Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ποδόσφαιρο, το σέβομαι, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Ούτε εγώ ασχολούμαι με super league πλέον, αλλά όταν σκάσει το gif και μάθεις το backstory θα καταλάβεις γιατί πρέπει να αρχίσεις.

ουτε εγω δεν καταλαβαινω γιατι βλεπεται ποδοσφαιρο (ποσο μαλλον αθληματα). Φανταζομαι οτι θα ειναι καποιο male bonding ritual.

(το οτι προτιματε να βλέπεται αντι να παίζεται αθληματα το αφηνω γιατι θα γινει την κολασεως)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπα, δεν τα βλέπω τόσο φανατικά, απλά απολαμβάνω το hype, τα highs και τα lows. Επίσης είχα καταλάβει ότι πάνω-κάτω, ίσως όχι απόλυτα, είσαι της άποψης ότι δεν υπάρχει νόημα στο να ασχολείσαι με κάτι στο οποίο δεν συμμετέχεις, αλλά οφείλω να σου γνωστοποιήσω ότι πράγματι αθλούμαι. Είμαι mlg noscoper

Μπα, δεν τα βλέπω τόσο φανατικά, απλά απολαμβάνω το hype, τα highs και τα lows. Επίσης είχα καταλάβει ότι πάνω-κάτω, ίσως όχι απόλυτα, είσαι της άποψης ότι δεν υπάρχει νόημα στο να ασχολείσαι με κάτι στο οποίο δεν συμμετέχεις, αλλά οφείλω να σου γνωστοποιήσω ότι πράγματι αθλούμαι. Είμαι mlg noscoper

τσου

επισης, ενα πραγμα που βρισκω αστειο στο να βλεπεις μπαλα απο την tv ειναι η καμερα και πως κατευθύνει την οπτικη σου για να ξαφνιαστεις οτι σκαει καποιος, απο το υπερπεραν, και κλαδευει καποιον αλλον.

Το βρισκω πραγματικα αστειο.

Πολύ σούπα το παιχνίδι, την έφαγα όλη. Βάλε λίγο αλάτι.

Επίσης εννοείται ότι περιμένω Μήτρογλου reaction gif.

Μετά το πέναλτι λες; Αν ναι, στο 2:20 περίπου για όποιον δεν μπορεί να περιμένει.

• Like 1

η καμερα και πως κατευθύνει την οπτικη σου για να ξαφνιαστεις οτι σκαει καποιος, απο το υπερπεραν, και κλαδευει καποιον αλλον.

Το βρισκω πραγματικα αστειο.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τι εννοείς. Στα replays, που είναι η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ, κάνει κοντινό σε πόδια/σώμα για να φανεί αν υπάρχει επαφή-παράβαση, προφανώς και δεν μπορεί να έχει Αγγελοπουλικό πλάνο. Σε λίγο θα μας πεις ότι 3D>2D.

Μετά το πέναλτι λες; Αν ναι, στο 2:20 περίπου για όποιον δεν μπορεί να περιμένει.

Ναι, στο 2:18. Σε slow motion φαίνεται καλύτερα, το χέρι του λέει "τι έκανα γαμώ" και το στόμα του "lol".

Ρε νικολιό, εσύ δεν είσαι που κυκλοφορείς με τα σώβρακα απόξω να πούμε όλο τον χρόνο; Τι φλωριές είναι αυτές τελευταία με το κρύο; 

Xτυπαω στις μλκισμενης στο 302 να παει να μαζεψει τα ρουχα της να βαλω πλυντηριο και ανοιγει την πορτα ο υπερφουσκωμενος τατουασμενος brah γκομενος της με υφος ροδα τσαντα και κοπανα. Αφου δεν παιξαμε μπουνιες μεσημεριατικα, ολα καλα.

Xτυπαω στις μλκισμενης στο 302 να παει να μαζεψει τα ρουχα της να βαλω πλυντηριο και ανοιγει την πορτα ο υπερφουσκωμενος τατουασμενος brah γκομενος της με υφος ροδα τσαντα και κοπανα. Αφου δεν παιξαμε μπουνιες μεσημεριατικα, ολα καλα.

Πολύ πολιτισμός! Όταν έμενα σε διαμέρισμα με ένα μόνο οικιακό πλυντήριο ανά όροφο(που η εταιρία που νοίκιαζα απλά γ@μιοταν γενικά), απλά τα πετούσαν στην άκρη και έβαζαν τα δικά τους,ΤΑ ΖΩΑ!

Μια φορά έπιασα μια στα πράσα και την ξέχεσα βέβαια,αλλά κάποιος/οι το έκαναν πάλι(η πρώτη είχε φύγει).

Με 15 διαμερίσματα ανά όροφο δυστυχώς δεν ξέρεις ποιος και τι...

Τώρα με το πλυσταριό με τα 10+ επαγγελματικά πλυντήρια ευτυχώς δεν έχω τέτοια παρατράγουδα.

Πολύ πολιτισμός! Όταν έμενα σε διαμέρισμα με ένα μόνο οικιακό πλυντήριο ανά όροφο(που η εταιρία που νοίκιαζα απλά γ@μιοταν γενικά), απλά τα πετούσαν στην άκρη και έβαζαν τα δικά τους,ΤΑ ΖΩΑ!

Μια φορά έπιασα μια στα πράσα και την ξέχεσα βέβαια,αλλά κάποιος/οι το έκαναν πάλι(η πρώτη είχε φύγει).

Με 15 διαμερίσματα ανά όροφο δυστυχώς δεν ξέρεις ποιος και τι...

Τώρα με το πλυσταριό με τα 10+ επαγγελματικά πλυντήρια ευτυχώς δεν έχω τέτοια παρατράγουδα.

Ρε ειναι καποιοι ανθρωποι που απλα δεν σκαμπαζουν. 3 πλυντηρια και 3 στεγνωτηρια για 20 διαμερισματα εχουμε, μια χαρα θα επρεπε να επαρκουν. Αμ δε, ειναι καποιες καμπιες που απλα βαζουν πλυντηριο και πανε και τα μαζευουν μετα απο 3 ωρες. Δεν ξερω αν ειναι λογικο ωρες ωρες να χανω την υπομονη ή απλα γινομαι σκατογερος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...