Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Τότε γιατί λες καλημέρα, ενώ είναι νύχτα;

Γιατι μπορει να ειναι δηλωση-απολογισμος της ημερας και οχι ευχη. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οποτε χρειαστεί κάποιος βοήθεια, βοηθάω με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη , τις τελευταίες μέρες έχω δει την ακυρίλα του κόσμου στο τέρμα. Προσπαθώ να μην ειμαι απότομος , να μην αντιδρώ υπερβολικά με καντήλια και μπουνιές και εκεί που το βρίσκω κάποιος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα μου γυρίσει το μυαλό. Γενικά ειμαι ήρεμος άνθρωπος και ευχάριστη παρέα αλλα έχω αυτό που παίρνω ανάποδες γρήγορα 

μου χαλάνε το τσι , όποτε ειμαι cool και ευχάριστος ειναι λες κ τσαντίζω κοσμο , πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό 
υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αριθμούς να μη μπορούν να με πάρουν τηλ και να μ στείλουν sms ??

Γάμα τους μωρέ κιεσυ

F*** the system

Καλά μην τρελαινόμαστε, μια χαρά έχω ενταχθεί στο σύστημα... Αλλά έχω συναδέλφους που έρχονται κάθε μέρα με προβλεπέ στολή.

οποτε χρειαστεί κάποιος βοήθεια, βοηθάω με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη , τις τελευταίες μέρες έχω δει την ακυρίλα του κόσμου στο τέρμα. Προσπαθώ να μην ειμαι απότομος , να μην αντιδρώ υπερβολικά με καντήλια και μπουνιές και εκεί που το βρίσκω κάποιος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα μου γυρίσει το μυαλό. Γενικά ειμαι ήρεμος άνθρωπος και ευχάριστη παρέα αλλα έχω αυτό που παίρνω ανάποδες γρήγορα 

μου χαλάνε το τσι , όποτε ειμαι cool και ευχάριστος ειναι λες κ τσαντίζω κοσμο , πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό 

υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αριθμούς να μη μπορούν να με πάρουν τηλ και να μ στείλουν sms ??

ο ορισμός του ηρεμου 

πριν λίγο μου έρχεται ενα μήνυμα απ το πουθενά απο ενα άτομο που τα σπάσαμε long time ago να μου πει την παπαριά του , το κράταγε καιρό 

για πε

πιάνω το μούσι μου και ειχε κάτι γλιστερό 
θυμάμαι οτι ειχα βάλει conditioner πριν που έκανα μπάνιο  <_< 
πως δεν μου έπεσε .. και το θρέφω ενα μήνα ..

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ποδόσφαιρο, το σέβομαι, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Ούτε εγώ ασχολούμαι με super league πλέον, αλλά όταν σκάσει το gif και μάθεις το backstory θα καταλάβεις γιατί πρέπει να αρχίσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...