω και κανα american horror να πάει καλά το μεσημέρι  

Δημοσ.

Πάντως εγώ πρέπει να είμαι ο πιο προσαρμόσιμος βάση περιστάσεων εδώ, για πολύ καιρό στο πρώτο pc είχα έναν 30άρη (που είναι ακόμα μικρότερος λόγω των marketingίστικων convertions κλασσικά) και έπρεπε να διατηρώ την απόλυτη ισορροπία με προγράμματα, games, data και torrents. Σε υποβρύχιο θα αξιοποιούσα βέλτιστα τον περιορισμένο χώρο. Ο δίσκος (Maxtor) δουλεύει ακόμα, 11 και πλέον χρόνια μετά, φοβερός.

ναι... no more 12χρονα μαλακισμένα να σκούζουν δίπλα στο αφτί σου, πιτσιρίκια να τρώνε πιτόγυρα και να λαδώνουν τα πληκτρολόγια και τόσα άλλα....

θυμάμαι φάση να σκάει η μάνα ενός στο net , να λέει στον 20χρονο? που δούλευε εκεί οτι θα του κάνει μήνυση γιατι το παιδί της αντί να πάει σχολείο πήγαινε στο net για lineage , λες και έφταιγε το net κ οχι οτι έδινε στο παιδί της αρκετά φράγκα να λιώνει ολη μέρα στο net. Εμένα η μάνα μου έδινε οταν ημουν μικρός αρκετά για να φάω/πιω στο σχολείο αλλα όχι αρκετά για να πάρω τους δρόμους , άλλες εποχές .

Αυτό είναι light. Πολύ παλιά πηγαίναμε σε ένα net cafe στην Ομόνοια που είχε χώμα τιμές και ένα βράδυ όπως έπαιζα Lineaids και grindαρα σε ασιατικό mode ένας 2 pc πιο πέρα έβλεπε τσόντες και χάιδευε το πουλί του. Ένα άλλο, πριν χρόνια πάλι, στην ευρύτερη περιοχή είχε ανοίξει ένα EG. Ένα βράδυ μπήκε ένας μέσα και καθάρισε έναν Αλβανό με πιστόλι, c0re pvp. XP στο ghetto.

Σιγά μην αγοράσω σκληρό δίσκο για ταινίες.

>δεν βλέπει τουλάχιστον 30 ταινίες τον μήνα

mx7tX77.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...