TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ευτυχως που εστειλε 2 κομματια σπανακόπιτα η γειτονισα Viper2005, ένας σύγχρονος ερημίτης, ένας ερημίτης with benefits... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όσοι δεν είστε Θεσσαλονίκη, αμοληθείτε για πρέζα όπλα και πουτάνες. ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είναι πάνω. ΟΛΟΙ όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 What a disgusting normalfag... εγω? εγω ΡΕ? μην σε βρω πουθενα στην μεσογειων, θα σε παρω παραμαζωμα με το μελλοντικο Ι.Χ. μου Viper2005, ένας σύγχρονος ερημίτης, ένας ερημίτης with benefits... που χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Παντως αν και ιδιαιτερα βρωμικουλες με τον χωρο τους, την προσωπικη τους υγιεινη την τηρουσαν, πεντακαθαροι παντα. Ασχετα αν στο αμαξι τους ειχε χυθει λαδι απο μια κονσερβα τονου που ηθελαν να φανε μεσα και απλα εμεινε εκει. Για μηνες. Μεχρι που το παρεδωσαν το αμαξι (ηταν νοικιασμενο) και τους ζητησαν να πληρωσουν καποια χρηματα γιατι το ειχαν σε κακο χαλι, λεκεδες, βρωμα και καψιματα απο τσιγαρο στις ταπετσαριες. Τεσπα αρκετα τους εθαψα, καλα τυπακια ηταν γενικα, απλως βρωμιαρηδες του κερατα Εστω και ετεροχρονισμενα, εχουμε παει με φιλο που σπουδαζε kingston-landon στο σπιτι συμφητητριας του και η τυπισσα αφου ειχε κανει το κλασικο με τα πιατα στον νυπτηρα, ειχε βαλει και την σφουγγαριστρα μεσα και εκανε με το ιδιο νερο το πατωμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 To τερμάτισε στα τέρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εστω και ετεροχρονισμενα, εχουμε παει με φιλο που σπουδαζε kingston-landon στο σπιτι συμφητητριας του και η τυπισσα αφου ειχε κανει το κλασικο με τα πιατα στον νυπτηρα, ειχε βαλει και την σφουγγαριστρα μεσα και εκανε με το ιδιο νερο το πατωμα. Ω. Θεε μου. Ενταξει ειναι κοινη φακην λογικη μερικα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 In other news (viper copyrights)... Γιατι ξαφνικα σταματησε να παιζει μπαλα με το λαπτοπακι μου η apple cinema display (του 2002) ως extended desktop?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ε να μην ψιχαλίσει μόλις απλώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ε ρε γέλια ,πιστέψανε τη hoax για τις all day night @ december .............και το αναπαράγουν στο fb κ οχι μόνο ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ FUCKIN GOOGLάρισμα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 i approve dis marketing orientation 4 βρακια επισης το captsa μου εβγαλε "if it fits" XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 i approve dis marketing orientation 4 βρακια επισης το captsa μου εβγαλε "if it tits" XD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 i approve dis marketing orientation 4 βρακια επισης το captsa μου εβγαλε "if it fits" XD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 viper kinky boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Coolers για την 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 i approve dis marketing orientation 4 βρακια επισης το captsa μου εβγαλε "if it fits" XD τέλεια ειναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις