Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά φανταστείτε ξαφνικά να μην υπήρχε τρόπος να κατεβάσεις/δεις online σειρές/ταινίες και να έχεις ξεμείνει με την tv
Εχω να δω tv 6+ χρόνια αλλα κάτι μου λέει οτι ακόμα τα ίδια σκατά ειναι xD
Να έχεις να τρως στη μάπα τον περίεργο videoκλαμπά της περιοχής μου που προσπαθεί να σε πείσει οτι το δισκάκι δουλευει κομπλέ αν και χιλιογρατζουνισμένο (πάντα τα έλεγχα πριν τα νοικιάσω) , να έχεις μαζέψει παρέα 5-6++ άτομα να δεις movie , ποπ κόρν κοκακόλες και εκεί που πάει να αρχίσει να κολλάει........ να το πηγαίνεις πίσω και να σου λέει οτι εσύ το χάλασες κ δούλευε (λολ) λέγοντας σου να το πληρώσεις 30-40euro?? και ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ του θύμιζες την κουβέντα περι γρατζουνιών να πει "α οκ δεν σε θυμόμουν" και να σου λέει κατσε να δω αν υπάρχει άλλο στο κατάστημα και voila να σου λέει τα έχουν πάρει ολα. (οι άλλοι να περιμένουν εντομεταξύ σα μ@.....)
να του λες οκ δεν πειράζει , (ofc δεν θα πληρώσεις την ενοικίαση του) γιατι είχα πάρει άλλες δυο ταινίες (Π/Σ/Κ) και εκείνες δεν φαινόντουσαν τόσο γρατζουνισμένες , λογικά θα δουλευουν.

επιστροφή σπίτι -> βάζεις movie - > βλέπετε καμια ώρα και έχει μείνει μισή για το φινάλε -> horror movie , αγωνία -> OoOpPpsss κόλλησε κ αυτή!

post-212651-0-95177300-1414833871_thumb.jpg

Αλλη λύτρωση το adsl τότε 

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά φανταστείτε ξαφνικά να μην υπήρχε τρόπος να κατεβάσεις/δεις online σειρές/ταινίες και να έχεις ξεμείνει με την tv

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εδώ hoardάρουμε, ασυναίσθητα ή μη, οπότε θα είμαστε καλυμμένοι. Βασικά σε περίπτωση τέτοιου blackout θα γίνουμε η νέα upper class, το 1%.

Να, για παράδειγμα είμαι σίγουρος ότι το setup του viper είναι consoles + torrent machine. Και είναι επίσημος χορηγός της WD.

• Like 6
Δημοσ.

Καλημέρα σε αγόρια,κορίτσια,ανάμεσα και αναποφάσιστους.

Κουλούρι τούρκικο θεσσαλονίκης από τον Μεχμετ τον φούρναρη, ΕΛ καφές,χειμερινός υπέρλαμπρος ήλιος μετά από 2 μέρες μουχλοθόδωρου/βρόχας/αγέρα και 14 βαθμούς.

Ζωάρα. :-D

Έκλεισε το kickass ;

Όχι.

edit:Τι γαμάτη σειρά ήταν το 70s show...Πως το είχα παραβλέψει τόσα χρόνια;;;

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εδώ hoardάρουμε, ασυναίσθητα ή μη, οπότε θα είμαστε καλυμμένοι. Βασικά σε περίπτωση τέτοιου blackout θα γίνουμε η νέα upper class, το 1%.

Να, για παράδειγμα είμαι σίγουρος ότι το setup του viper είναι consoles + torrent machine. Και είναι επίσημος χορηγός της WD.

κοίτα αυτό πολλοί το κάνουν , οι σκληροί δίσκοι ειναι φθηνοί και μπορείς να έχεις πράμα να δουν κ τα εγγόνια σου 

το φανταστικό σενάριο μου αναφέρεται στο να μην ειχαμε ποτέ την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό κ να γυρίζαμε ξαφνικά στις εποχές πριν το adsl 

και μετά κλαίγονται τα βιντεο κλάμπ οτι καταστράφηκαν οταν 9 στα 10 που είχε πάει τότε ηταν για τον μπεου 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα σε αγόρια,κορίτσια,ανάμεσα και αναποφάσιστους.

Κουλούρι τούρκικο θεσσαλονίκης από τον Μεχμετ τον φούρναρη, ΕΛ καφές,χειμερινός υπέρλαμπρος ήλιος μετά από 2 μέρες μουχλοθόδωρου/βρόχας/αγέρα και 14 βαθμούς.

Ζωάρα. :-D

Όχι.

edit:Τι γαμάτη σειρά ήταν το 70s show...Πως το είχα παραβλέψει τόσα χρόνια;;;

ΕννοειΤαι γαματο το 70s show. Μονο μην κανεις το λαθος και πιστεψεις το ιδιο για το 80s show.. 

Καλο μηνα παιδες. 

• Like 2
Δημοσ.

ΕννοειΤαι γαματο το 70s show. Μονο μην κανεις το λαθος και πιστεψεις το ιδιο για το 80s show.. 

Καλο μηνα παιδες. 

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα,καλά που το είπες να το αγνοήσω τελείως.

Δημοσ.

Θα μπορούσα να ήμουν και εγω upperclass αν δεν έκανα delete στον movie folder μου

Σε ολα τα υπόλοιπα

U r very close 2 the truth

#tips

Δημοσ.

Κατέβηκε και το a.w.

Καιρός να πετάξουμε καλώδιο LAN.

Σπερες αγαπουλες που είχατε την πειθαρχία να πείτε οχι στον τρίτο καφέ.

Δημοσ.

εγώ έφτιαξα μια τσικουλάτα ζεστή για πρωί και τώρα πίνω τον δευτερο γκαφέ μου 
θυμάμαι την πρώτη φορά που δοκίμασα καφέ , λεω τι αηδία ειναι αυτή (ειχε ζάχαρη)
φτιάχνω ενα σκέτο και λεω όπα μάγκα άραξε , εδω είμαστε 

Δημοσ.

κοίτα αυτό πολλοί το κάνουν , οι σκληροί δίσκοι ειναι φθηνοί και μπορείς να έχεις πράμα να δουν κ τα εγγόνια σου 

το φανταστικό σενάριο μου αναφέρεται στο να μην ειχαμε ποτέ την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό κ να γυρίζαμε ξαφνικά στις εποχές πριν το adsl 

και μετά κλαίγονται τα βιντεο κλάμπ οτι καταστράφηκαν οταν 9 στα 10 που είχε πάει τότε ηταν για τον μπεου 

Σίγουρα, οι dsl συνδέσεις ήταν αποκάλυψη σε όλους τους τομείς. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ξαφνικά είχες τη δυνατότητα να παίζεις online από το σπίτι σου να πάρεις, ήτανε da shit. Όχι ότι και με dial up-isdn δεν παίζανε, αλλά ήτανε γερή αναβάθμιση.

Θα μπορούσα να ήμουν και εγω upperclass αν δεν έκανα delete στον movie folder μου

Σε ολα τα υπόλοιπα

U r very close 2 the truth

#tips

i defrag my hdd to you, kind patrician sir

Δημοσ.

5 εξωτερικοί σκληροί(2 αγορασμένοι,3 εσωτερικοί σκληροί με θήκες από αναβαθμίσεις και νεκρά πιτσιά)και σύνολο υλικού κάπου ~2.50 από 4.75Tb συνολικού διαθέσιμου, έχουμε υλικό για καιρό και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. :-D  

Δημοσ.

Τώρα που το σκεφτομαι, πρεπει να μεταναστεύω τα δεδομένα μου σε unix filesystem...

Χμμμ

5 εξωτερικοί σκληροί(2 αγορασμένοι,3 εσωτερικοί σκληροί με θήκες από αναβαθμίσεις και νεκρά πιτσιά)και σύνολο υλικού κάπου ~2.50 από 4.75Tb συνολικού διαθέσιμου, έχουμε υλικό για καιρό και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. :-D

Μόνο 5tb?

Να φανταστω βιβλιοφαγος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...