katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου λέγοντας πως βλέπουμε μόνο την μία πλευρά. η άλλη πλευρά νομίζει πως οποτεδήποτε αναφέρω κάτι για τη δουλειά είναι για να τη μειώσω. το 90% της μέρας μου είναι δουλειά, δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτήν την περίοδο... στην τελική της στέλνω career days και σεμινάρια να πάει να δει και τα βγάζει άχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ωραία πρόσεξε μην γίνεται το άλλο γιατί το βλέπω συχνά σε σχέσεις. Μπορεί ή άλλη να μην έχει όρεξη να χαρεί γιατί τραβάει τα δικά της λούκια. Αλλά δεν στο λέει και προσποιείται ενδιαφέρον μόνο που τις βγάινει σε κακία και αρνητικότητα. Μηπώς στις συζητήσεις σας, τα δικά σου μονοπολούν το ενδιαφέρον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ωραία πρόσεξε μην γίνεται το άλλο γιατί το βλέπω συχνά σε σχέσεις. Μπορεί ή άλλη να μην έχει όρεξη να χαρεί γιατί τραβάει τα δικά της λούκια. Αλλά δεν στο λέει και προσποιείται ενδιαφέρον μόνο που τις βγάινει σε κακία και αρνητικότητα. Μηπώς στις συζητήσεις σας, τα δικά σου μονοπολούν το ενδιαφέρον; όχι τα δικά της. ίσα ίσα που πρόσεχα πολύ να μην της πω πράγματα που μπορεί να θύμιζαν παλιές καταστάσεις κτλ και της έλεγα όταν ρωτούσε για τα δικά μου μόνο όχι στο ξεκάρφωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Και πάλι έχω ερώτηση, γιατί να μην αναφέρεις παλιές καταστάσεις; Τόσο κομπλεξική με τις επιλογές της είναι; Δηλαδή jesus ρε γαμώτο, ωριμάστε επιτέλους ρε άνθρωποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Και πάλι έχω ερώτηση, γιατί να μην αναφέρεις παλιές καταστάσεις; Τόσο κομπλεξική με τις επιλογές της είναι; Δηλαδή jesus ρε γαμώτο, ωριμάστε επιτέλους ρε άνθρωποι. δεν ξεπερνάνε όλοι οι άνθρωποι άτομα και καταστάσεις με την ίδια ευκολία... ούτε είναι εντάξει με τον εαυτό τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ψυχολόγος κ καλή τύχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το αιδό της ομως καλυμμενο αυτήνα με βγάζει κάτι ντεκαβλέ , αν και με αρέσει αυτό που βλέπωwut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να στήσω τον πρώτο μου ναργιλέ στο σπίτι. Φακ γεα, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 #ναργιλές χωρίς μαυράκι ελληνικος χωρίς καϊμάκιnicoc89 26/6/2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=311778&catid=3'>το αιδό της ομως καλυμμενο </a><br> αυτήνα με βγάζει κάτι ντεκαβλέ , αν και με αρέσει αυτό που βλέπω<br> wut? <br> </p> Εγω παντως ποτε δε κατάλαβα γιατί μια γυναικεία ρώγα είναι "ντροπή να προβάλλεται και απανω της βαζουν μωσαϊκό ή αστεράκια ξερωγω , ενω η αντρική είναι καθωσπρέπει νορμά . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ψυχολόγος κ καλή τύχη εγώ αυτή ή και οι 2;;;;; (πήγαινε αλλά διαφορά δεν είδαμε να σου πω ) Ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να στήσω τον πρώτο μου ναργιλέ στο σπίτι. Φακ γεα, εύκολο είναι το χω κάνει κι εγώ αλλά προφανώς δεν κάπνισα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγω παντως ποτε δε κατάλαβα γιατί μια γυναικεία ρώγα είναι "ντροπή να προβάλλεται και απανω της βαζουν μωσαϊκό ή αστεράκια ξερωγω , ενω η αντρική είναι καθωσπρέπει νορμά . εγώ πάντως δε το ντρέπομαι το γυναικείο βυζί , με αρέσει ειν γκαλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγω παντως ποτε δε κατάλαβα γιατί μια γυναικεία ρώγα είναι "ντροπή να προβάλλεται και απανω της βαζουν μωσαϊκό ή αστεράκια ξερωγω , ενω η αντρική είναι καθωσπρέπει νορμά . Ρατσισμός, ρατσισμός παντού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εγώ αυτή ή και οι 2;;;;; (πήγαινε αλλά διαφορά δεν είδαμε να σου πω ) Η φίλη σου.. Βασικά, για κάνε κανα ξεκαθάρισμα φίλων του στενού σου κύκλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εγώ πάντως δε το ντρέπομαι το γυναικείο βυζί , με αρέσει ειν γκαλό. Και βγάζει και γάλα.. α? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις