viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 και το ληστεψανε και το ξανα-αγορασε. Αγαπουλης ο BT...
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ρε δεν ειχα τι να δω και βάζω βαπιρ ντάιαρις και ειναι ποιο σαπουνόπερα απο πέρσι ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ -.-
GreekMonkey Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έχει κανείς να μου δώσει στο τζαμπέ μνήμες ddr2 ή έστω κάτω από 10 ευρώ; Να μου τις ταχυδρομήσει κιόλας γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη για συναντήσεις τελευταία.
GreekMonkey Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μην γίνεστε άπληστοι ρε. Όλοι μια οικογένεια είμαστε εξάλλου.
linkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://kotaku.com/guy-pretends-to-be-serial-killer-terrorizes-gta-online-1652821749
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://kotaku.com/guy-pretends-to-be-serial-killer-terrorizes-gta-online-1652821749 he is not dying...
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να μην είμαστε μονοι μας στο πλανητικό σύστημα και το ενδότερο διάστημα ? ο κόσμος του βίντεο ειναι ζωγραφιστός ? η έχει vsync - blur?///? - - / o
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έχει κανείς να μου δώσει στο τζαμπέ μνήμες ddr2 ή έστω κάτω από 10 ευρώ; Να μου τις ταχυδρομήσει κιόλας γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη για συναντήσεις τελευταία. Μην γίνεστε άπληστοι ρε. Όλοι μια οικογένεια είμαστε εξάλλου. Γεια σου Vozi, έχω περισσευούμενα modules των 1GB, PC-4200. Δε θέλω λεφτά, ούτε συνάντηση για παράδοση. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ένα παιχνίδι. Εδώ και καιρό προκαλείς την οργή των άλλων με αυτά που γράφεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εξιλεωθείς για τα παιχνίδια που έπαιζες εις βάρος τους, παίζοντας ένα δικό μου. Μέσα σε έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, κάπου στη Θεσσαλονίκη έχω κρύψει 2 τέτοια modules. Το ένα είναι δώρο από μένα για σένα, το άλλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις. Ωστόσο, το ένα από αυτά έρχεται με ένα τίμημα. Πόσο μακρυά θα φτάσεις για να αποφύγεις το σπαστικά αργό φόρτωμα του browser στο σύστημα σου; Μην ξεχνάς, άπαξ και βρεθείς στην κόλαση, μόνο ο διάολος μπορεί να σε βοηθήσει. Ο χρόνος κυλάει. 7
LongTom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να μην είμαστε μονοι μας στο πλανητικό σύστημα και το ενδότερο διάστημα ? Εμείς και όλοι τούτοι που γράφουν sci-fi και οι εξωβιολόγοι και γενικά όλοι από τις απαρχές του ανθρώπινου είδους... 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Γεια σου Vozi, έχω περισσευούμενα modules των 1GB, PC-4200. Δε θέλω λεφτά, ούτε συνάντηση για παράδοση. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ένα παιχνίδι. Εδώ και καιρό προκαλείς την οργή των άλλων με αυτά που γράφεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εξιλεωθείς για τα παιχνίδια που έπαιζες εις βάρος τους, παίζοντας ένα δικό μου. Μέσα σε έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, κάπου στη Θεσσαλονίκη έχω κρύψει 2 τέτοια modules. Το ένα είναι δώρο από μένα για σένα, το άλλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις. Ωστόσο, το ένα από αυτά έρχεται με ένα τίμημα. Πόσο μακρυά θα φτάσεις για να αποφύγεις το σπαστικά αργό φόρτωμα του browser στο σύστημα σου; Μην ξεχνάς, άπαξ και βρεθείς στην κόλαση, μόνο ο διάολος μπορεί να σε βοηθήσει. Ο χρόνος κυλάει. 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμείς και όλοι τούτοι που γράφουν sci-fi και οι εξωβιολόγοι και γενικά όλοι από τις απαρχές του ανθρώπινου είδους... σχόραμε τόμι , ξεχάστηκα ΣΧΟΡΑΜΕ ΤΟΜΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑ!
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 το κόπιραιτ του τόμι το έχω εγώ,βρες κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις