leftermann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 α θέλει και απλικέησο για να κάνεις καταγραφή; Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω... I'm too old for this shit...
nicoc89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Γενικά η γυμναστική είναι το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο για εμένα, και το λέω εγώ που έχω παρακολουθησει μάθημα με τίτλο "Πληροφορική και Κοινωνία – Τεχνική της Έκφρασης" fixed
Pantelwolf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 συναρπαστικη ανακαλυψη της ημερας: μπορεις να κρυψεις το αχρηστο home κουμπακι στον chrome για να μην το πατας κατα λαθος.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 μάαααστα, μάααστα. Πρέπει να έχω κινητό πιο ακριβό από το μηχανάκι μου για να συμμετέχω στο παιχνίδι; Mε κανα 100αρι φανταζομαι βρισκεις κατι αξιοπρεπες. Εγω εσκασα 150. βάλε ρε κρις μια εφαρμογή κι εσύ. Εφαρμογη εχω. Δεν μπορουσε το gps της ομως να βρει σημα. Σαν να μην ετρεξα και μου χαλαει τα στατς.
Valerie_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγώ με το pedometer κλειστό έχω το τζιπιες και δεν έχω θέμα.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το endomondo χρησιμοποιω. Γενικα δεν εχει θεματα αλλά σημερα χρησιμοποιησα μια θηκη χεριου και δεν εβγαλε τη διαδρομη.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα, εγώ έχω sports tracker και κατά τα άλλα locus pro.
nicoc89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 θέλω να φτιάξουν ενα game που ο head evil θα ειναι σχεδόν θεος στις δυνάμεις του θα προσπαθεί να σου ξεφύγει και θα ικανοποιεί τη δίψα του για θάνατο σκοτώνοντας αθώουςΕσυ θα τον κυνηγάς, αυτόν και την evil family του , τη γυναίκα του και τα παιδιά του και θα χειρίζεσαι εναν αθάνατο χαρακτήρα που η δύναμη του δεν θα έχει όρια , θα μπορείς να κόψεις την γη στα δύο με το χέρι σου αλλα δεν θα πρέπει να σκοτώσεις αθώουςΣτο τέλος θα καταλάβεις οτι κανείς δεν ειναι αθώος , οτι όλοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΜΕΙΣ ΟΛΑ ΛΙΑΤΣΑ!!
GreekMonkey Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μετράνε άσχημα τα περιβραχιόνια για το τρέξιμο. Που καταγράφουν τα δεδομένα και μετά τα βλέπεις από PC ή κινητό. Αλλά από τιμές είναι κλάφτα, σωστά;
nicoc89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 expansion @ unboxholics πείτε κ κανα άλλο Ελληνικό site να σκάσω μυτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις