LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και οι τραγουδιάρηδες,αλλά μου αρέσει η σκορδαλιά(ο βακαλάος όχι ιδιαίτερα) και μου λείπει ιδιαίτερα εδώ στα ξένα και στα αλαργινά. 28η Οκτωβρίου δίχως σκορδαλιά+βακαλάο = μισή ημέρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 A 51-year-old man suffered a heart attack, received threatening mail, and was subject to a hate campaign after he was falsely accused of owning a film of a woman having sex with a tiger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μη σκας ΛογκΤομ, εδώ ο άλλος βρέθηκε τέτοια μέρα χωρί ψωμί. Το ζαχαροπλαστυείο όντως ήταν ανοιχτό άλα δεν είχε ψωμί. Ε πάρε παντεσπάνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η μερα σηκωνει μπριζολιδια στην σχαρα και γιαουρτοσκορδιον ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Νόμισα οτι demo ηταν ο πιλότος και είπα οτι το παιδί με τα aviator ειναι part time...Το παιδι με τα αβιειτορ ειναι ιπτάμενος.Demo ειναι το team οχι μονο ο πιλότος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 πωπω ψήσαμε σήμερα μπριζόλες σουβλάκια και κακό,τηγανιτές πατάτες τζατζίκια μπίρες κρασιά. από αύριο ράψιμο το στόμα ξανά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 'Το f16 και τα 9G' Αυτα τα παιδιά απο την σαλονικα. Tsktsktsk Το παιδι με τα αβιειτορ ειναι ιπτάμενος. Demo ειναι το team οχι μονο ο πιλότος. Άλλο είναι το πραγματικά σημαντικό θέμα. Άκουσα The Passing of the Blue Crown OC Remix ή μου φάνηκε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 πωπω ψήσαμε σήμερα μπριζόλες σουβλάκια και κακό,τηγανιτές πατάτες τζατζίκια μπίρες κρασιά. από αύριο ράψιμο το στόμα ξανά Έτσι σήμερα είχες την δίαιτα της Παναγιάς... Από αύριο του ανανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 όχι ρε από αύριο το καθημερινό πρόγραμμα. μια παρασπονδία που και που δεν κάνει κακό. (το λέω αυτό γιατί με περιμένει cheesecake στο ψυγείο χοχο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 όχι ρε από αύριο το καθημερινό πρόγραμμα. μια παρασπονδία που και που δεν κάνει κακό. (το λέω αυτό γιατί με περιμένει cheesecake στο ψυγείο χοχο) Cheesecake για 28η; Πολύ πρωχό. Εγώ θα την έβγαζα με κανένα χαλβά ή στην χειρότερη με παστέλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 μόλις έγινα φίλος με την μανούλαμ στο φέησμπουκ, χοχοχο! Προβλέπω γέλιο! Επίσης, να μια σωστή κι ενδιαφέρουσα έρευνα: Οι έξυπνοι πίνουν περισσότερο. επίσης, γαμώ τον κωλόκαιρο γαμώ, δεν μπορέσαμε να βουτήξουμε για κάνα χταπόδι γαμώ, και πώς θα βγει η χρονιά με 5 μόλις χταπόδια στον καταψύκτη γαμώ; Και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία, την άνοιξη τώρα θα ματαέρθουμε στο γαλατικό χωριό... Ευτυχώς που πήγε πολύ καλά το καζάνιασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Cheesecake για 28η; Πολύ πρωχό. Εγώ θα την έβγαζα με κανένα χαλβά ή στην χειρότερη με παστέλι... αμερικανιές παιδί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 εγώ έχω 8 Γιαννιώτικα στο ψυγείο, με περιμένουν να τσακίσω καναδυό πριν τον γκαϊφέ πριν τον δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχώς που πέρασε η γειτόνισα και έφερε σπανακόπιτα γιατι θα την έβγαζα με πρωτεινη και oats. Σπερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καραλόλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις