Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι "Reddit gone wild" αλλά τέλος πάντων.

:devil:

Γέλασα με το τελευταίο

Gonewild is a place for open-minded Adult Redditors to exchange their nude bodies for karma;

Μέρες

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

f the police

κυριολεκτικααααααα

7 χιλιόμετρα σε 15 λεπτά είναι 28 χλμ/ώρα, θα μπορείς και καλύτερα!

420 driving

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα μετα απο 1 χρονο+ ειμαι σχεδον pain free και ξεκινησα ξανα το τρεξιμο.. Με τα πολλα και μετά απο διαφορα πιασιματα κλπ καταφερα να βγάλω σχεδον 40' κανα 6-7κμ και εκει που παω να θαυμάσω την επιδοση μου στο κινητο βλέπω ότι η θηκη που πηρα μπλοκαρε το gps :-(

longest journey???? Για πειτε! 

Δημοσ.

Εγώ έχει περίπου ενάμιση μήνα που έκοψα το τσιγάρο και μετρίασα το φαγητό, έχω χάσει και 2-3 κιλά, και 5η βδομάδα τώρα που πηγαίνω γήπεδο και τρέχω. 6 γύρους χαλαρό τρέξιμο + 1 γύρο γκαζωμένο τρέξιμο, όσο γκαζωμένο αντέχω δηλαδή ίσα ίσα για να βγάλω τον γύρο πριν πεθάνω. Α, μετά περπατάω και 1 γύρο ακόμα. Δυστυχώς το κινητό μου είναι ισάξιας αρχαιολογικής αξίας με το κεφάλι της σφήγκας στον τύμβο Καστά και δεν ξέρει από τζιπιές και τέτοιες μαλακίες.

Δημοσ.

Ειναι καλο κινητρο η καταγραφη για να εχεις κατι να παιζεις αλλιως θεωρω το τρεξιμο το πιο βαρετο πραγμα στον κοσμο! :-D

Δημοσ.

Γενικά η γυμναστική είναι το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο, και το λέω εγώ που έχω παρακολουθησει μάθημα με τίτλο "Πληροφορική και Κοινωνία – Τεχνική της Έκφρασης"

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...