Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά η γυμναστική είναι το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο για εμένα, και το λέω εγώ που έχω παρακολουθησει μάθημα με τίτλο "Πληροφορική και Κοινωνία – Τεχνική της Έκφρασης"

fixed

Δημοσ.

μάαααστα, μάααστα. Πρέπει να έχω κινητό πιο ακριβό από το μηχανάκι μου για να συμμετέχω στο παιχνίδι;

Mε κανα 100αρι φανταζομαι βρισκεις κατι αξιοπρεπες. Εγω εσκασα 150.

βάλε ρε κρις μια εφαρμογή κι εσύ.

Εφαρμογη εχω. Δεν μπορουσε το gps της ομως να βρει σημα. Σαν να μην ετρεξα και μου χαλαει τα στατς. :-(

Δημοσ.

Το endomondo χρησιμοποιω. Γενικα δεν εχει θεματα αλλά σημερα χρησιμοποιησα μια θηκη χεριου και δεν εβγαλε τη διαδρομη.

Δημοσ.

θέλω να φτιάξουν ενα game που ο head evil θα ειναι σχεδόν θεος στις δυνάμεις του θα προσπαθεί να σου ξεφύγει και θα ικανοποιεί τη δίψα του για θάνατο σκοτώνοντας αθώους

Εσυ θα τον κυνηγάς, αυτόν και την evil family του , τη γυναίκα του και τα παιδιά του και θα χειρίζεσαι εναν αθάνατο χαρακτήρα που η δύναμη του δεν θα έχει όρια , θα μπορείς να κόψεις την γη στα δύο με το χέρι σου αλλα δεν θα πρέπει να σκοτώσεις αθώους
Στο τέλος

θα καταλάβεις οτι κανείς δεν ειναι αθώος , οτι όλοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΜΕΙΣ ΟΛΑ ΛΙΑΤΣΑ!!

Δημοσ.

Μετράνε άσχημα τα περιβραχιόνια για το τρέξιμο. Που καταγράφουν τα δεδομένα και μετά τα βλέπεις από PC ή κινητό. Αλλά από τιμές είναι κλάφτα, σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...