GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 8 το βράδυ είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κάτι είχα υποψιαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τότε γιατί λες καλημέρα, ενώ είναι νύχτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τότε γιατί λες καλημέρα, ενώ είναι νύχτα; Γιατι μπορει να ειναι δηλωση-απολογισμος της ημερας και οχι ευχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οποτε χρειαστεί κάποιος βοήθεια, βοηθάω με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη , τις τελευταίες μέρες έχω δει την ακυρίλα του κόσμου στο τέρμα. Προσπαθώ να μην ειμαι απότομος , να μην αντιδρώ υπερβολικά με καντήλια και μπουνιές και εκεί που το βρίσκω κάποιος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα μου γυρίσει το μυαλό. Γενικά ειμαι ήρεμος άνθρωπος και ευχάριστη παρέα αλλα έχω αυτό που παίρνω ανάποδες γρήγορα μου χαλάνε το τσι , όποτε ειμαι cool και ευχάριστος ειναι λες κ τσαντίζω κοσμο , πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αριθμούς να μη μπορούν να με πάρουν τηλ και να μ στείλουν sms ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γάμα τους μωρέ κιεσυ F*** the system Καλά μην τρελαινόμαστε, μια χαρά έχω ενταχθεί στο σύστημα... Αλλά έχω συναδέλφους που έρχονται κάθε μέρα με προβλεπέ στολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οποτε χρειαστεί κάποιος βοήθεια, βοηθάω με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη , τις τελευταίες μέρες έχω δει την ακυρίλα του κόσμου στο τέρμα. Προσπαθώ να μην ειμαι απότομος , να μην αντιδρώ υπερβολικά με καντήλια και μπουνιές και εκεί που το βρίσκω κάποιος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα μου γυρίσει το μυαλό. Γενικά ειμαι ήρεμος άνθρωπος και ευχάριστη παρέα αλλα έχω αυτό που παίρνω ανάποδες γρήγορα μου χαλάνε το τσι , όποτε ειμαι cool και ευχάριστος ειναι λες κ τσαντίζω κοσμο , πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αριθμούς να μη μπορούν να με πάρουν τηλ και να μ στείλουν sms ?? ο ορισμός του ηρεμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό για πε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 για πε long story , no point αν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αριθμούς με νοιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τζάμι το σπίτι. Ώρα να μπούνε τα χαλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πιάνω το μούσι μου και ειχε κάτι γλιστερό θυμάμαι οτι ειχα βάλει conditioner πριν που έκανα μπάνιο πως δεν μου έπεσε .. και το θρέφω ενα μήνα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πολύ σούπα το παιχνίδι, την έφαγα όλη. Βάλε λίγο αλάτι. Επίσης εννοείται ότι περιμένω Μήτρογλου reaction gif. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 κατι με το ποδοσφαιρο θα ειναι αυτα που λεει ο αποπανως. το ειδα στο twittar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ποδόσφαιρο, το σέβομαι, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Ούτε εγώ ασχολούμαι με super league πλέον, αλλά όταν σκάσει το gif και μάθεις το backstory θα καταλάβεις γιατί πρέπει να αρχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις