katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 τσιμπαω castiel άντε καλά συμβιβάζομαι με Γαμώτο δεν βγάζει πολύ καπνό ο ναργιλές. Ή κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τον έχω ανάψει όπως πρέπει, ή είναι μούφα το εργαλείο και θα ξενερώσω τα 40 που έσκασα. καρβουνάκια, είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 αυτος δεν ειναι gay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 @βοζι δεν βγάζει σαν τον καπνο του τσιγάρου ο ναργιλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γαμώτο δεν βγάζει πολύ καπνό ο ναργιλές. Ή κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τον έχω ανάψει όπως πρέπει, ή είναι μούφα το εργαλείο και θα ξενερώσω τα 40 που έσκασα. έχεις κάνει σωστά τις τρύπες στο αλουμινόχαρτο? για κάρβουνο τι χρησιμοποιείς? σου προτείνω να βρεις cocobrico... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 αυτος δεν ειναι gay? ιιιιιιιιι τι λες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 hey hey φημες ειναι δεν ξερω αν στεκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 έχεις κάνει σωστά τις τρύπες στο αλουμινόχαρτο? για κάρβουνο τι χρησιμοποιείς? σου προτείνω να βρεις cocobrico... Υπάρχει ειδικός τρόπος για τις τρύπες. Όπως να ναι τις έκανα, όσες περισσότερες μπόρεσα. Μερικές μου βγήκαν και μεγάλες. Επίσης καρβουνάκια πήρα ότι μου έδωσαν, είναι η πρώτη απόπειρα μου στον ναργιλέ, δεν έχω ψαχτεί ακόμα. Έχω την εντύπωση πως σβήνουν πολύ εύκολα. Δηλαδή τώρα που γράφω το ποστ, και δεν ρουφάω, όταν πάω να ξαναρουφήξω δεν θα βγάλει τίποτα σχεδόν. Αν τραβάω συχνά βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γαμώτο δεν βγάζει πολύ καπνό ο ναργιλές. Ή κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τον έχω ανάψει όπως πρέπει, ή είναι μούφα το εργαλείο και θα ξενερώσω τα 40 που έσκασα. παίρνεις αυτό οταν τελειώσει το χαρτί κουζίνας σου του ανοίγεις μια τρύπα στο κάτω μέρος 2 δάχτυλα πριν το τέλος να ειναι χοντρή να περνάει το δάχτυλο(δείκτης) σου με το ζόρι παίρνεις ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο λιγα εκατοστά σε σχήμα τετράγωνο (δίπλωσε το 2-3 φορες) και αφήνεις μια άκρη να το πιάνεις . το βάζεις μέσα στην τρύπα να πάρει σχήμα σαν κουταλάκι. του ανοίγεις τρύπες με ενα ψαλιδάκι για τα νύχια και το βάζεις στην τρύπα του κυλίνδρου. το γεμίζεις, κλείνεις την μπροστά τρύπα με το ένα χέρι κ η άλλη τρύπα του κυλινδρου ειναι στο στόμα σου , ανάβεις με αναπτηρα κ ταυτόχρονα ρουφάς όσο ποιο δυνατά κ για ποιο πολυ μπορείς. δεν αφήνεις το χέρι σου απο την τρύπα μέχρι να μη μπορείς άλλο (μερικά sec) αφήνεις την τρύπα κ ρουφάς ότι καπνό έχει μείνει μέσα. με τα 40euro γεμίζεις για μέρες , το ναργιλέ τι τον ήθελες? δεν πιστευω να αρχίζεις ναργιλέ οτι ειναι υγιεινός ε? 1 ώρα ναργιλές = 100 τσιγάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ιιιιιιιιι τι λες; Ενώ αν δεν είναι gay έχετε ελπίδες κορίτσια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ενώ αν δεν είναι gay έχετε ελπίδες κορίτσια... ειναι σα να τσι ειπες άσκημες μια απο αυτες να ειν τσι μέρες της , ετοιμάσου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ενώ αν δεν είναι gay έχετε ελπίδες κορίτσια... #ελπιδεσυπαρχουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 γιεα, πήρα επιστροφάουα από εφορία. Ε ρε τι κράτος κάναμε! ¨ολες οι πληρωμές στην ώρα τους, ούτε μια ώρα καθυστέρηση! Αυτό θα πει να έχεις πρωτογενές πλεόνασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παίρνεις αυτό οταν τελειώσει το χαρτί κουζίνας σου του ανοίγεις μια τρύπα στο κάτω μέρος 2 δάχτυλα πριν το τέλος να ειναι χοντρή να περνάει το δάχτυλο(δείκτης) σου με το ζόρι παίρνεις ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο λιγα εκατοστά σε σχήμα τετράγωνο (δίπλωσε το 2-3 φορες) και αφήνεις μια άκρη να το πιάνεις . το βάζεις μέσα στην τρύπα να πάρει σχήμα σαν κουταλάκι. του ανοίγεις τρύπες με ενα ψαλιδάκι για τα νύχια και το βάζεις στην τρύπα του κυλίνδρου. το γεμίζεις, κλείνεις την μπροστά τρύπα με το ένα χέρι κ η άλλη τρύπα του κυλινδρου ειναι στο στόμα σου , ανάβεις με αναπτηρα κ ταυτόχρονα ρουφάς όσο ποιο δυνατά κ για ποιο πολυ μπορείς. δεν αφήνεις το χέρι σου απο την τρύπα μέχρι να μη μπορείς άλλο (μερικά sec) αφήνεις την τρύπα κ ρουφάς ότι καπνό έχει μείνει μέσα. με τα 40euro γεμίζεις για μέρες , το ναργιλέ τι τον ήθελες? δεν πιστευω να αρχίζεις ναργιλέ οτι ειναι υγιεινός ε? 1 ώρα ναργιλές = 100 τσιγάρα Εγώ με μπουκαλάκι κοκοκακόλας, καλαμάκι, τσίχλα και μαυροδάφνη το 'χα κάνει. Στις 10 τζούρες αρχίσαμε μανούρα με κάτι πάνκηδες. Not even once kids. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 στραβωσαμε και το μηχανακι. Δεν με θελει ο μηνας, με τπτ. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γυρισα απο "διακοπες" απο το μαγευτικο Halkoutsa Bay Resort. Σημερα στη δουλεια γαμηθηκε ο Ζευς και ΠΕ ΘΑ ΝΑ. Αν δεν ειχα γυρισει απο διακοπες θα ειχα κλαταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις