Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε δεν ειχα τι να δω και βάζω βαπιρ ντάιαρις και ειναι ποιο σαπουνόπερα απο πέρσι 
ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ -.-

Δημοσ.

Έχει κανείς να μου δώσει στο τζαμπέ μνήμες ddr2 ή έστω κάτω από 10 ευρώ; Να μου τις ταχυδρομήσει κιόλας γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη για συναντήσεις τελευταία.

Δημοσ.

έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να μην είμαστε μονοι μας στο πλανητικό σύστημα και το ενδότερο διάστημα ?

ο κόσμος του βίντεο ειναι ζωγραφιστός ? η έχει vsync - blur?///?
                                                                                              - -
                                                                                               /
                                                                                               o
Δημοσ.

Έχει κανείς να μου δώσει στο τζαμπέ μνήμες ddr2 ή έστω κάτω από 10 ευρώ; Να μου τις ταχυδρομήσει κιόλας γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη για συναντήσεις τελευταία.

Μην γίνεστε άπληστοι ρε. Όλοι μια οικογένεια είμαστε εξάλλου.

Γεια σου Vozi, έχω περισσευούμενα modules των 1GB, PC-4200.

Δε θέλω λεφτά, ούτε συνάντηση για παράδοση. Το μόνο που θέλω είναι

να παίξω ένα παιχνίδι. Εδώ και καιρό προκαλείς την οργή των άλλων με αυτά που γράφεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εξιλεωθείς για τα παιχνίδια που έπαιζες εις βάρος τους, παίζοντας ένα δικό μου. Μέσα σε έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, κάπου στη Θεσσαλονίκη έχω κρύψει 2 τέτοια modules. Το ένα είναι δώρο από μένα για σένα, το άλλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις. Ωστόσο, το ένα από αυτά έρχεται με ένα τίμημα. Πόσο μακρυά θα φτάσεις για να αποφύγεις το σπαστικά αργό φόρτωμα του browser στο σύστημα σου; Μην ξεχνάς, άπαξ και βρεθείς στην κόλαση, μόνο ο διάολος μπορεί να σε βοηθήσει. Ο χρόνος κυλάει.

CINNvXG.jpg

• Like 7
Δημοσ.

έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να μην είμαστε μονοι μας στο πλανητικό σύστημα και το ενδότερο διάστημα ?

Εμείς και όλοι τούτοι που γράφουν sci-fi και οι εξωβιολόγοι και γενικά όλοι από τις απαρχές του ανθρώπινου είδους...

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου Vozi, έχω περισσευούμενα modules των 1GB, PC-4200.

Δε θέλω λεφτά, ούτε συνάντηση για παράδοση. Το μόνο που θέλω είναι

να παίξω ένα παιχνίδι. Εδώ και καιρό προκαλείς την οργή των άλλων με αυτά που γράφεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εξιλεωθείς για τα παιχνίδια που έπαιζες εις βάρος τους, παίζοντας ένα δικό μου. Μέσα σε έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, κάπου στη Θεσσαλονίκη έχω κρύψει 2 τέτοια modules. Το ένα είναι δώρο από μένα για σένα, το άλλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις. Ωστόσο, το ένα από αυτά έρχεται με ένα τίμημα. Πόσο μακρυά θα φτάσεις για να αποφύγεις το σπαστικά αργό φόρτωμα του browser στο σύστημα σου; Μην ξεχνάς, άπαξ και βρεθείς στην κόλαση, μόνο ο διάολος μπορεί να σε βοηθήσει. Ο χρόνος κυλάει.

CINNvXG.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς και όλοι τούτοι που γράφουν sci-fi και οι εξωβιολόγοι και γενικά όλοι από τις απαρχές του ανθρώπινου είδους...

σχόραμε τόμι , ξεχάστηκα 

ΣΧΟΡΑΜΕ ΤΟΜΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...