Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τσιμπαω castiel

άντε καλά

συμβιβάζομαι με

ac8ecfbf56744b445fa0d510be0d3d7f?AccessK

Γαμώτο δεν βγάζει πολύ καπνό ο ναργιλές. Ή κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τον έχω ανάψει όπως πρέπει, ή είναι μούφα το εργαλείο και θα ξενερώσω τα 40 που έσκασα.

καρβουνάκια, είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γαμώτο δεν βγάζει πολύ καπνό ο ναργιλές. Ή κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τον έχω ανάψει όπως πρέπει, ή είναι μούφα το εργαλείο και θα ξενερώσω τα 40 που έσκασα.

έχεις κάνει σωστά τις τρύπες στο αλουμινόχαρτο? για κάρβουνο τι χρησιμοποιείς? σου προτείνω να βρεις cocobrico...

έχεις κάνει σωστά τις τρύπες στο αλουμινόχαρτο? για κάρβουνο τι χρησιμοποιείς? σου προτείνω να βρεις cocobrico...

Υπάρχει ειδικός τρόπος για τις τρύπες. Όπως να ναι τις έκανα, όσες περισσότερες μπόρεσα. Μερικές μου βγήκαν και μεγάλες. Επίσης καρβουνάκια πήρα ότι μου έδωσαν, είναι η πρώτη απόπειρα μου στον ναργιλέ, δεν έχω ψαχτεί ακόμα. Έχω την εντύπωση πως σβήνουν πολύ εύκολα. Δηλαδή τώρα που γράφω το ποστ, και δεν ρουφάω, όταν πάω να ξαναρουφήξω δεν θα βγάλει τίποτα σχεδόν. Αν τραβάω συχνά βγάζει.

παίρνεις αυτό οταν τελειώσει το χαρτί κουζίνας σου

SeedPotsRoll2.jpg

του ανοίγεις μια τρύπα στο κάτω μέρος 2 δάχτυλα πριν το τέλος να ειναι χοντρή να περνάει το δάχτυλο(δείκτης) σου με το ζόρι

παίρνεις ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο λιγα εκατοστά σε σχήμα τετράγωνο (δίπλωσε το 2-3 φορες) και αφήνεις μια άκρη να το πιάνεις . το βάζεις μέσα στην τρύπα να πάρει σχήμα σαν κουταλάκι. του ανοίγεις τρύπες με ενα ψαλιδάκι για τα νύχια και το βάζεις στην τρύπα του κυλίνδρου.

το γεμίζεις, κλείνεις την μπροστά τρύπα με το ένα χέρι κ η άλλη τρύπα του κυλινδρου ειναι στο στόμα σου , ανάβεις με αναπτηρα κ ταυτόχρονα ρουφάς όσο ποιο δυνατά κ για ποιο πολυ μπορείς. δεν αφήνεις το χέρι σου απο την τρύπα μέχρι να μη μπορείς άλλο (μερικά sec) αφήνεις την τρύπα κ ρουφάς ότι καπνό έχει μείνει μέσα.

με τα 40euro γεμίζεις για μέρες , το ναργιλέ τι τον ήθελες? δεν πιστευω να αρχίζεις ναργιλέ οτι ειναι υγιεινός ε?

1 ώρα ναργιλές = 100 τσιγάρα

Ενώ αν δεν είναι gay έχετε ελπίδες κορίτσια...  :P

ειναι σα να τσι ειπες άσκημες

μια απο αυτες να ειν τσι μέρες της , ετοιμάσου

tumblr_mmhkukDu9C1qb2u1so1_250.gif

• Like 1

γιεα, πήρα επιστροφάουα από εφορία. Ε ρε τι κράτος κάναμε! ¨ολες οι πληρωμές στην ώρα τους, ούτε μια ώρα καθυστέρηση! Αυτό θα πει να έχεις πρωτογενές πλεόνασμα!

παίρνεις αυτό οταν τελειώσει το χαρτί κουζίνας σου

SeedPotsRoll2.jpg

του ανοίγεις μια τρύπα στο κάτω μέρος 2 δάχτυλα πριν το τέλος να ειναι χοντρή να περνάει το δάχτυλο(δείκτης) σου με το ζόρι

παίρνεις ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο λιγα εκατοστά σε σχήμα τετράγωνο (δίπλωσε το 2-3 φορες) και αφήνεις μια άκρη να το πιάνεις . το βάζεις μέσα στην τρύπα να πάρει σχήμα σαν κουταλάκι. του ανοίγεις τρύπες με ενα ψαλιδάκι για τα νύχια και το βάζεις στην τρύπα του κυλίνδρου.

το γεμίζεις, κλείνεις την μπροστά τρύπα με το ένα χέρι κ η άλλη τρύπα του κυλινδρου ειναι στο στόμα σου , ανάβεις με αναπτηρα κ ταυτόχρονα ρουφάς όσο ποιο δυνατά κ για ποιο πολυ μπορείς. δεν αφήνεις το χέρι σου απο την τρύπα μέχρι να μη μπορείς άλλο (μερικά sec) αφήνεις την τρύπα κ ρουφάς ότι καπνό έχει μείνει μέσα.

με τα 40euro γεμίζεις για μέρες , το ναργιλέ τι τον ήθελες? δεν πιστευω να αρχίζεις ναργιλέ οτι ειναι υγιεινός ε?

1 ώρα ναργιλές = 100 τσιγάρα

Εγώ με μπουκαλάκι κοκοκακόλας, καλαμάκι, τσίχλα και μαυροδάφνη το 'χα κάνει.

Στις 10 τζούρες αρχίσαμε μανούρα με κάτι πάνκηδες.

Not even once kids.

• Like 1

• Moderators

Γυρισα απο "διακοπες" απο το μαγευτικο Halkoutsa Bay Resort. Σημερα στη δουλεια γαμηθηκε ο Ζευς και ΠΕ ΘΑ ΝΑ. Αν δεν ειχα γυρισει απο διακοπες θα ειχα κλαταρει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...