hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Έχεις να μας προτείνεις μια κούκλα σιλικόνης; Από αυτές τις ρεαλιστικές ξέρεις. Πόσο πάει; Αν δεν έχεις, θα φέρεις; ναι και αυτο φοβερά και τα δυο, εχω παρει και εγω ενα, νταξι και η παλαμη, αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα ε 2
black_rabBiT Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Fleshlight ρε άνθρωπε Δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν ξοδεύει χρήματα, δεν κερατώνει, δεν γκρινιάζει.
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γλυφάδα - Ελευσίνα, 2 ωρες και 15 λεπτά. Κηφισός σημειωτών....στην δε Καβάλας(L.A.) στο ύψος του Σκαραμαγκά, ελληνική χαλυβουργία και Χαλυβουργική ο ΚΑΚΟΣ χαμός. Άνετα κυκλοφορείς με σκάφος.....νιος ήμουν και γέρασα οι δρόμοι μπουρδελο....και σε 2 μηνες θα πρεπει να πληρώσουμε εκ νέου τέλη κυκλοφοριας. Ανταποδοτικά ειναι για τους δρόμους αυτά η προκαταβολή για την κάσα; Κωλοκράτος....ενα ξέσπασμα εμπόλα μας λείπει και λιγο μαύρισμα για να μάστε 100% αφρικάνοι.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Implying οτι βρεχει καθε μερα και ειναι το βασικο μας προβλημα..
black_rabBiT Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Όχι αλλά όποτε βρέχει γίνεται μουνί σου λέει.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ναι και αυτο φοβερά και τα δυο, εχω παρει και εγω ενα, νταξι και η παλαμη, αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα ε Χακερω πες ρε συ κανα κουλο που να σας εχει τύχει. Εχω απειρες ενδιαφερουσες ιστοριες οντας σε καταστημα που αναρωτιέμαι τι μπορεί να παίζει σε ενα σεξ σοπ.
Tenshi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γλυφάδα - Ελευσίνα, 2 ωρες και 15 λεπτά. Κηφισός σημειωτών....στην δε Καβάλας(L.A.) στο ύψος του Σκαραμαγκά, ελληνική χαλυβουργία και Χαλυβουργική ο ΚΑΚΟΣ χαμός. Άνετα κυκλοφορείς με σκάφος.....νιος ήμουν και γέρασα οι δρόμοι μπουρδελο....και σε 2 μηνες θα πρεπει να πληρώσουμε εκ νέου τέλη κυκλοφοριας. Ανταποδοτικά ειναι για τους δρόμους αυτά η προκαταβολή για την κάσα; Κωλοκράτος....ενα ξέσπασμα εμπόλα μας λείπει και λιγο μαύρισμα για να μάστε 100% αφρικάνοι. Πάψε ρε Mr. Γκρίνια...και αύριο, θα βγούνε τα παιδιά στους δρόμους να καθαρίσουν τα φρεάτια.
hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Χακερω πες ρε συ κανα κουλο που να σας εχει τύχει. Εχω απειρες ενδιαφερουσες ιστοριες οντας σε καταστημα που αναρωτιέμαι τι μπορεί να παίζει σε ενα σεξ σοπ. ηρθε σημερα ενας τυπας πριν αρχισει να βρεχει, μπαίνει μεσα, ελα εχουν ερθει? ειναι εδω? εγω κομπλαρω, λεω wtf τι λεει αυτος μπαινει πιο μεσα κοιταει σα να ψαχνει κατι, "ειναι δυο φιλοι μου που περιμενω, θα συναντιόμασταν εδω" μου κανει. οχι δεν εχουν ερθει του λεω και χτυπάει το κινητό του, δεν τον ξαναειδα. μια μερα ηρθε ενας στην μανα μου, για σας, θα ηθελα μια τρομπα ναι να απο κει κλπ ναι αλλα ποσο θα μεγαλώσει; θα φενετε διαφορα ( και κατεβάζει φερμουαρ για να τον βγαλει εξω) ε αρπαζει και η μανα μου ενα μαστίγιο που ειχε δίπλα της και τον πηρε στο κυνήγι ενας αλλος την έπαιζε ρε, με τις τσοντες, εβλεπε το back cover και ειχε βαλει το αλλο χερι του μεσα απο το παντελόνι και την επαιζε ενας αλλος πηρε τηλέφωνο για να ρωτήσει εαν μπορει να επιστρεψει την τρομπα επιδη δεν την χρειάζεται αλλο 2
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πάψε ρε Mr. Γκρίνια...και αύριο, θα βγούνε τα παιδιά στους δρόμους να καθαρίσουν τα φρεάτια. Ντεν εγχει φρεάτιος καρντια μου.....με ψιλόβροχο η l.a. γινεται no cars land οχι σημερα που ο aronofsky έβγαλε το noah2. Storm αν ο bro παει ιατρείο σημερα πες του να παει απο νοσοκομείο μεριά ή από Μάνδρα. Η κανονική είσοδος της Μαγούλας ειναι αδιαπέραστη αφού το τουνελακι ειναι πλημμυρισμένο. Αν δεν έρχεται με scania λοιπόν δεν μπαίνει
nicoc89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 κάτι τέτοιοι με αποτρέπουν απ το να ανοιξω μπουρδέλο
gatokoritso Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 http://www.protothema.gr/greece/article/421064/panikos-se-sholeio-tis-patras-kathigitis-ekopse-tis-fleves-tou-brosta-stous-mathites-tou/
nicoc89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 πως έκοψε τις φλέβες του και καθόταν ήρεμος κ έλεγε δεν έγινε τιποτα κλπ ? δεν πέθανε απο αιμορραγία ?μου φαίνεται τριχιά το άρθρο , μάλλον θα χαράχτηκε και γράφουν οτι νάνε 1
gatokoritso Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 πως έκοψε τις φλέβες του και καθόταν ήρεμος κ έλεγε δεν έγινε τιποτα κλπ ? δεν πέθανε απο αιμορραγία ?μου φαίνεται τριχιά το άρθρο , μάλλον θα χαράχτηκε και γράφουν οτι νάνε τι να κοψει με χαρτοκοφτη μωρε..απλα κοπηκε λιγο και το επαιξε loco με τα αιματα στη μουρη.τωρα τα πιτσιρικια θα κανουν μαλακιες σε αλλο καθηγητη ? 2
Valerie_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλά με χαρτοκόπτη έκανε μια χαρακιά δεν πήρε και φαλτσέτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις