Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε ειναι καποιοι ανθρωπο που απλα δεν σκαμπαζουν. 3 πλυντηρια και 3 στεγνωτηρια για 20 διαμερισματα εχουμε, μια χαρα θα επρεπε να επαρκουν. Αμ δε, ειναι καποιες καμπιες που απλα βαζουν πλυντηριο και πανε και τα μαζευουν μετα απο 3 ωρες. Δεν ξερω αν ειναι λογικο ωρες ωρες να χανω την υπομονη ή απλα γινομαι σκατογερος.

Γ@μ@ τους και βγάλτα,εγώ μιλάω για καταστάσεις που πήγαινα +- 2 λεπτά και τα έβρισκα έξω. Για τέτοια σκουλήκια ο λόγος.

Από εκεί και πέρα έγινα και εγώ κοπρόσκυλο και τα πετούσα έξω, 2 φορές σταμάτησα την πλύση του/της κάμπιας που μου τα είχε βγάλει έξω και από τα νεύρα μου θα γ@μουσα το πλυντήριο....

Όταν οι άλλοι είναι ΖΩΑ και δεν καταλαβαίνουν από καλή γειτονία δεν μπορείς παρά να συμπεριφέρεσαι έτσι...

Παιδιά με τα κοινόχρηστα πλυντήρια από άποψη υγιεινής τι παίζει;

2 χρόνια που το πάω έτσι δεν έπαθα τίποτα,αλλά στον στρατό π.χ. δεν θα χρησιμοποιούσα το πλυντήριο ούτε να μεν πλήρωναν.

Ανάλογα την περίπτωση,τα καλά συντηρημένα δεν έχουν πρόβλημα από όσο ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά με τα κοινόχρηστα πλυντήρια από άποψη υγιεινής τι παίζει;

Αμα ειναι καλοσυντηρημενα, δεν εχεις προβλημα. Και στον Καναδα και εδω Μουρικα δεν ειχα ποτε κανενα θεμα.

Γ@μ@ τους και βγάλτα,εγώ μιλάω για καταστάσεις που πήγαινα +- 2 λεπτά και τα έβρισκα έξω. Για τέτοια σκουλήκια ο λόγος.

Από εκεί και πέρα έγινα και εγώ κοπρόσκυλο και τα πετούσα έξω, 2 φορές σταμάτησα την πλύση του/της κάμπιας που μου τα είχε βγάλει έξω και από τα νεύρα μου θα γ@μουσα το πλυντήριο....

Όταν οι άλλοι είναι ΖΩΑ και δεν καταλαβαίνουν από καλή γειτονία δεν μπορείς παρά να συμπεριφέρεσαι έτσι...

2 χρόνια που το πάω έτσι δεν έπαθα τίποτα,αλλά στον στρατό π.χ. δεν θα χρησιμοποιούσα το πλυντήριο ούτε να μεν πλήρωναν.

Ανάλογα την περίπτωση,τα καλά συντηρημένα δεν έχουν πρόβλημα από όσο ξέρω.

Δηλαδη θες να εισαι ανθρωπος και ανθρωπινος και ολα τα καλα και δεν γινεται ρε μαν. Το αστειο ειναι οτι στην πολυκατοικια, οι μλκιες γινονται ΠΑΝΤΑ απο graduates που τελειωσαν προσφατα και εμεναν σε εστιες και δεν εχουν μαθει ακομα πως να συμπεριφερονται στον εξω κοσμο.

Τι εννοείτε με το καλοσυντηρημένα;;

σοβαρά ρωτάω.

Σε μας ερχεται συνεργειο 2 φορες τον μηνα που κανει disinfect ολο τον χωρο καθως επισης κανει 1 cycle τα πλυντηρια με ενα ειδικο καθαριστικο που δεν ξερω τι ειναι ακριβως. Επισης αμα πλενεις με καυτο νερο και detergent με bleach δεν εχεις θεμα, ψοφανε τα παντα.

Δηλαδη θες να εισαι ανθρωπος και ανθρωπινος και ολα τα καλα και δεν γινεται ρε μαν. Το αστειο ειναι οτι στην πολυκατοικια, οι μλκιες γινονται ΠΑΝΤΑ απο graduates που τελειωσαν προσφατα και εμεναν σε εστιες και δεν εχουν μαθει ακομα πως να συμπεριφερονται στον εξω κοσμο.

Χέσε μέσα,τώρα αναγκάστηκα να πάω σε shared kitchen σπίτι,λόγω επιδότηση με γειτόνους κυρίως φοιτηταριό σε μάστερ+ και είναι η κόλαση phase 2. Τα άτομα είναι κατσίβελοι και ζώα σε βαθμό που δεν έχω ξαναζήσει εκτός στρατού.

Περπατάν στους κοινόχρηστους χώρους ξυπόλητοι,φέρνουν τα κωλοποδήλατα πάνω και γεμίζουν λάσπη την είσοδο(ενώ έχει θέση έξω και δεν υπάρχει περίπτωση κλοπής),δεν καθαρίζουν ποτέ όταν χρησιμοποιούν την κουζίνα ή όταν είναι η σειρά τους να συγυρίσουν τον κοινόχρηστο χώρο και γενικά πολύ θα το ήθελα να τους περιχύσω με ναπάλμ.

Το ωραίο είναι ότι ξέρουν να αγοράζουν μάρκες ρούχα και παπούτσια,αλλά να μην κάνουν τον νεροχύτη μια γ@μ@μενη φορά μνι δεν το κατέχουν...

Τι εννοείτε με το καλοσυντηρημένα;;

σοβαρά ρωτάω.

Ότι λειτουργούν σωστά,στις σωστές θερμοκρασίες και ότι φυσικά δεν έχουν τέσσερα δάκτυλα μάκα στα φίλτρα και στον κάδο.

Την συντήρηση την κάνει η εταιρία που έχει τα πλυντήρια ή ο επιστάτης του κτηρίου. 

Επίσης εάν προσέχεις και βάζεις πλυντήριο, τα εσώρουχα κυρίως, σε μεγάλες θερμοκρασίες δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1

Τι τραβάτε κι εσείς εκεί στα ξένα!

Στην περίπτωση μου είναι καθαρά γκαντεμιά.Γιατί ποτέ,μα ποτέ δεν είχα γειτόνους αξιόλογα άτομα.

Πάντα ελπίζω να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι,έστω και εάν είναι ψυχροί και αδιάφοροι.

Συνήθως απογοητεύομαι.

Από εκεί και πέρα,πολύ κατσίβελοι και στα ξένα.Τα λεφτά και η "μόρφωση" δυστυχώς δεν σε κάνουν άνθρωπο...

• Like 1

Ρε νικολιό, εσύ δεν είσαι που κυκλοφορείς με τα σώβρακα απόξω να πούμε όλο τον χρόνο; Τι φλωριές είναι αυτές τελευταία με το κρύο; 

κρυώνω οταν ειναι μέσα μου κάτι κρύο 

αυτό ακούστηκε gay  :mellow: 

• Like 1

Τύπε τόμ όλα τα στραβά σε σένα; μην είσαι κατσικοπόδαρος;

Αυτό το μόνο σίγουρο.

Πραγματικά σε κάποια πράγματα είναι σαν με μούτσωσαν,αλλά τουλάχιστον δεν περιμένω πολλά από τις καταστάσεις,so I got that going for me which is nice.

• Like 1

Χέσε μέσα,τώρα αναγκάστηκα να πάω σε shared kitchen σπίτι,λόγω επιδότηση με γειτόνους κυρίως φοιτηταριό σε μάστερ+ και είναι η κόλαση phase 2. Τα άτομα είναι κατσίβελοι και ζώα σε βαθμό που δεν έχω ξαναζήσει εκτός στρατού.

Περπατάν στους κοινόχρηστους χώρους ξυπόλητοι,φέρνουν τα κωλοποδήλατα πάνω και γεμίζουν λάσπη την είσοδο(ενώ έχει θέση έξω και δεν υπάρχει περίπτωση κλοπής),δεν καθαρίζουν ποτέ όταν χρησιμοποιούν την κουζίνα ή όταν είναι η σειρά τους να συγυρίσουν τον κοινόχρηστο χώρο και γενικά πολύ θα το ήθελα να τους περιχύσω με ναπάλμ.

Το ωραίο είναι ότι ξέρουν να αγοράζουν μάρκες ρούχα και παπούτσια,αλλά να μην κάνουν τον νεροχύτη μια γ@μ@μενη φορά μνι δεν το κατέχουν...

Ότι λειτουργούν σωστά,στις σωστές θερμοκρασίες και ότι φυσικά δεν έχουν τέσσερα δάκτυλα μάκα στα φίλτρα και στον κάδο.

Την συντήρηση την κάνει η εταιρία που έχει τα πλυντήρια ή ο επιστάτης του κτηρίου. 

Επίσης εάν προσέχεις και βάζεις πλυντήριο, τα εσώρουχα κυρίως, σε μεγάλες θερμοκρασίες δεν θα έχεις πρόβλημα.

Tι ηλικιες και εθνικοτητες?? Παντως οπως ειπες κι εσυ, αμα ειναι τραγι ο αλλος, θα ειναι τραγι ειτε ειναι Ελληνας, Αγγλος, Αμερικανος ή Κινεζος.

Τι τραβάτε κι εσείς εκεί στα ξένα!

Εγω δεν χανω την υπομονη μου γιατι το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι υπαρχουν και πολυυυυυυ χειροτερα (εξηγουμαι παρακατω).

Το καλυτερο σκηνικο που εχω πετυχει ειναι σε σπιτι συγγενικου προσωπου, φοιτητη ο οποιος νοικιαζε σπιτι μαζι με αλλους 3 Ελληνες σε κορυφαιο πανεπιστημιο της αμερικης (αυτο για να δειξω οτι υποτιθεται τα ατομα ειχαν μια α' μορφωση και επιπεδο). Αμ δε... Τα επιπλα πρεπει να ειχαν 2 δαχτυλα σκονη χωρις υπερβολη, χλωρινη δεν ειχε δει το σπιτι ουτε για πλακα.

Ηighlight 1: Eιχαν χρησιμοποιησει ολα τα πιατα τα οποια ειχαν κανει ενα βουνο στο νεροχυτη και επειδη τα τυπακια διαφωνουσαν για το ποιος επρεπε να πλυνει τι, τα ειχαν αφησει στον νεροχυτη για κανα μηνα και χρησιμοποιουσαν πλαστικα πιατα και μαχαιροπιρουνα. Περιττο να πω οτι ειχαν γεννηθει τερατα πανω στα πιατα.

Highlight 2: Δεν ειναι ψεμα, οσο απιστευτο και αν ακουγεται αλλα οι μαναδες των παιδιων πετουσαν εναλλαξ Ελλαδα-Αμερικη καθε 1-2 μηνες προκειμενου να καθαρισουν το σπιτι. Εμεναν 2-3 μερες να καθαρισουν το σπιτι και επεστρεφαν Ελλαδα επειδη λεει δεν τις εμπιστευονταν τις καθαριστριες στην Αμερικη οτι θα καναν καλη δουλεια.

Καληνυχτα.

• Like 3

Πρέπει να το έσταζαν οι τύποι που περιγράφεις ε;

Από την άλλη αν δεν σας αφορά μην κράζετε τον άλλον για την καθαριότητα του. Είναι ένα από τα πιο προσωπικά πράγματα για τον καθένα το πόσο καθαρό θέλει να είναι το μέρος που ζει.

Και τέλος, ο Σλέβιν που έχει χαθεί;

Πρέπει να το έσταζαν οι τύποι που περιγράφεις ε;

Από την άλλη αν δεν σας αφορά μην κράζετε τον άλλον για την καθαριότητα του. Είναι ένα από τα πιο προσωπικά πράγματα για τον καθένα το πόσο καθαρό θέλει να είναι το μέρος που ζει.

Και τέλος, ο Σλέβιν που έχει χαθεί;

Αν είσαι αυτός που κατάλαβα ΝΑΙ ΤΥΠΕ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

αν όχι απλα αγνόησε αυτό το ποστ.

Φαντάρος είναι ο σλέβουρας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...