nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Άμα σου κάνει εντύπωση το 1.5k περίμενε να δεις κάτι άλλες που φτάνουν και 5ψήφια ποσά, είχα πετύχει και μία που ανέβαζε donates για καινούργιο αμάξι και της κάνανε κανονικότατα. Ξέρω ότι είναι αληθινά γιατί υπάρχουν μεταξύ άλλων και πλούσιοι από ΗΑΕ κλπ που δεν ξέρουν τι έχουν και αράζουν twitch έτσι. Το συμπέρασμα είναι πως αν είσαι gurl gamer παίρνεις νέο pc σε 30 λεπτά με 2 ώρες. Πλησιάζει η ώρα της τελικής αναμέτρησης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Άμα σου κάνει εντύπωση το 1.5k περίμενε να δεις κάτι άλλες που φτάνουν και 5ψήφια ποσά, είχα πετύχει και μία που ανέβαζε donates για καινούργιο αμάξι και της κάνανε κανονικότατα. Ξέρω ότι είναι αληθινά γιατί υπάρχουν μεταξύ άλλων και πλούσιοι από ΗΑΕ κλπ που δεν ξέρουν τι έχουν και αράζουν twitch έτσι. Το συμπέρασμα είναι πως αν είσαι gurl gamer παίρνεις νέο pc σε 30 λεπτά με 2 ώρες. Πλησιάζει η ώρα της τελικής αναμέτρησης. Είμαστε 2 στον πόλεμο.Εμπρός αδέρφια όλοι μαζί. Pussyslaves καλοί μόνο νεκροί. Άμα πάω εγώ στο twitch και δείξω λίγο πλατούλα Or something Πιο πιθανό είναι να με κάνουν report. http://www.polygon.com/2014/10/27/7079631/twitch-topless-ban-code-sexually-suggestive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γαμώ τα ταχυδρομεία μου γαμώ, έχω παραγγείλει από το εβαυ 7-8 πράγματα, το παλιότερο ενάμισο μήνα πριν και έχει έρθει μόνο το ένα που ήρθε με κούριερ. Τα υπόλοιπα ούτε σημάδι. Φταίω να πάω να βάλω φωτιά τώρα; Θα το έκανα αλλά μπορεί να καεί και το δέμα μαζί. Και τώρα τι; Άμα ζητήσω ριφάντ από 5-6 άτομα μαζί δεν θα με περάσουν για τζαμπατζή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ούτε οι κινέζοι δεν δίνουν refund τώρα πια Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πήγα να βάλω το mini-jack στο αυτί και το ακουστικό στην θύρα του jack #beforecoffeethings. Κάποτε τις τύπισσες που πληρώνονταν να τις βλέπουν μέσω web-cam τις έλεγαν cam σεχ girls ,τώρα βλέπω άλλαξαν όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα μικρά μου πονυ και χρόνια πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα μικρά μου πονυ και χρόνια πολλά. καλημέρα κ του χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ποιός γιορτάζει σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν σου θυμιζει τιποτα η 28η Οκτωβριου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ε και γιορτάζουμε; Άντε να πεις τιμάω, αλλά η γιόρτη δεν κολλάει πόσο μάλλον να λες και χρόνια πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μην είστε τόσο αντί συστημικοι και σκισετε κανένα καλσον. Την αργία δεν την τηρείτε να φανταστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Told Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις