Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου λέγοντας πως βλέπουμε μόνο την μία πλευρά.

η άλλη πλευρά νομίζει πως οποτεδήποτε αναφέρω κάτι για τη δουλειά είναι για να τη μειώσω.

το 90% της μέρας μου είναι δουλειά, δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτήν την περίοδο...

στην τελική της στέλνω career days και σεμινάρια να πάει να δει και τα βγάζει άχρηστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ωραία πρόσεξε μην γίνεται το άλλο γιατί το βλέπω συχνά σε σχέσεις. Μπορεί ή άλλη να μην έχει όρεξη να χαρεί γιατί τραβάει τα δικά της λούκια. Αλλά δεν στο λέει και προσποιείται ενδιαφέρον μόνο που τις βγάινει σε κακία και αρνητικότητα. Μηπώς στις συζητήσεις σας, τα δικά σου μονοπολούν το ενδιαφέρον;

Ωραία πρόσεξε μην γίνεται το άλλο γιατί το βλέπω συχνά σε σχέσεις. Μπορεί ή άλλη να μην έχει όρεξη να χαρεί γιατί τραβάει τα δικά της λούκια. Αλλά δεν στο λέει και προσποιείται ενδιαφέρον μόνο που τις βγάινει σε κακία και αρνητικότητα. Μηπώς στις συζητήσεις σας, τα δικά σου μονοπολούν το ενδιαφέρον;

όχι τα δικά της. ίσα ίσα που πρόσεχα πολύ να μην της πω πράγματα που μπορεί να θύμιζαν παλιές καταστάσεις κτλ και της έλεγα όταν ρωτούσε για τα δικά μου μόνο όχι στο ξεκάρφωτο

Και πάλι έχω ερώτηση, γιατί να μην αναφέρεις παλιές καταστάσεις; Τόσο κομπλεξική με τις επιλογές της είναι; Δηλαδή jesus ρε γαμώτο, ωριμάστε επιτέλους ρε άνθρωποι.

Και πάλι έχω ερώτηση, γιατί να μην αναφέρεις παλιές καταστάσεις; Τόσο κομπλεξική με τις επιλογές της είναι; Δηλαδή jesus ρε γαμώτο, ωριμάστε επιτέλους ρε άνθρωποι.

δεν ξεπερνάνε όλοι οι άνθρωποι άτομα και καταστάσεις με την ίδια ευκολία... ούτε είναι εντάξει με τον εαυτό τους

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=311778&catid=3'>το αιδό της ομως καλυμμενο </a><br> αυτήνα με βγάζει κάτι ντεκαβλέ , αν και με αρέσει αυτό που βλέπω<br> wut? :ph34r:<br> </p>

Εγω παντως ποτε δε κατάλαβα γιατί μια γυναικεία ρώγα είναι "ντροπή να προβάλλεται και απανω της βαζουν μωσαϊκό ή αστεράκια ξερωγω , ενω η αντρική είναι καθωσπρέπει νορμά .

Sent from my iPhone using Insomnia

Ψυχολόγος κ καλή τύχη

εγώ αυτή ή και οι 2;;;;; (πήγαινε αλλά διαφορά δεν είδαμε να σου πω :P )

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να στήσω τον πρώτο μου ναργιλέ στο σπίτι. Φακ γεα,

εύκολο είναι το χω κάνει κι εγώ αλλά προφανώς δεν κάπνισα ποτέ

Εγω παντως ποτε δε κατάλαβα γιατί μια γυναικεία ρώγα είναι "ντροπή να προβάλλεται και απανω της βαζουν μωσαϊκό ή αστεράκια ξερωγω , ενω η αντρική είναι καθωσπρέπει νορμά .

εγώ πάντως δε το ντρέπομαι το γυναικείο βυζί , με αρέσει B)

ειν γκαλό.

• Like 1

Ρατσισμός, ρατσισμός παντού.

• Like 3

εγώ αυτή ή και οι 2;;;;; (πήγαινε αλλά διαφορά δεν είδαμε να σου πω :P )

Η φίλη σου..

Βασικά, για κάνε κανα ξεκαθάρισμα φίλων του στενού σου κύκλου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...