slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 #dedication 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 #dedication Our brother is free! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Our brother is free! Anol shalom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Free Palestine και τα σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Γιατί του το έκανες αυτό; Ε δε πηγαμε για ρουχα, παπουτσια κλπ. Για αυτα παω μονη μου. Δε μπορω να σερνω απο πισω μου ουτε φιλη/αδερφη. Αν δεις πως μπαινω σε μαγαζια που δε τα ξερω και σκαναρω αν εχει κατι ενδιαφερον θα παθεις πλακα. Πηγαμε για διάφορα ειδη σπιτιου (απο εργαλειοθηκες μεχρι κουτια για τακτοποιηση), οποτε επρεπε να τα παρουμε μαζι, ασχετα που εγω απλα εβαζα στο καροτσι και αυτος μονο πληρωνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εγω απλα εβαζα στο καροτσι και αυτος μονο πληρωνε. την έχεις σκίσει τη γάτα από νωρίς. εύγε φίλη κωλοπετσωμένη σαλονικιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ε δε πηγαμε για ρουχα, παπουτσια κλπ. Για αυτα παω μονη μου. Δε μπορω να σερνω απο πισω μου ουτε φιλη/αδερφη. Αν δεις πως μπαινω σε μαγαζια που δε τα ξερω και σκαναρω αν εχει κατι ενδιαφερον θα παθεις πλακα. Πηγαμε για διάφορα ειδη σπιτιου (απο εργαλειοθηκες μεχρι κουτια για τακτοποιηση), οποτε επρεπε να τα παρουμε μαζι, ασχετα που εγω απλα εβαζα στο καροτσι και αυτος μονο πληρωνε. γυνιαίκες!!! παντρεύτηκες δερφούλαμ ? κ δε με ειπες να ρθω παρανυφάκι ? με φαντάζεσαι σε mini νυφικό να κρατάω την ουρά ? :""3 την έχεις σκίσει τη γάτα από νωρίς. εύγε φίλη κωλοπετσωμένη σαλονικιά. STOP REPRODUCE DAT FEKIN WORD WOMAN! με προκαλεί εκνευρισμό :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 STOP REPRODUCE DAT FEKIN WORD WOMAN! με προκαλεί εκνευρισμό :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 κρίμα κ ειχα σχέδια για απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 How I loathe cover letters Πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλά παντού έτσι είναι με τις μαφίες,μας έλεγε ένας Κολομβιανός, στο μάθημα γλώσσας, πως στον δρόμο φοβόταν να κάμει μαγκιές γιατί οι μπράβοι των καρτέλ είχαν στα αμάξια από υποπολυβόλα μέχρι αντι-αρματικά(για μπλόκα) και είχαν αναφερθεί κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες με "νταήδες" να τους τρώει το μαύρο χώμα. κάτι τέτοιο: Kαναδα που ειμανε, εκανα κολλητη παρεα με ενα τρελο τυπακι, Καναδος με μανα απο Κολομβια και πατερα Νορβηγο. 1.90 με φατσα λατινου, σαν πορτιερης ηταν. Τεσπα, μου ειχε πει τα απειρα για το τι συνεβαινε εκει κατω και αυτος ηταν και απο Cali που ειναι απο τα πιο νορμαλ μερη στην Κολομβια. Δεν κανεις μαγκιες εκει κατω για κανενα λογο, η σκοπολαμινη ρεει αφθονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Free Palestine και τα σχετικά. u wot m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Το λυγίζει τελικά το αιφόνι Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Γιατί κρίμα ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 attention whore μας βγήκε ο κύριος. Τι βγαίνει και το λέει ? δηλαδή πας να φας σε ενα εστιατόριο που φτιάχνει ωραίο φαγητό , τι ρωτάς πριν πας να φας , αν ειναι ωραίο το φαγητό του , ή αν του αρέσουν οι ορθοπεταλιές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις