viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δε λέω αυτό, ας τελειώσει την υποχρεωτική. Δεν τα παίρνουν όλοι τα γράμματα ξέρεις, όπως επίσης υπάρχουν και τα ΕΠΑΛ ΕΠΑΣ, χρειαζόμαστε και τεχνικά επαγγέλματα στην αγορά. Να σημειώσω οτι αυτα τα ιδρύματα ειναι ακομα πιο 'ελλιπή' σε σχέση με τα πανεπιστήμια και τα σχετικά...
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 λαδι απο τηγανισμένη πατάτακαι το λιλί σας? ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! αχχαχαχαχαατο ξέρατε οτι οι άντρες μπορεί να βγάλουμε γάλα απο το βυζί μας?είδα εναν στην προπόνηση κ μας λέει κοιτάτε μαλάκες , ζουλάει τη ρώγα του κ έβγαζε γάλαη δικιά μου τίποτα , οσο κ να τη ζουλήξω ειμαι στέρφας :""( 3
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 η τέχνη του σεξ δεν διδάσκεται σε σχολές τιτς ας μάστερ
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Conman fakes 2-year coma to avoid court αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα τιτς ας μάστερ δεν ειμαι δάσκαλος , ειμαι ενας απλώς εραστής ντρουμ ντρουμ ντρουμειμαι ενας απλώς ΟΘΕΟΣ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2014 από nicoc89
slipknot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Άλλος ένας τραγικός τραυματισμός χτύπησε το insomnia. Έκαψα κι εγώ το δάχτυλο μου, εκεί στο πλάι του δείκτη. Ο γιατρός ήταν απόλυτος: δεν θα καταφέρω ποτέ να επιστρέψω στα παλιά επίπεδα postαρίσματος. Γι' αυτό παιδιά να σπουδάζετε, ποτέ δεν ξέρετε πότε κάποιος τραυματισμός θα τερματίσει την καριέρα σας. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 δεν ειμαι δάσκαλος , ειμαι ενας απλός εραστής ντρουμ ντρουμ ντρουμ ειμαι ενας απλώς ΟΘΕΟΣ! Μα γι' αυτό και απευθύνθηκα σε Σένα που ξέρω πόσο το κατέχεις, να μην πλερώνω τζάμπα στα πανεπιστήθια.
LongTom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 επειδη δεν ψηνεται για brainless mmo? Pc master race for: Mods, Sims(flight,sub,armour),emulators,real time-turn based strategy και φυσικά αναδρομική ικανότητα να παίζει τα πάντα με οιαδήποτε τρόπο χειρισμού. Από εκεί και πέρα οι κονσόλες είναι εάν θέλεις να μ@Λ@κ!στεις με φίλους σε κανένα χαζό παιχνιδάκι στο "σαλόνι",όλα τα υπόλοιπα τα κάνεις το ίδιο ή καλύτερα σε πιτσι,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο από αυτό...
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πήγα για 2 σφραγίσματα σήμερα μου λέει κομπλέ τα άλλα , βούρτσιζε κ τα λέμε σε κανα 5μηνο ειναι κ τα δυο απο τη δεξιά μεριά και τώρα μασάω απο την αριστερή (για σημερα) ΜΑΛΑΚΙΑ να μη μπορεις να μασας σα ζώο το φαΐ
Valerie_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 όλα τα υπόλοιπα τα κάνεις το ίδιο ή καλύτερα σε πιτσι
Valerie_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ΤΟ ΗΞΕΡΑ Η VALERIE_ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!!1 ρε μην με δίνεις έτσι στεγνά!!1 Ποίος είναι τούτος; Δεν ξέρω,θα σε γελάσω.
LongTom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω,θα σε γελάσω. Άτι,μήπως μας εργάζεσαι μεσημεριάτικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις