NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 και σου ρχεται ο φρόντο (no offence Νίκο) το ψηλός είναι προυπόθεση δε γίνεται αλλιώς έχουμε και τα κόμπλεξ μας! Δεν παρεξηγούμαι καλέ! Άλλωστε και εγώ 1.80 θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ελα κάτιε εδώ είσαι. μια χαρά. του ρίχνω 4 πόντους με τακούνια Δεν παρεξηγούμαι καλέ! Άλλωστε και εγώ 1.80 θέλω. δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μα κι εσύ ρε τύπε 1,80 αν βάλει τακούνι θα κατεβάζει μόνη τις κουρτίνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 1.78 σύμφωνα με την αστυνομική ταυτότητα. Έχω μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά και παιχνίδια και 37" τηλεόραση . katie δεν μπορεις να πεις υπαρχει potential 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 του ρίχνω 4 πόντους με τακούνια δεν παίζει Γιατί να μην παίζει καλέ? Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ εγώ! μα κι εσύ ρε τύπε 1,80 αν βάλει τακούνι θα κατεβάζει μόνη τις κουρτίνες. Ένα θα σου πω! Ψηλοτάβανο σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 πέρα απο τις προυποθέσεις που έχει ο καθένας και η καθεμιά στο μυαλό που ειναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός μας, το ποιο ελεεινό ειναι οταν η επιλογή συντρόφου όπως και κάθε άλλη σημαντική απόφαση στην ζωή μας γίνεται με κριτήριο τι θα πει η φίλη , ο περίγυρος κλππράττουν βιασμό της ατομικής τους ελευθερίας και δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανα πάσα στιγμή.εγώ ειμαι ok με αυτό , οι περισότεροι όχι , γιατι έχουν την ψευδαίσθηση οτι θα ζήσουν για πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να σου βρω από άλλη εθνικότητα,θα δυσκολευτώ από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να σου βρω από άλλη εθνικότητα,θα δυσκολευτώ από Ελλάδα. Ψηλώνουν πολύ τώρα τελευταία και εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ανασφάλειες. Το τοπικ. #μαζευτείτε Σπερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να σου βρω από άλλη εθνικότητα,θα δυσκολευτώ από Ελλάδα. Γερμανό??? :D Δανό???? Σουηδό έστω δεν πέφτω πιο κάτω... πέρα απο τις προυποθέσεις που έχει ο καθένας και η καθεμιά στο μυαλό που ειναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός μας, το ποιο ελεεινό ειναι οταν η επιλογή συντρόφου όπως και κάθε άλλη σημαντική απόφαση στην ζωή μας γίνεται με κριτήριο τι θα πει η φίλη , ο περίγυρος κλπ πράττουν βιασμό της ατομικής τους ελευθερίας και δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανα πάσα στιγμή. εγώ ειμαι ok με αυτό , οι περισότεροι όχι , γιατι έχουν την ψευδαίσθηση οτι θα ζήσουν για πάντα γενικά δεν ακούω κανέναν, εμένα να μ'αρέσει και να μου βγάζει κάτι, έτσι κι αλλιώς οι άλλοι κρίνουν με βάση τα δικά τους κριτήρια δεν καταλαβαίνουν τα δικά σου... Ψηλώνουν πολύ τώρα τελευταία και εδώ! τι εννοείς τώρα τελευταία, θα με πάτε μέσα στο τέλος!!! Plus δεν έχουμε ξανθούς darling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ψηλώνουν πολύ τώρα τελευταία και εδώ! φταίνε οι προσμίξεις μάλλον. Γερμανό??? :D Δανό???? Σουηδό έστω δεν πέφτω πιο κάτω... γενικά δεν ακούω κανέναν, εμένα να μ'αρέσει και να μου βγάζει κάτι, έτσι κι αλλιώς οι άλλοι κρίνουν με βάση τα δικά τους κριτήρια δεν καταλαβαίνουν τα δικά σου... έχω κάτι άκρες Λετονία,ψήνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 τι εννοείς τώρα τελευταία, θα με πάτε μέσα στο τέλος!!! Plus δεν έχουμε ξανθούς darling Α, εγώ για τα κοριτσάκια ξέρω! Plus, από 15 και πέρα είσαι εντάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οι ψηλές να πάνε για παρέλαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Λιγα τα λογια σας για τους κοντους ε. Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 φταίνε οι προσμίξεις μάλλον. έχω κάτι άκρες Λετονία,ψήνεσαι; ε όχι και Λετονία ρε κορίτσι... Γερμανός είναι το ιδανικό μου... λοιπόν θα μετοικίσω, έχω σουξέ στους ξένους, οι έλληνες τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις