viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Διαγράφηκε το θέμα της ομιλούσας γάτας. Ο μοντιέ. Οι αλήτες και τα σχετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Pure wisdom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τον δουκα τον δευτερο να πάρεις για να μην περιμένεις στα φανάρια. In other news Μας έφαγε τον ύπνο η ώρα. Μέρες μηχανή αργότερα, να έχω καμια κανονική δουλειά , τώρα κανα 50ρι με συμφέρει λολ Διαγράφηκε το θέμα της ομιλούσας γάτας. Ο μοντιέ. ημουν μεθυσμένος και το έγραψα περίεργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά λέγεται....βαριέμαι να κάθομαι να ασχολούμαι με μαλακίες γιατί δεν αξίζει.... Σε άλλους είναι.... δεν γουστάρω να χαλάσω την παρέα ή δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, εάν είσαι τέτοιος τύπος. Όπως και να έχει είναι πολύ εκνευριστικό,ιδίως όταν έχουν τουπέ Νομπελίστα... ε ναι γιατί μέτα βγαίνεις και χαμένος αν ασχοληθείς. Συννεφιασμένες καλημέρες μικρά μου πόνυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 $1000? μάγκες, γίναμε http://fw.to/4aNIWNU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Λαλίστατος είσαι τις τελευταίες μέρες viper. Τι συνέβη και έπαψες να είσαι tsundere; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Λαλίστατος είσαι τις τελευταίες μέρες viper. Τι συνέβη και έπαψες να είσαι tsundere; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ελα ρε , για ένα τσίπουρο θα πάμε και κανα μεζέ να μην μας κάτσει βαρύς μεταφραση : τουλάχιστον 2 κανατάκια τσίπουρο . Επίσης δεν ξαναπίνω τσίπουρο ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ναι αλλά δες τι γράφει για το tsundere describes a person who is initially cold and even hostile towards another person before gradually showing their warm side over time. άρα τι απορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Λες να μην ξέρουμε τόσο εγώ όσο και ο viper τον ορισμό του tsundere, για τι είδους βρωμερούς casuals μας περνάς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν τα ξαναπαίρνω με την ψηλή, είμαι άθλιος. Γαλλικός και Linux για να αρχίσουμε να ξυπνάμε. Goodmorning fellas Υ.Γ. Α και φυσικά λίγο Ace Ventura δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=fRO0Xadfdsc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Λες να μην ξέρουμε τόσο εγώ όσο και ο viper τον ορισμό του tsundere, για τι είδους βρωμερούς casuals μας περνάς; Συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=fRO0Xadfdsc 9/10, το μόνο πράμα που τους στέρησε την τελειότητα είναι μια μικρή στιλιστική αλλαγή που θα μπορούσαν να είχαν κάνει: αντί για κεριά (ή ό,τι κρατάνε τέλος πάντων) να είχαν στα χέρια τους μολότοφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις